torsdag den 26. november 2009

Sara´s sættekasse

Her er den så Sara´s sættekasse. Den tog altså noget længere tid end Ida´s, men den har jo også en pæn størrelse som I kan se på billederne. Rummene er fyldt ud med diverse skønt papir / tapet og jeg sad og lavede den lige for øjnene af Sara. Sara sover nemlig ikke ret lang tid til middag og hvis jeg skal have lidt fra hånden, er nogle af projekterne altså mens de er vågne. Hun spurgte da hvad det var, og jeg svarede en sættekasse. Så var jeg hurtig og spurgte, om hun også ville lime en kasse. Det var både Emil og Sara klar på. De fik hvert et legetøjskatalog, og gik igang med at dekorere nogle gamle skotøjsæsker, jeg engang har malet. Ja de fik endda også lidt tapet rester, så jo de blev sandelig flotte. :-) På den måde fik jeg et lille åndehul og fik has på denne skønne sag.


Vores køleskab har godt nok været noget tomt på det sidste, så inden vores indkøbstur i dag, fik det altså lige den helt store rengøring (kunne jeg jo ligesågodt, når der ingenting var i hihi) Nu er hylderne fyldt op og jeg forkælede da lige mig selv! Vi kan jo kalde det en lille julegave til mig selv, så bliver det altså bare ikke bedre i mine øjne. Boligliv og nye bog fra Sif Orellana :-)

15 kommentarer:

 1. Hvor er den bare flot den sættekasse!!! Er selv meget spændt på det færdige resultat, for det er da lidt et omspændt projekt, da processen er lidt tidskrævende :)

  SvarSlet
 2. Ja jeg har også været igang med den i ugevis, den skulle også lige skulle males, slibes og så alt det papir. Jeg er god til at finde på nye projekter konstant, så et projekt kan godt tage meget lang tid:-)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare blevet fin den sættekasse - også den!
  Sikke hyggeligt at det kunne blive et projekt med børnene ved siden af - og hvor er de altså også bare dygtige! Kan forestille mig at de bare nyde at være med :-) Skønt!
  Jeg har også fornøjet mig med BoligLiv.

  SvarSlet
 4. Hej Louise tak for din søde kommentar og mail. Jeg sender pakken afsted i morgen. Skønt med en hyggestund og et dejligt blad :-) Kh.

  SvarSlet
 5. Ja hvor er den da bare blevet fantastisk flot.. mange fine papir/tapeter! Kender godt til det med at have mange projekter i ilden..

  Kh Maria

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin:-) Ja Idas er også rigtig fin. Hvor får du fat i de sættekasser? Udover dem naboen leverer, hehehe??
  Jeg ville gerne have en til hver af ungerne. Det kan være det skal være et af mine næste projekter, når mine andre møbel-projekter er overstået....
  Mht. farve på mine nye møbler, tror jeg de skal være hvide, og så skal de dekoreres lidt med noget fint tapet/papir...det er i hvert tilfældet sådan jeg tænker nu, hvem ved om det ændrer sig??? Kæresten var i øvrigt ikke SÅ begejstret, da jeg sagde de skulle males....hihi

  SvarSlet
 7. Hej Mette

  Meget, meget fin sættekasse - en af de flotteste, jeg har set her på nettet faktisk, så stor beundring herfra. Vil selv i gang med sættekasse efter nu i årevis at have sukket efter alle i andres og Andrea Larssons...

  Må spørge dig, hvord det lyserde tapet med den store rde babuska er fra - Det ville jeg gerne have fat i et stykke af, nemlig :-)

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 8. Du er bare så dygtig med papir! Dine sættekasser er så flotte og jeg er sikker på, pigerne vil elske dem.
  Skønne billeder af koncentrerede børn...

  SvarSlet
 9. Hej Frk. Evigglad - ja vi kreative sjæle kan da sagtens have 10 projekter i gang på samme tid ikke? :-)

  Hej Frøken Nobel - kæresten skal nu nok bliver overbevidst når han ser resultatet det bliver da så flot med hvidt og så noget tapet. De sættekasser jeg har er nogle jeg altid har haft på mit barndomsværelse med alt muligt nips og små parfumeflakoner :-) Kim mener, han kan lave en selv rimelig nemt, så Emil også kan få en, så det glæder jeg mig meget til :-)

  Hej Helle - nej hvor er det sødt af dig (det varmer helt op i kinderne hihi). Det er sådan et hyggeligt projekt, så kan kun opfordre dig til at gå igang (dog meget tidskrævende, så er du lidt forberedt). Den røde Babushka er såmen fra det gavepapir jeg købte i Rema1000 så den er selvfølgelig lidt mere blank end de andre men simpelthen suveræn flot. Jeg har massevis af dem, så du siger bare til, så sender jeg dem du skal bruge :-)

  Hej Mette - 1000 tak og i lige måde! Elsker jo de ting, der kommer fra din hånd. Kh.

  SvarSlet
 10. Hej Mette

  Kan ikke lige se din mailadresse, så vil du enten skrive den her eller sende mig en på hthorsoee@hotmail.com, så vil jeg nemlig lige skrive til dig senere, når ungerne er puttet... Vi er næsten lige kommet hjem efter en laaaaaang dag :-)

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 11. Hej Mette
  Sikke nogle flotte decoupage billeder du har lavet! Er også ret vild med sættekassen, den er virkelig flot!
  Håber selv på at der snart bliver lidt kreativ tid til mig, satser på en dag i juleferien :)
  Forsat god aften til dig !
  Kærligst Heidi

  SvarSlet
 12. Hej!

  Hvor er det bare en super flot sættekasse!
  Den ser præcis ud som den, jeg havde forestillet mig at lave til min datter, men desværre er det endnu ikke lykkedes mig at finde de tapeter/billeder, du har brugt. Jeg har også prøvet Trendsales, men uden held. Jeg er især helt vild med de friske farver, du har valgt.
  Du har vel ikke nogle rester, du vil af med? Hvis du har, vil jeg meget gerne købe nogle af dig. :-)

  Mvh Anne

  SvarSlet
 13. Hej med dig

  Har du mulighed for at skrive til mig på mail: smaraudia@hotmail.com?
  Vil høre om du har nogle rester papir/tapet til en sættekasse og gerne nok og hvilken pris? Eller om du kan fortælle mig hvor man kan finde dem billigt?

  De er virkelig flotte dine ting:-)
  Mvh Claudia

  SvarSlet
 14. Hejsa
  Har du mon nogle rester af papir/tapet, som du vil sælge til mig? Jeg er også helt vild med de lyse farver du har valgt til sættekassen. Så fin! Har du links til hvor de lækre papir kan findes til rimelig pris. håber athøre fra dig, stor beundre. min mail er notesbynote@gmail.com

  Mange hilsner A.

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.