fredag den 13. august 2010

Beautiful Day

Jeg er blæst omkuld af koncerten i går aftes i Hannover - det var ikke bare fedt, det var så meget mere.....de spillede i mere end to timer og vi havde en kæmpe fest med de andre 100.000 mennesker på Sports Arena. Vi dansede og sang med (meget højt..), derfor er stemmen lidt hæs og rusten her dagen derpå.

Et af mine favoritnumre sparkede festen igang - Beautiful Day.....hmm her skulle være en fin video fra YouTube, men det kan jeg simpelthen ikke finde ud af, og da slet ikke nu her sidst på aftenen.

Nå men for lige at gøre dagen endnu bedre, har jeg fået solgt min første design fra Amio.....dette lækre babysengesæt:
Jeg er allerede igang med at klippe til nye designs, og håber på lidt sytid i morgen. Jeg klipper til to sengetøj med det samme for nu skal den lille babypige ikke snydes denne gang.

PS. Det var også ret så dejligt at gense vores tre krudtugler, der nærmest havde opført sig eksemplarisk og ville i seng frivilligt hmmm - hvorfor skal vi så kæmpe med dem hver aften ?!!

5 kommentarer:

 1. U2- nej, det gad jeg godt. Har været til koncert med dem 2 gange for mange mange år siden. Det er klassisk at børnene er flinke til at sove når de bliver passet. Sådan er det også med vores. Men det er måske meget godt for så er der en chance for at man kan få dem passet igen en anden gang ;-)

  Tillykke med salget. Det er et meget fint sæt.

  SvarSlet
 2. Tænk at høre U2 live !!!!
  Tillykke med salget !

  SvarSlet
 3. Marie-Louise - Jeg håber også meget på at komme til flere koncerter med dem....de var fantastiske live. Ja du har ret, så bliver det ikke noget problem at få dem passet næste gang bortset fra der liiige kommer en til inden så længe :-)

  Losarinas mor - Ja jeg har i mange år gerne ville høre dem så nu skulle det være - tænk hvis de gik på "pension" inden jeg fik taget mig sammen til at komme afsted - skrækkelig tanke, så derfor skulle det bare være i år :-)

  Tak jeg er virkelig bare så glad for det salg....skønt!!

  Fortsat god weekend

  SvarSlet
 4. Ej, nu glæder jeg mig - om muligt - endnu mere til i morgen! :-)

  Tillykke med salget, Mette!

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.