tirsdag den 10. august 2010

Stof kup

Jeg har ikke prøvet at finde retro stof i blålige, turkise farver - før i dag.....jeg så det fra lang afstand og nærmest løb (let diskret selvfølgelig) hen til hylden, haps og så var det helt store smil ellers fremme.
 Jeg fandt også andre lækkerier i de sædvanlige men skønne orange og brune toner:
Det hele ligger på en dug med kæmpe blomster i høragtigt materiale - den er der absolut muligheder i. En fin dåse og lille trækasse blev det også til. Samt et bakkebånd med sjove mennesker blandt andet disse tinsoldater:

Emil er bare så glad for at gå i skole. En ægte mønsterelev, der straks åbner bøgerne, når vi kommer hjem for at lave lektier!! Hmmm ja det ændre sig jo nok på sigt :-).

I aften skal vi i sommerhus og grille hos gode venner - om jeg glæder mig....så kan vi bare nyde uden at skulle yde det helt store....det er da ret så lækkert indimellem.

9 kommentarer:

 1. Sikke en lækker samling du har fået med hjem :)
  Du må endelig sige til hvis du vil bytte med de fine blå!

  KH Vibeke

  SvarSlet
 2. Sikke nogle dejlige stoffer. Jeg var også heldig (synes jeg selv) i går, må vist også lige få flashet dem på bloggen.
  Du siger også bare til, hvis vi skal bytte lidt igen.
  KH Mia

  SvarSlet
 3. Ja, det med lektie læsningen varer forhåbentligt ved i nogle år endnu ;-))

  SvarSlet
 4. Hvor du har vært heldig i dag!

  Og som svar på din kommentar inne hos meg, så har jeg nok vært noe heldig, men jeg var innom en del genbrugsbutikker og loppemarkeder også ;o)

  Føler meg nesten enda mer heldig for at jeg faktisk fikk plass til alt i bilen når jeg skulle hjem... Jeg var skikkelig flink til å pakke og stue i bilen, hihi :o)

  SvarSlet
 5. Lækkert fund, det blå stof!!

  Og alt det andet også, de store blomster på dugen er helt fantastiske :)

  SvarSlet
 6. Hej med jer...ja synes jo også selv det var nogle fantastiske fund. Jeg skal nok vende tilbage til jer der vil bytte....så finder vi ud af noget....send mig evt. gerne en mail :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. hej Mette,
  lyder skønt med bytte.
  kan ikke lige finde din mail på bloggen - vil du skrive den her ?


  KH Vibeke

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.