søndag den 8. november 2009

Lidt ny energi

Både min mor og søster har fødselsdag her i november, og vi har for længe siden aftalt, at fejre dem denne weekend........ja så dør min morfar, og vi var derfor meget i tvivl om vi overhovedet kunne gennemføre det. Vi besluttede os - helt i min morfars ånd - at fejre fødselsdagene. Det blev en kæmpe succes. Det gav os et skub i den rigtige retning, for vi trængte alle sammen til lidt glæde og hygge midt i alt det triste. Efter en lækker frokost, gik vi en lang tur på Fredericia vold. Det blæste rigtig koldt deroppe, og nej hvor var det dog bare skønt, at blive rusket godt igennem af en mindre efterårsstorm :-). Glæden er også særlig stor, når der venter kaffe og lagkage bagefter hjemme hos mine forældre.

Selvom lørdagen gik over al forventning, ramte jeg en form for mur her i dag søndag. Indtil kl. 15 deltog jeg kun ved oprydning efter morgenmad samt at male et par billeder til en kunde.....resten af dagen har været total udmattelse. Jeg fik dog taget mig sammen og kom i tøjet, og vi kørte en tur til Tyskland. Nu kan vi så glæde os over en fyldt skuffe med alt muligt lækkert til julemåneden, især marcipan og chokolade uhmmm. (Gu´ved hvor længe den skuffe er fuld...jeg satser selv på, vi lige når at komme ind i december :-). Det sidste billede i collagen, er de boller Emil kom stolt hjem med i torsdags fra børnehaven. Emil og en anden dreng var blevet udvalgt til at bage boller, og det kunne vi skam også nyde godt af :-) Lækkert at hente sin søn og en pose lune boller ej altså hvor blev vi glade.

7 kommentarer:

 1. Hej Mette

  Godt at høre, at I har haft en rar og hyggelig weekend trods alt :-).

  Synes, det er super stærkt get af dig, at du kan overkomme blog og billeder til kunder pt. Hatten af for det, og fornemmer, at du bruger bloggen lidt som en ventil også, og det er super, hvis du kan det.

  Har sendt dig en tanke mange gange de sidste dage, for selvom vi ikke kender hinanden, så har dine gentagne kommentarer på min blog betydet rigtig meget for mig, som helt ny blogger, og jeg føler, jeg kan relatere rigtig meget til din situation, fordi jeg selv mistede min mormor og morfar for kort tid siden...

  Kh Helle

  SvarSlet
 2. Hej Helle - ja du har hel ret jeg bruger bloggen til at få lidt luft. Jeg bliver også ind imellem nødt til at lave lidt andet end at sidde og tænke = græde...Ja jeg er også rigtig glad for alle dine kommentarer, synes det er et skønt sted dette blogland, og glæder mig til at følge dig og din familie herinde. Kh.

  SvarSlet
 3. Hej Mette,
  hvor er det dejligt at læse at du har hygget med familien - og det der med at blive rusket igennem af den kolde efterårsvind - det er skønt når man har hovedet fyldt med tanker og sorg, så kan man mærke at man lever! Og præcis det at leve og nyde livet, synes jeg er vigtigt i en svær tid - det er det jeg gør lige nu og jeg ved at min Far ville det præcis sådan!
  Hyggeligt med billeder fra Volden, der har jeg gået mange ture sammen med Munthe. Jeg boede kun få 100 meter fra Volden, da jeg boede i Fredericia - simpelthen et skønt sted at nyde naturen!
  (Kommer helt til at savne det ved at se tårnet og kanonen!, Åha!)
  Kan du have en dejlig dag!
  Kærlige hilsner,
  Louise

  SvarSlet
 4. Hej Louise - Ja vi skal ud og mærke vi lever indimellem alt det triste. Hvor er jeg ked af at høre, at du har mistet din Far...:-( Så at du følger din Fars ånd er det helt rigtige at gøre - slvom det må være svært.

  Ja volden er et skønt sted, der har jeg godt nok løbet mange km, så det var helt sjovt, at være der igen :-)

  God dag Louise

  Kh.

  SvarSlet
 5. Hej Louise
  Hvor er det hyggeligt med sådan en dag.. Fantastiske billeder... og boller

  SvarSlet
 6. Hej Christina - ja vi havde en hyggelig dag og du må bare gerne kalde mig Mette....:-) Hihi

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.