tirsdag den 17. august 2010

Neonpink

Dagens projekt er malet med neonpink - fundet i Søstrene Grene til bare 8,80 kr. Jeg viser frem i morgen....så kig forbi - jeg lover jer det bliver neon med den maling ja nærmest selvlysende. Malingen fås også i orange og gul (dem købte jeg selvfølgelig også...) 
Jeg fik godt nok dagens grin, da jeg hentede Emil i skolen. Vi har fået en seddel med hjem om, at 6. klasserne har en frugtbod med yderst fornuftige priser, så Emil fik 12 kr med i dag så han kunne gå derned og købe en grovbolle eller et stykke frugt.....de havde så også bananis (= en hel frossen banan på ispind).....Emil købte selvfølgelig 4 bananer og kunne derfor ikke spise sin madpakke eller aftensmad. Pengene må jo nærmest have brændt i lommerne på ham, godt jeg ikke gav ham en 20'er med :-)

Postmand Per havde disse skønne hæklede bolde med til vores lille babypige....jeg kan ikke nå det hele, men så er det jo heldigt jeg kan købe mig til noget af det og så endda til kun 20 kr pr. bold ja du læste rigtigt!!! Købt på QXL...

9 kommentarer:

 1. Hej Mette!

  Tak for din kommentar. Kunne ikke lade være med at grine da jeg så dit indlæg om DIN stofbunke. Sikken oprydning, der har været gang i rundtomkring idag :-)

  Ang.fiaskoer: 2 gange forsøg på at sy tøj til mig selv er gået helt galt: En kjole, jeg aldrig får sat sammen, og et par bukser (efter et meget simpelt mønster) blev 2 numre for store til trods for at jeg fulgte målene på mønstret (samt mange andre små kreaprojketer som ikke vil lykkes..)

  Jeg er vild med dine sengesæt! Desværre har jeg ingen piger (eller så små børn mere.Suk!)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. øv, har lige købt en kæmpe dunk neon pink i Flugger... til 100 flade! ;)
  Må vist i Grene snart! KH Emilie

  SvarSlet
 3. Hej igen Mette - Ja min stofbunke var virkelig også til at grine af, og jo et ret dårligt eksempel at vise ungerne!! Hvordan får jeg så lige dem til at rydde op??

  Æv at du har haft så mange mislykkedes projekter...hvad med at hækle, male, klippe/klistre, sy filt i hånden eller lignende bare lige for at få lidt kreativ succes og så vende tilbage til maskinen med fornyet mod og energi? Jeg tager ofte en pause fra maskinen - simpelthen fordi det kender mig kun at være kreativ i en retning...

  Jeg håber du finder en god løsning der kan give dig den der gnist :-)

  Emilie - Jeg tror stadig du har gjort en fin handel den i Søstrene Grene er en lille bitte tupe men hold da op den er neon....almindelig pink ser jo nærmest bleg ud ved siden af :-) Hvad skal du male?

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Hej Mette!
  Glæder mig til at se det neonpink projekt:

  Ih altså han kunne da sikkert ikke vente med at komme hen til boden. De første timer må have været lange for ham:-)

  Smiler og tænker på mine egen 2 første gang de skulle i boden... Den ene kom hjem med 10 rosinpakker - ja for vi havde jo kun en kurv i skabet med dem i forvejen!

  Ha en dejlig dag

  Kh

  SvarSlet
 5. Hej Kristin
  Jeg glæder mig også til at vise det neonpink projekt....bliver simpelthen nødt til at hente mere maling. Du må sige til hvis jeg skal købe noget med for dig ved jo I ikke har Søstrene Grene i Randers...

  Hvor herligt med alle de rosinpakker - Emil har ikke penge med i dag for de skulle have gymnastik, så han når alligevel ikke i boden...men i morgen og fredag kan han gå amok igen. Jeg synes det er så herligt og hallo efter en uge gider han nok ikke de bananis mere :-)

  Du ønskes også en dejlig dag - her nydes en kop kaffe efter den hektiske aktivitet siden 5.30 i morgens - puha men det kender du jo ALT til :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Hej Mette..
  tak fordi du havde lyst til at være med inde hos mig.. jeg har meldt mig som følger her også.. :)
  Og ps banan ispinde ER altså også bare gode.... :O))

  SvarSlet
 7. Hvor lyder det bare spændende med dit neon-projekt - det glæder jeg mig meget til at se!

  Kh Louise

  SvarSlet
 8. bare WUNDERBAR -
  Tak fordi du vil følge med herinde det gør mig rigtig glad :-) Ja banan is er da lidt genialt men kan altså godt give mavepine til en 5 årig hvor pengene brænder i lommerne :-)

  Louise -
  Så er der endelig indlæg om mit neonprojekt skulle lige indhente noget søvn...:-)

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.