søndag den 1. november 2009

Bagsiden af medaljen...

Ja her i vores familie føles det som mandag i dag. Kim er taget på en 12 timers arbejdsdag/aften, og jeg er alene med børnene. Vi har jo rigtig fået hygget os her på det sidste med Halloween og hjemmebagte herligheder, men i dag rammer hverdagen os, og specielt de huslige pligter kalder. For med en familie på 5, hvoraf de 3 nogle gange siger øf (især ved alle måltider...men de skal jo lære at spise selv), ja så er der altså bare meget vasketøj. Bjerget er vokset og vokset de sidste par dage, og jeg har bare lukket øjnene og hygget mig med børnene og bloggen :-). Emil måtte endda spørge efter rene sokker i morges....ej så var der altså ikke andet for, end tage fat om nældens rod og få det vasketøj ekspederet i en pokkers fart. Prøv lige at se her...sådan en dag kan der nu også være en vis tilfredsstillelse ved, men må indrømme, at jeg da hellere ville male sættekasser eller sy børnehuer men det må blive i aften :-)
PS. Tak til Karen for link til Photo Scape :-)

5 kommentarer:

 1. Puha god fornøjelse - hmm... godt at jeg stadig er på barsel... kan godt se, at det må være svært at nå det hele til tiden med 5 familiemedlemmer.. Vh C

  SvarSlet
 2. Hej Christina...ja der er altid noget at rive i, men jeg har nu også meget kreatid, fordi børnene underholder hinanden eller vi laver noget sammen :-) Har sendt en gave til dig i dag...håber du får den i morgen...Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Åh ja vasketøj er også den helt store trælse ting herhjemme. Vi har ikke tørretumbler og i et lille hus er det ikke til at tørre.. og ja når vejret så bare ikke er godt, så er det helt umuligt.. Heldigvis har vi en sød bedstemor med vaskekælder, så hjælper hun.. :)

  SvarSlet
 4. Hej Rakel...ej hvor en sød bedstemor, hvor dejligt hun vil hjælpe. Jeg fik også først tørretumbler i sidste uge, men vil da også helst hænge tøjet ud under halvtaget meeeen selvom det hænger tørt, ville det bare ikke tørre i det vejr, vi har haft på det sidste...Hvor jeg dog lige nu nyder at kigge på billederne - efter sådan en storvaskedag - fortsat god aften :-)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.