onsdag den 18. november 2009

En hule hynde

Har jeg fortalt jer, hvor meget jeg ELSKER genbrug? Jeg har ihvertfald fortalt, at jeg er en samler og har meget svært ved at smide ting ud. Ja altså ting med kreative muligheder :-) Tag nu f.eks. vores plastik solvogne I kender dem godt. Man ligger super godt I dem, og det er nok de eneste positive at sige om dem. De fylder bare ufatteligt meget og er grimme at have stående. Jeg havde derfor ikke svært ved at skille mig af med dem (hvem har forøvrigt også tid til at ligge og slænge sig i sådan en med 3 små børn?) Nå men hynderne mente jeg, der var lidt potentiale i, og de røg ind på mit arbejdsværelse.
Nu har jeg så flyttet rundt på dem i ½ år og de fylder jo pænt meget ikk? Vi er igang med at forberede en permanent hule til børnene (julegave), og der skal selvfølgelig være masser af puder, tæppe og ja så disse nye hynder, der evt. kan bruges som gulv. (Hvis jeg da kan nå at sy så mange) Jeg har sakset solvognshynderne op til 10 stk. hulepuder (så jeg skal "bare" sy 9 endnu). Hyndens forside er stof fra Ikea, og bagsiden er æblegrønne og hvide tern. En af syninger er håndsyet - alternativ kunne være en lynlås, men det ved jeg ikke hvordan man syr (endnu..).
Når vi så alle ved, at Ikea kun tager 39 kr pr. meter, så behøver julen altså ikke sætte os i gæld til langt ind i det nye år :-)

8 kommentarer:

 1. Fed, fed, fed ide! Og hvor har IKEA fået nogle fine nye stoffer...altså ikke DEN slags stoffer, vel... ;-)

  SvarSlet
 2. Eiiij, hvor er det en god idé Mette!!! Og resultatet er så flot, og jeg er ogs en odder til lynlåse - normale kan jeg godt klare, men de usynlig gør mig skør, og jeg sender ALT, der skal usynlig lynlås i op til min mands tvillingesøsters systue, for så bliver resultatet et HELT ANDET end mit eget...

  Og jeg må da vist kikke på Ikeas nye stoffer næste gang, jeg er forbi, for der er godt nok dukket mange op her i blogland de seneste uger, og det ene flottere end det andet!

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 3. Hej Søhesten - ja super flotte stoffer som vi krea kvinder godt kan blive lidt høje af :-)

  Hej Helle - nej hvor du heldig, at du kender en med egen systue - må da være så fedt at komme forbi der :-) Jeg skal også have mere Ikea stof, så jeg kan fuldføre projekt hulepuder, fedt når et projekt bare sluger en masse stof = plads til endnu mere lækker måske endda Liberty (drømme drømme) :-)

  SvarSlet
 4. Alletiders idé - det bliver da bare super fedt for dine børn!!

  Må sige, jeg heller ALDRIG smider noget ud! Jeg har alverdens ting i mine små gemmere, og værner virkelig om dem. Venner og bekendte griner tit af mig, fordi jeg ikke nænner at skille mig af med noget. Men pyt med det, for stor er glæden jo, når man pludselig finder ud af - på - hvad det kan bruges til! :-)
  Btw, så er jeg med på en overraskelse, især, til Lilje. Som du skrev i din tidligere besked. Jeg er i gang med kagerne :-)
  Rigtig god aften.
  Mvh Louise

  SvarSlet
 5. Hej Louise - nej hvor dejligt at høre, at du har det ligesom jeg mht. at gemme på alverdens sjove ting (andre vil kalde ragelse) det var også næsten triumferende da jeg fortalte Kim om de hynder og.....godt vi ikke smed dem ud bla bla bla. Ja du kender det sikkert :-) Jeg er sikker på Lilje vil synes om gaven, mine unger har i hvert fald spurgt meget til det idag:-) Hvem er det til...du ved. Nå men du siger bare til når du er klar med kagerne ingen hast det er jo en julegave. Kh.

  SvarSlet
 6. Så lurt å bruke putene som gjenbruk til et slikt prosjekt. Blir veldig bra , det har jeg tro på!
  Fine Ikea stoffer:)

  Klem...

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.