søndag den 29. august 2010

Projekter afsluttes og nye kan begynde....

Selvom her er lidt stille på bloggen, er det bare fordi jeg har travlt med alt muligt andet. Symaskinen bliver flittigt brugt, og juniortæppet er nu endelig færdig. Det ligger klar til forsendelse sammen med en flagranke og en røjser taske, som Emil lidt modvilligt viser frem her.....den var jo ikke til ham, og jeg havde jo lovet ham en bla bla bla, så næste projekt er hel klart en taske til Emil og en tilsvarende til Amio. Mine børn tror i hvert fald altid, at jeg syr til dem, og har ingen forståelse for at noget skal sælges eller gives som gaver hmmm det må jeg lige prøve at forklare dem en dag...
Min morfar var møbelsnedker, og har skabt denne skønne vugge, som nu er blevet samlet og redt til vores lille babypige (ingen overtro her i huset, barnevognen står også klar). Næste babyprojekt er et tæppe til autostolen, når hun skal køres hjem fra sygehuset med velour på bagsiden (inspireret af bare WUNDERBAR) og hvis der bliver tid et granny stripes hæklet tæppe til vuggen i samme farver som sengetøjet. Ihh hvor er det bare skønne projekter.
Apropos hæklerier fandt jeg dette lille tæppe / kæmpe Oldemor firkant eller hvad man nu skal kalde det i en genbrug her i byen. Jeg vil sætte det fast på den lille fodskammel (også fra genbrug til 25 kr). Benene skal lige males først for de er ret så slidte og grimme. Tror det vil blive en skøn fornyelse af skamlen. 
 Fortsat god søndag herfra.

9 kommentarer:

 1. Sikke en masse fine sager, du og Emil viser frem Mette! Er vild med farver og mønstre i nettet især. Lige mig med de blålige toner ;)

  God søndag

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Skønne tæpper du laver og fin fin vugge - Lige til en lille prinsesse :)
  Ideen med oldemorstæppet i miniudgave ville være rigtig fint, men jeg tror desværre tæppet vil blive slidt i stykker, hvis skamlen skal bruges. Det ville være lidt synd. God søndag! Kh. MetteSofie

  SvarSlet
 3. Fint fint tæppe! Hvad har du imellem? Jeg er ret vild med den lille "kant" du laver rundt om - er det bare en alm. syning..?
  Og utrolig smuk sengetøj til jeres lille ny..:) Det har du virkelig ramt godt - fint og tøset uden at være puttenuttet..
  Nyd dagen - og alle dine projekter..
  Kh Anne

  SvarSlet
 4. sikke et skønt tæppe og lækkert der er en stor del der er klar til lillepigens ankomst... det er sådan nogle dejlige farver du bruger, dem er jeg bare helt vild med :)
  KH Micha

  SvarSlet
 5. Kære Mette
  Sikke smukke ting du har kreeret!
  Og tæppet er gudesmukt!
  Jeg har tagged dig i "Fem Fede Fund" Håber du har lyst til at lege med :)
  KH Heidi

  SvarSlet
 6. Utrolig skønt tæppe du har lavet...er især vild med lapperne i de brunlige nuancer, det varmer mit lille efterårs hjerte og sender kærlige tanker mod tændte stearinlys og traveture i skoven:-)
  Og røjser-tasken er, som jeg tidligere har skrevet, bare super godt fundet på!!
  Sjovt med forberedelserne til baby skal komme - det er same procedure her hos os...selvom vores lillebror først kommer til november, så er der fuld gang i produktion af baby hjelme (fra E.G. mønster), lappe barnevogns tæppe og der er bestilt lækkert strik ved en sød dame jeg kender...hvem sagde rede-bygger-gen??? :-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Kan godt forstå dine søde unger hellere selv vil beholde mors lækre sysler :) Er imponeret over hvor meget du hele tiden når. Flot tæppe, og sikken vidunderlig vugge til lillepigen. Fantastisk hyggeligt at gøre klar til det nye familiemedlem, og så kan man rigtig gå og nyde synet.
  Kærligst Berit :)

  SvarSlet
 8. Hej Helle - Ja det er så skønt med de dage, hvor det hele bare rykker og projekterne et efter et bliver færdige. Tilgengæld er der også dage hvor jeg kredser om mig selv og bare intet når SUK!

  MetteSofie - Desværre har vi ikke tid til at sidde med benene oppe ret længe af gangen, så tror ikke skamlen vil blive brugt til så meget andet end pynt. Jeg har også kun give 10 kr for tæppet så jeg vover den....tror det vil se skønt ud nemlig :-)

  Anne - Jeg har købt det kraftige pladevat i Stof2000 og ja kanten er "bare" en stikning, men fordi pladevattet er så vamset, giver det denne effekt.

  Micha - Mange tak og ja stille og roligt arbejder jeg mig igennem de mange projekter jeg altid har gang i :-)

  Heidi - Tak for roserne og kigger forbi dig senere og ser hvad det er for noget :-)

  Malene - Ja rede-bygger det må du nok sige. Det slog mig pludselig alle de barselsgæster vi skal have, så jeg skal da også snart i gang med at bage. Muffins, kringler, boller, pølsehorn, pizzasnegle og og og. Der er nu noget særligt over denne forberedelsestid I love it :-)

  Berit - Ja vuggen betyder bare så meget for mig, så det er så skønt den står i vores stue igen. Jeg ville endda gerne sy endnu mere til mine unger....tøj bliver det desværre ikke til lige i øjeblikket men ville SÅ gerne.

  Fortsat god dag alle sammen

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.