torsdag den 19. november 2009

Applikation til julekjolerne

Ihhh hvor jeg glæder mig til at blive færdig med pigernes julekjoler men i modsætning til alle jer turbo kreakvinder derude, tager sådan en proces altså laaaang tid for mig. Stoffet er valgt og vasket - meget mørk denim fra Stof2000 virkelig flot. Frk. Tingel Tangel er igang med at hækle flade svampe til de skal syes på nederst i den ene side forstiller jeg mig. Jeg har i dag fået klippet applikationen, der skal sidde foran - de sødeste bambier og retrokløver blomst / sol dimse dut.
Så skal jeg lige have tænkt ærmer og skråbånd igennem. Jeg har en stor fornøjelse ved hele denne proces, men jeg gad da godt, at kunne vise jer den ene kreation efter den anden frem....men tro mig, jeg har en masse idéer i hovedet. Men fra tanke til endeligt resultat er vejen altså lidt lang her i huset - specielt også i øjeblikket, hvor Kim er på kursus og jeg er alene med trip, trap, træsko 24-7.

Mit hyndeprojekt til legeværelset er nu 3 done - 7 more to go, så jeg synes da bestemt det går fremad. Dog gik min elskede overlock lige i ged ved den 3. hynde, og jeg orkede bare ikke at sidde og rode med alle de tråde og pincet på det tidspunkt, så festede sluttede brat ved nr. 3 :-) Desuden skal jeg altså have fat i noget mere stof fra Ikea, det er bare så fint til dette projekt.
Da pigerne og jeg skulle over og hente Emil i børnehaven, blev pigerne bare så kærlige og ville kysse og kramme hinanden hele tiden. Ejjj altså hvor var de bare søde - se selv på billederne. Ida sagde efter hvert (meget våde) kys - sådan, det er hendes favoritord i øjeblikket...:-) God aften

6 kommentarer:

 1. Nårh, hvor er de søde, dine piger! Og jeg synes altså, det er ret godt skuldret, at du har fået klippet ud til applikationer OG syet endnu to hynder... som i øvrigt bliver så fine, så fine :-)

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Ps... fin ny header, men et lille men... Westmose er næsten ikke til at se... på min skærm i alt fald...

  Håber, det er ok, jeg nævner det... :-)

  SvarSlet
 3. Hej Helle - ja jeg ved godt det med Westmose ikke er tydeligt, men aner bare ikke lige hvordan jeg retter det...:-) Jeg prøver lige at nørde lidt med det og ellers må du gerne give et hint hvis du ved det:-) Kh.

  SvarSlet
 4. Hej Mette,

  Jeg synes virkelig du er god - og når meget! Jeg når langt fra så meget, og jeg har "kun" et barn at tage mig af ;-)
  Jeg synes du ofte viser nye fine ting frem du er i gang med eller som er færdig kreeret. Kan se på dine status i i højre side at du også er færdig med den ene sættekasse? Den ser super fin ud! :-)
  Nå, men altså jeg virkelig heller ikke altid særlig meget, desværre. Jeg har som dig, virkelig også meget i tankerne men synes det er svært at nå det hele. Fatter ikke hvordan alle de andre krea-bloggere gør det ;-)

  Sikken en lang kommentar..

  Forresten herlige billeder af dine søde kærlige piger!
  God aften.
  Mvh Louise

  SvarSlet
 5. Hej Louise - mange tak fordi synes jeg når lidt...det er måske også bare fordi hovedet er så fyldt og tiden så knap og og og...:-) Jeg tror de andre krea damer må sy MEGA hurtigt uden fejl...hold nu op hvor jeg tit sidder og sprætter op, men måske min perfektionisme også går lidt i selvsving nogengange. Ja mine piger var bare sååå søde lige der. God aften. Kh.

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.