fredag den 13. november 2009

Farven lilla

Jeg har ledt med lys og lygte efter lilla, efter jeg er blevet tagget af Groovymama i farvelegen. Nå men efter at have annonceret til Kim, at vi da overhovedet ikke ejer noget i lilla jamen så fandt jeg da lidt alligevel...:-) Here goes:
Diverse lækkerier fra stofbunken. En kæmpe rulle sytråd og lidt bånd. Sytråden har jeg også i andre farver og pynter så fint på mit arbejdsværelse. En af mine absolutte favoritter fra bogreolen - Camilla Plum. Et af mine mange tørklæder.

Sara´s kæmpe Hafferlaffen. Lancôme øjenskygge (så flot dyb lilla farve), skrubbehandske og lidt Clinique. Min notesbog og sååå flotte kort fra Minimega. Sara´s termodragt til 100 kr fra Bilka (vi har efterhånden i mange farver) de er supergode, når hun vil ud og rulle i efterårsblade :-)

Jeg sender farvelegen videre til Helle. Jeg kunne tænke mig at se, om du kan finde 7 lyseblå ting derhjemme :-) Helle har 2 små piger, så det bliver spændende.

5 kommentarer:

 1. Pudsigt, jeg blev også fanget i farven lilla, som slet ikke er en farve jeg naturligt vælger. Men det lykkedes mig nu alligevel.

  Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 2. Hej Fru E - jeg har lige set dine lilla ting - godt gået må jeg sige :-) Jeg havde godt nok også lidt problemer, men så fik jeg da kigget det hele godt igennem..Gog weekend herfra :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette

  Juhuu, så blev også jeg tagget, og hvor er det sjovt, for jeg stod lige i mit køkken i går aftes og drømte om en lyseblå kitchen aid, og tænkte på, at den sværeste farve for mig at blive tagget i udover brun, næsten må være lyseblå, og så er det lige den, du vælger - og allerede dagen derpå... pudsigt!

  Nå, men jeg accepterer med begejstring, og må på jagt i gemmerne herhjemme, for næsten alt mit blå er turkis i tonen og ikke rigtig lyseblåt...

  Anyways, tak for udfordringen, og for kikket på dine fine lilla ting... Mit hus er fyldt med lilla, så her havde det været piece of cake! :-)

  Ha en skøn lørdag.
  Helle

  SvarSlet
 4. Hej Helle - ja Kitchen Aid er såååå smukke - jeg har en sølvgrå Kenwood (vores økonomi var ikke lige til en KA) som jeg knus elsker og bruger mange gange om ugen. God jagt med det lyseblå....det er jo ikke noget ved, hvis det er piece of cake:-) God dag

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.