søndag den 15. august 2010

Sengetøj til babypigen og gaveidéer til børnefødselsdag

Jeg er igang med at sy ikke mindre end fire sengesæt....to baby til piger, et baby til drenge og et junior til Emil. Jeg mangler kun bagsiden nu til pigernes og så vil jeg sy lapperne til drengenes i aften......(hvis altså ungerne er samarbejdsvillige og falder i søvn indenfor rimelig tid.....Kim tager nemlig på arbejde her om lidt).

I får lige et billede af pige sengetøjet. Vores babypige skal sove i det ene, og et tilsvarende kommer til salg på Amio - måske allerede i morgen aften.

Emil er blevet inviteret til fødselsdag hos en af sine nye klassekammerater. Faktisk er det første gang han skal til fødselsdag privat - for i børnehaven holder de fødselsdag på stuen....

Mit problem er egentlig hvor meget / hvor lidt skal vi komme med? Jeg tænker jo hel klart noget fra egen hånd, men synes det er lidt svært til drenge? Hvad ville I give en 6 årig dreng - Emil har gået i klasse med en uge? Skriv evt. hvad jeres børn har givet i gaver - bare lige så jeg kan få lidt inspiration.

Mange tak for hjælpen :-)

15 kommentarer:

 1. Har desværre ikke lige gave idéer at tilbyde dig ;-) har selv to store døtre...

  Men i min klasse har forældrene i 1. klasse bestemt, at gaverne skal ligge indenfor rammen af 25 til 30 kr. Nu går børnene i 3. klasse, og jeg er ret sikker på, at det stadig er sådan de ønsker det skal være. Det hjælper jo så ikke dig, når du gerne vil lave noget selv ;-)

  Håber der er andre der kan hjælpe mere på vej ;-))

  SvarSlet
 2. Sidder lige og kommer i tanke om noget alligevel ;-) hvad med et penalhus? Et hvor alle tusserne kan ligge i, de fylder som regel alt for meget i deres alm. penalhuse. Eller en pose til idrætstøjet. Eller en pose til skoene til en alm. idrætstaske. Eller en frugtpose. Eller en pose til fodboldstøvlerne... eller noget helt fjerde ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette,

  hvor var det da hyggelig at møde dig i Århus!
  Rigtig sjovt at se dig i virkeligheden:)

  Hvor bliver det er fint lappeteppe, heldige lille pige.

  Jeg har ikke selv drenge, så har desværre ikke nogle fødselsdagstipa at komme med..

  SvarSlet
 4. Hej Mette
  Har jo en dreng på samme alder. Jeg plejer at købr for 30 kr. Det har været vandpistoler, biler en "svulme-op" star wars vaskeklud, de berømte VM fordboldkort er også i kurs, ´hvis du kan få fat i dem. Ellers har en god hjemmegjort ting, til de dreng vi har kendt via børnehaven, været en frugtpose.
  Håber du kan bruge mine hurtige skriberrier, her midt i køkkenoprydningen og vasketøjet.
  Dorte

  SvarSlet
 5. Sikke fint sengetøj prinsessen skal sove med.

  Vi har fastsat et prisniveau der ligger inden for 30kr i min datters klasse. Ved ikke om i har Tiger der hvor du bor, men de plejer at ha rigtig mange sjove spil, eller hvad med en drage det er altid et hit syntes jeg.

  SvarSlet
 6. Hej Mette.

  Ih hvor er det fint dit sengetøj :o) Det blir en drøm for jeres lille babypige at sove i :o) Kan desværre ikke hjælpe med fødselsdagsgaven :o/

  KH Anette

  SvarSlet
 7. Kirsten - Mange tak for dine gode idéer og jeg tænker også selv i det prisleje, for med vores snart fire børn og rigtig mange fødselsdage forude, vil det jo immervæk løbe noget op.

  Siri - Selv mange tak for det hyggelige møde....vi kunne vist let bruge en dag med snak og kreative sysler :-) Ja det er lidt svært med drengene, når jeg gerne vil give noget fra egen hånd = billigt og mere personligt synes jeg.

  Dorte - Jeg kan helt sikkert bruge din råd. Har selv tænkt frugtpose / opbevaringspose men overvejer også en lille pude til værelset :-)

  MollyMy - Ja jeg er sikker på vores lille babypige bliver en vaskeægte retroprinsesse :-) Jo vi har både Tiger og Søstrene Grene og de er jo geniale til den slags smågaver....men ville allerhelst producere et eller andet, så jeg kan få tømt lidt inde i mit arbejdsværelse :-)

  Glaphuset - Mange tak...jeg får syet bagsiden i morgen og så kommer der lidt bedre billeder....lyset drillede mig her til aften, så jeg krydser fingre for sol i morgen :-)

  SvarSlet
 8. jeg tænker straks de der stof pistoler med bælte? Jeg har set dem her i blogland - måske hos karlssons kludeskab, måske hos dig selv??
  Er sikker på at du finder den helt rigtige gave.

  KH Mette

  SvarSlet
 9. Uh, en heldig lille pige, der snart ser dages lys :-).

  Min ældste søn har syet et sværd som gave, måske det var en idé?

  Rigtig god uge!

  Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 10. Du kunne sy en fin pose, han kan komme legetøj i og måske applikere noget fedt drenget udenpå. jeg ved mine fætre elsker deres små poser de kan fylde deres yndlings biler osv i.

  Kh sara

  SvarSlet
 11. Uh lækre dynebetræk!
  Dine børn må sove fantastisk;) Jeg er helt vild med det til lille babypigen..
  Har desværre ikke så mange drengeidéer, men noterer dem du har fået - da der nærmest kun er drenge i vores omgangskreds;)
  KH Anne

  SvarSlet
 12. Frøken Nobel - Jeg er næsten sikker på det er hos Lis du har set den pistol og ja egentlig også god idé....har også tænkt på sværd eller ridderbluse af en art.

  Mette - Ja et sværd kunne også være fedt - tænke tænke mange tak for idéen :-)

  Sara - Jeg vil helt sikkert sy en pose den skal bruges som indpakning og være med Byggemand Bob da invitationen også var med Byggemand Bob.....så skal jeg bare lige finde noget at putte i posen :-)

  Anne - Ja det er nemlig godt med lidt idéer til hjemmegjorte drengegaver.....til pigerne er der jo masser af muligheder. Hov kommer lige i tanke om bogen "Krudtugler og kanelsnegle" hun har 3 drenge og masser af fede idéer, den må jeg lige bladre igennem i morgen.

  SvarSlet
 13. Gaver til børnefødselsdag i klassen - her er vi enige om at forældre til fødselsdagsbarnet køber en gave og der er så det.
  Sødt sengetøj :-)

  SvarSlet
 14. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.