søndag den 22. november 2009

Arbejdsweekend.

Vi knokler virkelig på i denne weekend. Jeg er hoppet i mit blå Kansas arbejdstøj fyldt med malerpletter fra gud ved hvor mange projekter og nyder at få lidt fra hånden.

Første projekt:
Male en gammel købmandsdisk, vi har haft stående i stuen. Den er købt i fyrretræ, har så været lysnet (hedder det lud?) og nu trada har jeg sørme fået "lov" til at male den gul. Jeg mener virkelig gul, så gul at vi næsten har fået ondt i øjnene af at kigge på den meeen den bliver bare så fed. Jeg vil ikke flashe den endnu, for den mangler den sidste omgang gule maling, og så er jeg ved at dekorere knopperne med den flotteste retro serviet (decoupage) - det giver bare lige det sidste til møblet. Jeg håber, jeg er klar til billeder i aften.....ej hvor jeg glæder mig til at vise jeg dette brag af en købmandsdisk :-)

Købmandsdisk før
Andet projekt:
Male og tapesere en lille kommode (fundet til 50 kr i genbrugsen). Den bliver en skøn lavendel / blålilla farve. Kommoden skal indgå i børnenes legekøkken (julegave). Ud over kommoden fik jeg også tapeseret en anden lille kommode - købt i Ikea. Den skal også indgå i legekøkkenet. Billeder senere i aften :-)

Tredje projekt:
Mine forældre kom forbi i går aftes med møbler fra min morfar: et spisebord + 8 stole + en skænk (egetræ det hele) + et maleri han selv har malet:

Godt nok har vi købt et stort hus, og jeg ville da meget gerne have ovenstående meeen hvordan pokker skulle vi lige stille det hele. Vi rykkede rundt og slog bordet ind og ud, fjernede møbler, hentede nye møbler frem, ja i det hele taget bare en kæmpe ommøblering. Det blev da også meeeget sent før vi kom i seng i går. I morges da vi kom ned i vores køkken alrum var børnene bare ellevilde, så jo nu er vi tilfredse med den nye indretning. Dog skal der mange flere reroelementer ind efter min smag med det kommer jo nok snigende stille og roligt :-)

I dag forsøger vi at færdiggøre alle de løse ender. Kim fik forøvrigt også lige malet garagen og samlet en kæmpe rundsav, han skal hygge sig med derude. Om lidt vil vi gå en dejlig tur og måske gå forbi bageren...hvem ved - det er jo søndag :-)

5 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor har I knoklet på og nået en masse. Glæder mig til at se møblerne senre, og ja... det hele, når du får tid til at vise frem og det er klar! :-)

  SvarSlet
 2. Hoppede over til det link, hvor du laver decoupage billeder... smart idé, hvis der lige skal pyntes lidt op eller gives en lille gave... tror jeg skal prøve det, når jeg kommer ned i mit "nye" soveværelse... ;-)

  SvarSlet
 3. Ej, hvor har I bare nået meget! Skønt!! Venter spændt på billeder af det gule vidunder :-)

  Var også lige forbi dine decoupager - super fine er de! Jeg er selv i gang med et relativt stort projekt på det område, nemlig decoupage på Liljes trip trap stol.

  Forresten regner med at kunne sende kager midt på ugen.

  God aften!

  SvarSlet
 4. Helle - Første projekt er klar til at blive vist frem..:-)

  Kirsten - Synes decoupage er så dejligt et sysle projekt, hvor du hurtigt får et fint resultat :-)

  Louise - Ej hvor det lyder spændende med decoupage på en stol, da jeg lavede de knopper idag havde jeg selv en stol i tankerne som næste projekt. Jeg har også din gave klar, så det passer fint. Glæder mig til at modtage. Kh.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.