fredag den 27. november 2009

Bedsteforældredag

Emil har simpelthen haft en fantastisk dag i børnehaven, der var nemlig arrangeret bedsteforældredag. Mormor, Morfar og Bedste havde smurt madpakker, og de skulle møde i børnehaven kl. 10. Der blev sunget sange, der var den helt store rundvisning, de klippede og flettede julepynt og tilsidst fællesspisning af de medbragte madpakker. Behøver jeg at fortælle, at det var en kæmpesucces? Efterfølgende herhjemme fik vi årets første konfekt (glemte helt at tage billeder, men det er nok også meget godt, for så ville tænderne jo løbe i vand, hver gang jeg åbnede computeren hehe).

Når jeg besøger mine forældre, eller de kommer her bytter vi rundt på alt muligt, vi har samlet sammen til hinanden. Det er næsten helt komisk, men vi har altid 100 vis af ting til hinanden. Jeg fik lækre økologiske grøntsager leveret i en bobslæde :-) Så er grøntsagsskuffen fyldt helt op (og med køleskabet, der blev fyldt i går - jamen så er vi jo godt kørende). Ungerne håber nok på, at bobslæden snart kan tages i brug.
Ud over grøntsagerne, fik jeg også en sæk stof (sengetøj, lagner mm.) samt gammelt julepynt arvet fra min morfar. Min mor fik en stor pose fyldt med ting, jeg har sorteret fra til genbrug (ja I hørte rigtig, jeg har faktisk fået sorteret lidt ) Min mor vil rigtig gerne støtte deres lokale genbrugsforretning, så det får hun så lov til at give dem. Ja sådan foregår det når vi mødes, og sådan har det været siden jeg flyttede hjemmefra som 18-årig :-).
Nu vi er lidt ved emnet bytte - ja så prøv lige at se min Change Away med Mette: Hun har hæklet et par skønne biler til Emils juletøj, og jeg sender en skøn dame afsted til hende i morgen :-) Hvor er jeg bare glad for de biler, og er bare så glad for at se, at der flere steder herinde kører nogle forskellige Change Aways.
Tilsidst lige et billede af mine 3 krudtugler,der leger...ud at køre med de skøre...:-)

5 kommentarer:

 1. Hej Mette

  Sikke en hyggelig tradition, du har med dine forældre :-)

  Og skønne legende unger også :-)

  Og fint, fint ægte nostalgisk julepynt fra din morfar. Jeg har selv lige fået en portion fra min mormor og morfar af min mor til deling mellem min søster og jeg i forgårs...

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Det glæder mig meget, at bilerne var som du havde tænkt dig..
  Det er dejligt når jeg kan glæde andre..

  SvarSlet
 3. Må altså komplimentere din smukke blog med alle de fantastiske syslerier du har gang i! Du er knageme dygtig!! (:
  Vil fremover nyde at læse med!

  SvarSlet
 4. Helle - Lækkert med det gamle, helt unikke julepynt har du fået det frem i dag? Har lige skrevet en mail til dig:-)

  Mette - Du har virkelig glædet mig og Emil kom forbi bilerne i dag og spurgte: orv hvem er de seje biler til?. Da jeg svarede det var til hans juletøj strålede hans øjne. Så jo Mette, de er helt perfekte :-)

  Camilla - Mange tak for din meget søde kommentar. Du har helt ret i, at jeg har mange ting igang, sådan har jeg det bedst :-) Vil glæde mig til at kigge ind hos dig også. Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.