mandag den 9. august 2010

En ny kørebane...

Vi har fået afsluttet det monster store fliseprojekt i indkørslen her i weekenden. Vores indkørsel er 30 meter lang - ca. 140 kvm, og der skulle nærmest en uendelig mængde SF- sten til projektet.....godt vi fik en hjælpende hånd fra familien, ellers var Kim da aldrig blevet færdig.

Ungerne drønede rundt på deres løbecykler på den voksende kørebane. Ida viser her sin nye løbecykel frem - købt for nogle af hendes fødselsdagspenge. Den er så fin til hende (hun er en lille pige, bruger stadig str. 86, så modellen skulle være meget lav).
Til det arbejdende folk havde jeg denne gang bagt chokolade cookies og hindbær roulade....det gav lige lidt ekstra energi...
På den kreative front, nusser jeg stadig om min nye hæklekrog....projektet greb jo lidt om sig, og nu er jeg så langt:
Jeg har fået malet amagerhylden i den skønneste lyse lavendelblå farve - beklædt den med Rie Elise Larsen papir. Hæklet en lille flagranke, fået malet og tapeseret den lille trækasse, hvor mine opkrifter skal opbevares, og så fandt jeg et par runde grydelapper,  der med et par baner mere kunne blive nogle skønne puder... Nu er det virkelig kun et par småting der mangler før hjørnet er helt færdig og jeg nyder virkelig den nye orden og alle de tanker sådan et projekt har sat i gang.
Nu sidder jeg så her og er en smule rastløs, hvis jeg skal være helt ærlig....Emil er i skole for første gang. Vi må først hente vores guldklumper kl. 12.45 og jeg er så spændt på, hvordan det hele er gået....Vi stod meget tidligt op her til morgen for at nå den nye rytme med at Sara skal i børnehave og Emil i skole til kl. 8.00 præcis!! Det var derfor en liiidt klatøjet Emil, der stod nervøs i skolegården og ventede på livet som skoleelev...
Sidst men ikke mindst vil jeg takke jer for alle jeres dejlige kommentarer. Jeg skal nok få svaret alle (også jeres mails), MEN jeg når desværre ikke til at kommenterer så meget på jeres skønne blogs selvom jeg så gerne vil. Jeg er også blevet tagget indtil flere gange (og det er heller ikke glemt). Jeg trøster mig med, at jeg snart skal sidde i timevis og amme, så mon ikke jeg vil kunne kombinere amning og computertid på en eller anden måde?!!

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det hyggeligt ud!

  Jeg har lige efterlyst farvekoder, og tænkte på om du ikke vil maile et billede af din smukke amagerhylde, sammen med farevkoden til den? Så vil jeg nemlig samle alle de koder jeg får, og vise dem frem på bloggen, så andre kan få glæde af dem :)

  prettybydesign@post.com. Kh. Julia

  SvarSlet
 2. Hej Julia
  God idé med farvekoder...

  Jeg vil rigtig gerne dele farvekoden MEN jeg har selv blandet farven af en rest lavendel og den mængde hvid jeg synes der lige passede. Men sig til så mailer jeg gerne billede alligevel.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 3. Hej Mette,

  Du viser så meget lækkert frem - jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte for at få kommenteret det hele ;-)

  Sejt, I har fået indkørslen færdig nu - det må være fedt for Jer alle :-)

  Og igen er jeg imponeret over hvor mange af dine projekter du allerede har fået ført ud i livet - det ser rigtig godt, og inspirerende, ud!
  For vores vedkommende er mand og barns ferie nu slut, jeg har lige lidt ekstra inden den officielt står på barsel. Så for denne uge har jeg også en lang liste at tage hul på ;-) Det er nu dejligt nok, også selvom jeg synes tiden presser mig lidt - der er såååå meget jeg gerne vil nå inden oktober! Det kender du nok ;-)

  Tillykke med skolestarten til Emil, håber han har haft en rigtig god og spændende første dag?

  Kh Louise

  SvarSlet
 4. En træt lille dreng på første skoledag ;-) men han har helt sikkert glædet sig alligevel... ja, nu er dt ikke ca. tider, men præcise tider man skal møde, når skoletiden starter...

  Husker selv for mange år siden, at jeg har været med til at lægge sten i en MONSTER lang indkørsel... pyhaaaaa - det var hårdt, men dejligt bagefter ;-)

  SvarSlet
 5. Louise
  Om jeg kender til tiden er presset...jeg vil så gerne sy, hækle, male, indrette på ny osv. inden babypigen melder sin ankomst, så her er listen også meget lang. Glæder mig til at se hvad du når fra din liste.

  Emil havde en rigtig god dag - han virkede virkelig glad og var meget engageret i de lektier han skulle lave til i morgen :-)

  Kirsten:
  Ja vækkeuret ringer 5.30 her i huset, så ikke noget at sige til han var lidt træt....men vi skal jo alle ind i rytmen, så jeg ser nok også dyner tidligt i aften :-)

  Vores indkørsel er virkelig også bare monster lang. Jeg kunne jo ikke hjælpe med det hårde arbejde, tilgengæld havde jeg rigelig at se til med pasning af de 3 krudtugler, så de ikke gik i vejen for det arbejdende folk, og så var der lige en del mad der skulle serveres også...:-)

  SvarSlet
 6. Hvor sker der mange spændende og store ting hos jer..:) Så nuser et billede af træt Emil.. Må indrømme at Fru Lærer hér også er balret efter første skoledag - og det endda uden elever..
  Er helt vild med dine krea-løsninger.. Lækker hækleplads.. Er det tapet eller stof på plade..?
  Har forresten først lige set dit spørgsmål i tidligere indlæg - vi er nu klar på udstyr til bryllup:) Så nu mangler vi al det pynt vi gider, beslutte mad, finde løsning til musik og lign.. Det skal vi nok nå;)
  Ha' en rigtig dejlig - og afslappende aften...
  KH Anne

  SvarSlet
 7. Wow, Mette. Er I allerede færdige med indkørslen!? Det kan godt være I gik lidt om den varme grød siden fliserne blev købt, men skal da ellers lige love for, at det gik stærkt, da I først kom i gang. Hvor ser det bare godt ud. Kan godt forstå, at børnene nyder det.
  Og hvor er Amagerhylden blevet flot - helt sikkert det rigtige, at du valgte at male den.
  Ærgerligt med stoffet fra Stof og Stil (forrige indlæg), men tak fordi du undersøgte det for mig.
  Har forresten ikke glemt dig mht. stofpakken. Har bare haft en hård uge, men håber på at kunne få klippet og sammensat en fin pakke til dig snart:) Det ville jo være fint, hvis du kunne nå at lave noget af stoffet, inden babypigen melder sin ankomst.

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.