lørdag den 14. august 2010

10 nye om Westmose....

Jeg er blevet tagget rigtig mange steder rundt i Blogland.....og vil gerne linke til jer....så smid lige en kommentar, hvis du har tagget mig, så linker jeg til jer allesammen. Louise fra Krea-suset er ihvertfald en af dem :-) Jeg skal fortælle 10 ting, I ikke vidste i forvejen om mig hmmm ok here we go:


1 - Trods graviditet, (kommende) amning, søvnløse nætter eller mange børn der hiver i mig....ordner jeg mig hver morgen og gør hvad jeg kan for at se lidt præsentabel ud....jeg er typen der ville tage mascara på inden jeg henter morgenbrød tsk tsk.

2 - Jeg er meget spontan og kører gerne afsted med ungerne ud i det blå (det gør vi faktisk flere gange om ugen)....så spiser vi madpakke på en bænk nede i byen, sidder i mudder nede i skoven eller jeg slæber dem med på shopping især i genbrugsforretninger. Jeg ville dø, hvis vi bare skulle være herhjemme altid.

3 - Jeg har nærmest haft bil siden den dag jeg fik kørekort - første bil en metallic lyseblå Nissan Cherry fra 1984 siden har der været en del biler indimellem, og nu kører jeg i den grimme - men praktiske mørkeblå Fiat Multipla med plads til hele vores store familie. (Kim har forresten en rød Fiat Multipla jo jo vi er godt nok praktiske)

4 - Jeg prøver at bilde mig selv ind, at jeg ikke har så stort et søvnbehov.....hverdage står jeg op 5.30 og går sjældent i seng før midnat alligevel.....det koster så en dag engang imellem, hvor jeg virkelig knalder brikker dvs. sover 12 timer eller lignende.

5 - Jeg føler mig slet ikke klar til der snart kommer en lille baby i huset....ved de andre graviditeter har jeg været temmelig utålmodighed (allerede nu), denne gang vil jeg helst føde efter termin, for jeg har så meget jeg liige skal nå inden...det kan være det ændrer sig, når enderne begynder at mødes :-)

6 - Jeg er født i København. Har siden boet i Silkeborg, Fredericia (hele min barndom og ungdom), Odense (10 år) og nu Kolding.

7 - Jeg kan ikke finde ud af hvad mit fremtidige arbejdsliv skal være.....og hvordan det kombineres med fire børn...

8 - Jeg ser nærmest aldrig fjernsyn - tilgengæld bruger jeg min computer som flimmerkasse om aftenen.

9 - Jeg er i virkeligheden nok familiens største rodehoved (det er sjovt nok alle mine kreative ting, der ligger overalt).....hvorfor hidser jeg mig så op over ungerne roder på deres værelser hmmm er det noget med at kaste med sten, når jeg selv bor i glashus?....

10 - Jeg savner en kold øl eller et glas rosévin mens Kim og jeg vender verdenssituationen. Ungerne skal selvfølgelig sove sødt og alt ånde fred og idyl (hmmm mon vi nogensinde når dertil igen...?)

Jeg sender ikke legen videre til nogen, den har vist været i alle kroge af Blogland.

6 kommentarer:

 1. Hyggelige 10 :)

  Nr. 1, 2 og 7 stemmer jeg helt og aldeles med i!

  SvarSlet
 2. 7'eren....jeg valgte at blive dagplejer, da vi havde fået nummer 4 - så pyt med de par uddannelser, jeg ikke lige får brugt - hverdagen hænger sammen (og jeg får af og til syet lidt i min frokostpause - win-win...)

  kram

  SvarSlet
 3. Julia - Sejt du også er på 1 og 2....jeg er altså ret så forfængelig og nu tager det jo heldigvis også kun to minutter at kaste lidt mascara på :-)
  Nr. 7 derimod kan godt give lidt frustation...

  Trine - Ja jeg er heller ikke så sikker på om jeg får brugt min uddannelse MEN tror nu heller ikke dagplejer er vejen frem for mig (selvom jeg kan se ret så mange fordele). Vi når at få fire børn på under seks år, så når min barsel slutter trænger jeg nok til at gå helt nye veje. Men den tid den sorg...der er jo heldigvis laaang tid til endnu..

  SvarSlet
 4. Dejlig læsning - det er altså bare lidt sjovt at få sat endnu flere detaljer på :-)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.