mandag den 9. november 2009

Ikea Odense

Min dejlige søster Christina - bliver 31 år i dag. Endnu engang tillykke....hvis du læser med herinde :-)

Kim holder efterårsferie i denne uge. Vi prøver, at få det bedste ud af ferien trods omstændighederne. Vi kørte derfor til Odense i dag, dels for at bestille båre buket (eller hvad det nu hedder) og for at se den nye Ikea. Kim og jeg har fulgt det første spadestik til Ikea i Odense (for vi boede lige ved siden af), så derfor var det jo lidt sjovt for os, at komme ind og se det færdige STORE resultat. Der var rigtig mange mennesker, men ingen panik eller kaos. Ja det vil sige, det var der alligevel. Jeg glemte min nye vinterjakke i restauranten, finder vi ud af, da bilen bliver pakket og jeg da egentlig begynder at fryse.....! Heldigvis var den blevet afleveret i informationen....puha. Jeg kan godt mærke, at min morfars dødsfald har kortsluttet et eller andet i min hjerne, for selv de mest almindelige ting glemmer jeg. I går i Tyskland glemte vi at købe nogle øl til mine forældre (som de havde bestilt) og i dag det med jakken. Min mor fortalte, at hun har det på samme måde - hun stod i Føtex med en masse varer, og havde glemt sin pung....lidt skræmmende at vi får det sådan.

Nå men Ikea havde selvfølgelig en masse at byde på:

Ny topmadras til sengen, bademåtter, billedrammer, gryder og porcelæn til pigernes retrokøkken (julegave) og meget meget mere.

Billederne er fra Ikeas hjemmeside.

Dåserne er til julesmåkagerne og 1 meter af dette smukke stof blev det også lige til :-)

10 kommentarer:

 1. Dejlige sager og godt, at I gør noget for jer midt i den store sorg. Det er helt almindeligt, at ens korttidshukommelse svækkes, når man er stresset.
  Og så er det jo godt, at du nåede at fryse inden I kørte hjem ;o)

  Jeg glæder mig til at se, hvad du får ud af stoffet.

  KH Mette

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig så meget til at besøge det nye Ikea i Odense..
  Det gør mig ondt at du har mistet din morfar..

  Jeg tror det er en helt naturlig reaktion at være forvirret og glemsom når man har mistet en af sine kære.. Det er en voldsom sjælsrystelse..
  Du skal se efter bisættelsen, begynder det at gå fremad mod lyse tider igen..
  Trøst og knus
  Mettelykke

  SvarSlet
 3. :) Så godt å se at du har vært litt ute på vift, og hatt noen gode stunder :) Ønsker deg tillykke med denne uken, og husk at bakom skyene, er himmelen altid blå :)
  Klem Beppe

  SvarSlet
 4. Hej Mette

  kan kun give de andre ret i, at det er ganske normalt med det med glemsomheden under stress. Jeg havde det præcis mage til ved begge mine bedsteforældres dødsfald. Og jeg er ogs 100% enig i, at selvom savnet efter ens kære består, så mindskes sorgen og choket - i al fald for mit vedkommende - betragteligt efter begravelsen. Selve ceremonien er hård, men bagefter er det en lettelse uden lige og mage i forhold til den limbo, man befinder sig, mens alle forberedelserne står på, og man bare venter.

  Jeg håber, I får sagt et smukt farvel til din morfar, så han kan hvile trygt og I kan begynde at se fremad igen.

  Bedste hilsener Helle

  SvarSlet
 5. Mette b: ja tænk engang vi havde vadet rundt i Ikea i 3 stive timer, og så opdager jeg det med jakken ved bilen :-) Så jo jeg er nok pænt stresset i øjeblikket. Stoffet ved jeg ikke endnu hvad skal blive til, men synes da ikke jeg kunne lade det ligge, når Ikea nu vælger at sælge det til 39 kr/m :-)

  Mette Lykke: Tak for din omsorg - ja denne ventetid før begravelsen er faktisk ret så ulidelig, så jeg tror også på lysere tider efter på torsdag. Afsæt god tid til dit første Ikea besøg, for hold da op, hvor er der bare meget at kigge på og blive fristet af :-)

  Beppe: ja du har ret himlen er blå bag skyerne, og tak fordi du minder mig om det :-) God dag herfra Danmark

  Helle: Rart at høre, at andre har haft det på samme måde, så føler jeg da ikke jeg er ved at blive skør. Ja altså når nu omstændighederne ikke kan være anderledes. Jeg tror også på forandring efter på torsdag, lige nu kan jeg slet ikke tænke på andet. Mere fordi jeg har en masse tanker ang. børnene. Vi har valgt at tage dem med. Kims mor skal også med til begravelse og har lovet at tage sig 100 % af børnene og gå ud med dem, hvis det blive for meget.(Ida skal vi have til at sove, så den skal også lige regnes ud) Jeg har haft svært ved dette valgt, men føler også de skal have mulighed for at sige ordentlig farvel til deres Oldefar. Plus vores familie har altid været meget åbne om tingene, så der er masser af famile, der vil være der for dem undervejs. Derudover synes jeg, børnene hjælper os alle igennem, fordi de har så mange gode spørgsmål og det er dejligt befriende, at kunne smile og grine lidt af de kære små her midt i alt det triste. Men det er svært, for jeg vil jo gerne beskytte dem så meget som muligt.....og jeg krydser da også fingre for det er den rigtige beslutning.

  SvarSlet
 6. Synes også at Ikea er en skøn butik, glæder mig til at udforske den lidt mere end ved første besøg i lørdags.

  Mht. din morfar, så må du nok bare tage den tid det tager. Sorg er en proces, som jeg synes man skal tage tid til. Pyt med om du glemmer øl og jakken var der heldigvis stadig.

  Mange tanker og cyberkram
  Fru E.

  SvarSlet
 7. Hej Fru E - rigtig god tur til Ikea på lørdag nok sammen med 1000 vis af andre nysgerrige og det er bestemt besøget værd :-)
  Ja du har ret i, at pyt med jeg glemmer nogle ting, det jeg synes er skræmmende er, at sådan er jeg bare slet ikke. Normalt er det mig der holder styr på alt og alle, og så rabler det hele lidt, når jeg er så forvirret...men jeg prøver bare at være så åben som mulig med dette sorgforløb, fordi det plejer at være en stor hjælp for mig at fortælle det til nogen. Så stor tak alle bloggere fordi I gider læse med og komme med kommentarer, det hjælper! :-)

  SvarSlet
 8. Lige et hurtigt svar her fra sengekanten Mette.

  Jeg/vi valgte ogs at atge begeg børn med til begge mine bedsteforældres begravelse, og det er jeg SÅ glad for. Min mormor var faktisk i tvivl, da min morfar blev begravet, men bagefter var hun virkelig glad for deres deltagelse, og præsten sagde at han er meget glad for, nr der er børn med til begravelser, fordi stemningen i kirken bliver mindre tung, og fordi de ligesom hjælper alle andre...

  Vi havde ogs min mands mor med til være der 100% for børnene, og det fungere perfekt!

  held og lykke torsdag.
  Kh Helle

  SvarSlet
 9. Hej Helle - åh det var lige et svar jeg kunne bruge 1000 tak, så siger min egen mavefornemmelse mig det rigtige. Igen god bedring Helle, håber du er fit for fight i morgen:-)

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.