fredag den 20. november 2009

Årets julekjole

Jeg har virkelig slidt foran symaskinen idag for at blive færdig med Sara´s julekjole. Det drillede et par gange, men faktisk ikke noget der gik fuldstændig i ged, så jeg er måske ved at få føling med at sy børnetøj. Jeg må dog indrømme, at det er en meget ambitiøs applikation, der tog noget længere tid end jeg lige havde regnet med - men hvor er jeg dog glad for jeg fortsatte. Sara var vild med kjolen, og noget af tiden sad hun faktisk oppe på mit skød, mens jeg syede det gik forrygende. Hun snakkede løs om, at hun også gerne ville have en symaskine, og den skulle være rød...fantastisk siger jeg bare, hvis jeg allerede om et par år får en kreativ makker eller to. Jeg havde sådan håbet, at kjolen var færdigsyet mens solen stadig skinnede, og jeg kunne tage billeder af kjolen udenfor...men nej applikationen tog simpelthen for lang tid, og ja så var det blevet mørkt! I må derfor nøjes med billeder i kunstigt lys men tro mig, den er bare skøn. Ærmerne og et mærke i nakken er stof fra Free Spirit købt her. Det kan da med lidt god vilje godt se lidt juleagtige ud ikk? Jeg har bevidst valgt, at kjolen skal kunne bruges efter jul også (med alle mine anstrengelser i dag, så skal den slides op). Nu mangler den kun prikken over iét de hæklede svampe Frk. Tingel Tangel er igang med :-)
I kender det sikkert allesammen. Sara havde været så sød og ville være med til at sy og virkede bare så interesseret i kjolen. Da hun så endelig fik lov til at få den på, og vi skulle tage billederne var hun virkelig som en sæk lopper. Nå men ca. ½ time efter vores fotosession, så Sara således ud - halvt siddende i sofaen:

Kim er hjemme igen fra kursus, og nej hvor jeg dog nyder, at han er hjemme. Vi savner ham godt nok, når han ikke er her. Hold da op hvor ungerne var ved at vælte ham omkuld, da han kom ind ad døren....far mig, her og der og bla bla bla, de snakker godt nok meget. Ja selv Ida er begyndt....i dag sagde hun fjernsyn og peger derhen.....ja hvad skal jeg sige...det er nu en god babysitter indimellem :-) Rigtig god fredag aften

13 kommentarer:

 1. Neii, hvor er julekjolen blevet fin! Den kan både du og Sara godt være stolte af, for virkelig sød det er den - også i kunstigt lys ;-)
  Og det sidste billede viser da tydeligt hvor hårdt livet som model er. Hehe :-)
  Rigtig god weekend - skønt at Far er hjemme ved Jer igen!
  Mvh Louise

  SvarSlet
 2. Godaften Mette

  Lige en super hurtig besked her fra min kant. Sikke et fint resultat, du har gjort idag med kjolen, og god detalje at sy Westmose mærket fast på et stykke stof - har også set et par andre gre tilsvarende, og den idé/metode kunne jeg godt finde på at snuppe...

  Godt klaret med applikationerne - det er ikke så nemt endda ;-)

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 3. Dejlig, dejlig julekjole - hvem der bare var en lille pige :-)

  SvarSlet
 4. Hej Louise, Helle og Monica
  Mange tak skal I have - Sara og jeg er også ganske tilfredse :-) Jeg er allerede gået i tænkeboks mht. Emils tøj, han skal jo også have noget helt særligt på den aften. Ida får en kjole ligesom Sara´s. Kan I hygge jer...vi snakkes ved. Kh.

  SvarSlet
 5. Hej Mette!
  Hvor ser den kjole dog fantastisk skøn ud, og lækker tøsetøs du har dig:-)
  Man kan da ikke andet end elske børn når man ser et smil og så det sigende sofabillede;-)
  Svampene er så godt som færdige, mangler bare lige een.... jeg gik igang med adventskransen til køkkenet idag, og vupti vapti så gik tiden med det og al det praktiske, der jo også skal passes;-)
  Du kan godt være stolt af din kjole, den er superfin!
  Knus Louise

  SvarSlet
 6. Hvor er den fin! Gid jeg var lige så god som dig til de applikationer, men da jeg desværre kun ejer en ret så dårlig (læs: billig) symaskine, som ikke syr så godt, er det mildest talt sk*** svært at få pænt! Må vist ønske mig en ny i julegave (ikke at jeg tror jeg får én...)
  Håber du vil dele noget juledrengetøj også - det kunne jeg godt bruge inspiration til, nu man (indtil videre) kun har sådan én :)
  Kh. Mia

  SvarSlet
 7. Den er rigtig kær den julekjole. Og hvor er hun yndig, både i kjolen og i sin stillestund på sofaen :o)

  Ps. har du ikke lyst til at deltage i blogtræf i Middelfart i januar??

  SvarSlet
 8. Hej Louise - Ingen stress med svampen - det er jo en julekjole :-) Så godt din adventskrans vildt fed og så "næsten" gratis at lave se det er jo noget jeg godt kan li..:-) Kh.

  Hej Mia - Det er heller ikke mange mdr. siden jeg ofrede pengene på en ny dejlig Phaff 2058 mener jeg den hedder. Hold da fast en forskel. Har selv slidt 2 billige modeller op før denne. Så jeg håber, du får dit ønske opfyldt, det er virkelig en hel ny verden der åbner sig, når maskinen er iorden. Jeg deler helt sikkert mit drengejuletøj, kan allerede afsløre at blusen bliver med en applikeret elg med kæmpe gevir, og så skal der syes små brune hæklede biler på i lækkert retrolook...ej bliver så fed tror jeg. Kh.

  Hej Fru E: Ja jeg vil da meget gerne til blogtræf, hvordan foregår det? Du kan evt. sende mig en mail: mettew@sol.dk

  SvarSlet
 9. Hvor er den kjole blevet god.. det må jeg sige... fedt altså... rigtig god weekend fra C

  SvarSlet
 10. Uh, hvor er den fiiiin:)

  herhjemme hedder fjernsynet Tante TV....ahem....;)

  SvarSlet
 11. Hej Christina - mange tak, glæder mig til at vise Emil´s bluse også måske engang i næste uge :-). God weekend til dig også. Kh.

  Hej Lis - Tante TV haha ja den er god. Lidt pinligt Ida siger fjernsyn før mor nå ja, jeg er åbenbart ikke nær så underholdende. God weekend :-)Kh.

  SvarSlet
 12. Så nydelig kjolen ble. Applikasjonene var superflotte, og jeg ser at du har lagt mye og god jobb i de :) Klem Beppe

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.