søndag den 15. november 2009

Lidt orden skal der til

Ja som I måske kan regne ud, kommer der lige nogle billeder af mine anstrengelser i dag. Jeg tror ikke, jeg vil komme med de store kommentarer, bare lade billederne tale :-) Ahhhhh kan jeg bare sige - lidt styr på det igen.....ja i hvert fald i 3 af værelserne.
Emil´s værelse

Sara´s værelse
Legeværelset

For rigtigt at vise mit overskud, skal I da lige hilse på Bumle og Berta, der sidder og venter på risengrød (vores aftensmad her til aften). Ja julen er altså skudt igang her i Kolding :-)


9 kommentarer:

 1. Så fint å se rom som ikke er altfor bloggifisert, men der barna leker og har det gøy!

  Ha en fin uke!

  SvarSlet
 2. Hej Tulip - nej jeg gider ikke rydde specielt op for at tage billeder til bloggen men idag skulle det nu være :-) Også fin uke til dig.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Hej Mette

  Tillykke med gårsdagens anstrengelser... Jeg har det ofte sådan, at når der er kaos i mit hovede, så hjælper det helt utroligt meget at rydde op og gøre rent. Det er som om at for hver ting, der bliver tørt af og sat på plads, så falder tankerne også på plads, og jeg når oftest til en eller anden form for afklaring/accept... Kender du det?

  Hilsen Helle

  SvarSlet
 4. Hej Helle - har det på nøjagtig samme måde og grunden til, det bare har rodet og jeg har ladet stå til har jo nok også været jeg først har været klar til en afklaring / accept nu. God dag :-) Kh.

  SvarSlet
 5. det er en god kobling fra rod til afklaring!

  SvarSlet
 6. Fine billeder. Men jeg ville nu lige høre på de rensdyr der står ved siden af nisserne. Hvor er de fra? De er superseje! Kærlig hilsen Mette

  SvarSlet
 7. Nå, nu fandt jeg jo så ud af lidt længere nede på siden at du har købt dem i Rema1000 :-) Der er sikkert ikke flere tilbage, men jeg er da lige nødt til at derhen og snuse i morgen.

  SvarSlet
 8. Hej Mette - jeg krydser da fingre for, at du også kan fejre jul med disse skønheder :-) Kh.

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.