onsdag den 4. november 2009

Et vådt besøg

Emil havde alle sine venner og 4 pædagoger med hjemme i vores have i dag. Der skulle tages billeder af huset, og vi serverede lidt frugt og vand. Kim og jeg havde gjort det hele klar under halvtaget udenfor. Pædagogerne havde nemlig sagt, at de ikke skulle ind, men de meget gerne ville være ude i haven og lege. Ja her i Kolding har det så regnet i lårfede stråler hele dagen, og da vi fik besøg, kom der en fuldstændig gennemblødt børnehave. De rystede simpelthen af kulde, så vi sadlede lige om, og fik allesammen ud i vores dejlige varme garage. Godt nok roder det hel afsindigt derude, Kim arbejder jo stadig med at pudse og male væggene. Men hold da op, hvor var det bare hyggeligt. Jeg indsamlede alles handsker, som fik en tur i tørretumbleren og Kim spillede op til fest på en Didjeridu købt på en gymnastikrejse i Australien. Det vakte stor jubel :-)

Billederne er taget lige inden børnehaven kommer på besøg.
Jeg har med vilje ikke taget nogle billeder fra besøget,
da jeg ikke vidste om alle forældre synes, det er ok at se sine børn på en blog.

Jeg kan endelig vise jer, noget - der er helt færdig, har været lidt længe undervejs og allerede knus elskes af den nye ejer :-) Sara´s nye hue efter Elsebeth Gynthers mønster med en del tilretning.
Den er i brunt babyfløjl fra Stof2000, skønt fuglestof fra Stofogstil og selvfølgelig prikken over i'et Liberty turkis Capel

Jeg stjal mig lidt tid til at sy, mens børnene var godt igang med at lege i værelset lige ved siden af. Sara gik så på et tidspunkt ud i køkkenet, og glemte at lukke den låge vi har for. Jeg hører lågen går op, og går ind og ser Ida igang med skuffen med mel.....gisp reddet på målstregen, så det blev ikke helt som i reklamerne :-)


9 kommentarer:

 1. Uh, den er bare sød. Og lækre farver. Og dejlig model ;o)

  KH Mette

  SvarSlet
 2. Mange tak....ja de klæder hinanden godt :-)

  SvarSlet
 3. Bare det er økologisk mel gør det ikke noget ;-) eller hvordan?

  SvarSlet
 4. Nårh, hvor er den fin, den hue - og hvor skægt...jeg har netop tegnet selvsamme mønster af og vil snart igang med huer til Wilma og Bertram. Tusind tak for inspirationen.

  kh

  SvarSlet
 5. Hej Kirsten....ja du har hel ret.....så skidt med at huset skal gøres hovedrent, bare det er økologisk. Elsker bare den reklame :-)

  Hej Groovymama...glæder mig til at se dine huer. Som sagt jeg har lavet en del tilretning ellers kunne hun overhovedet ikke se ud af øjnene :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er din hue fin - har også bogen (alle tre faktisk), men har ikke prøvet særlig meget derfra af endnu, men det må jeg da vist få kikket nærmere på, for hvor er din hue bare fin! :-)

  SvarSlet
 7. Hej Helle. Ej findes der 3 bøger, det vidste jeg da slet ikke...så er der da lige et par julegaveønsker her :-)

  SvarSlet
 8. Lyder som en skøn dag i garagen :-)

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.