torsdag den 12. november 2009

Uglepynt

Jeg brændte sådan for at fremstille et eller andet kreativt.....og hvorfor ikke et lille sysleprojekt (kalendergave) - en pyntende ugle :-) Jeg er vild med at blande vintage/retro stof med filt. Filt kan jo bare klippes ud og limes (øjnene) eller syes på (vingerne) - det er da nemt.
Paddehatte, æbler og grankogler er noget julepynt min mor havde med i dag. Tror måske det er noget hun har fundet i en af julekasserne - må lige have hørt hende :-). Det sidste billede er nogle servietter, min mor har fundet i en genbrugsbutik - en kæmpestak. Der er altså bare rigtig mange gode motiver imellem, og jeg har masser af idéer til anvendelse, men det må ind på mit arbejdsværelse sammen med ALT det andet....fantastisk. 1000 tak mor for den fine leverance, det glemte jeg jo helt at få sagt... :-)

6 kommentarer:

 1. Skøøøn ugle! og dejligt med genbrugsgaver fra mor - tillykke med høsten! :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det en fin ugle! Synes der er mange der har gang i uglerierne her i blogland, tror ikke der går længe før jeg hopper med på bølgen :)
  kram

  SvarSlet
 3. Nej hvor er den sød.. Rigtigt fin i formen også.. :)

  SvarSlet
 4. Super super sød ugle :-) Og fine fund fra din mor.
  Mvh Louise

  SvarSlet
 5. Mange tak allesammen. Jeg skal have syet et par stykker mere - tror de vil se søde ud på juletræet som lidt anderledes retropynt :-)

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.