søndag den 22. august 2010

Weekend med mange pauser

Kim knokler på med at lægge de allersidste fliser i vores indkørsel, der hvor traileren skal stå, og jeg kigger mest af alt bare på, og har egentlig lidt dårlig samvittighed. Jeg er begyndt at få en del (ret voldsomme) plukveer, og holder derfor alle de hvil jeg kan mellem børnepasning og diverse småprojekter. Jeg ville blive sindsyg af at skulle være sengeliggende kan jeg godt mærke.  Det hele foregår derfor i for mig helt uvante tempo laaaangsomt...jeg skulle jo nødig fremprovokere en fødsel her 6 uger før termin.

Weekendens kreative projekt er at sy Emils juniorsengetøj færdigt. Jeg mangler 2 baner firkanter på forsiden og så bagsiden, så det giver mig ikke stress, det er jo ren hygge og jeg nyder virkelig alle de smukke stoffer, der jo bare er kræs for en stor retrofan som jeg selv. 
Derudover har vi fået fyldt op på hylden af diverse cremer, shampoo og ansigtspeeling. Jeg havde nemlig gang i cremegryderne i går som en anden Ole Henriksen. Alle ingredienser til gør det selv kosmetik, har jeg købt hos Urtegaarden og produkterne bliver altså bare så lækre. (PS. jeg får ingen rabat eller lignende tværtimod bruger jeg ALT for mange penge i den netshop, og så har de en helt afdeling til lav selv slik, jeg ikke har fået udforsket endnu) 

Genbrug skal der til, så emballagen er et skønt mix af alt muligt. Det er ikke ligefrem produkter jeg har stående for den æstetiske nydelse, men der skal jo også være forskel på hverdag og fest ikke? 

11 kommentarer:

 1. Mette du er så kreativ altså! Jeg er fuldstændig vild med dine sengesæt - og ævæv... at det med løven er solgt ;-)

  Og de der cremer - mums de ser da lækre ud! Det er også med at forkæle sig selv, når nu du snart har en lille ny at bruge det meste af tiden på.

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 2. Hej Mette,

  Tak fordi du vil være med i min give away, og for linket! Og hvor er dit sengetæppe flot. Synes virkelig, du har kombineret farver og stoffer rigtig godt, og det siger jeg endda selvom de egentlig ikke lige er mine favoritter, så stor ros herfra!

  Og så noterer jeg mig gang på gang, hvor pænt dine patchworkhjørner mødes i dine kreationer også. Det glæder i den grad mit perfektionistiske hjerte!

  Og nu må jeg vist hellere smutte igen inden du ikke kan håndtere al den ros ;)
  God søndag...

  SvarSlet
 3. Er er dybt benovet over alt det du kaster dig ud i :-)
  Men husk nu at lytte til kroppen og tag nogle gode hvil :-)

  SvarSlet
 4. Hvor ser de skønt ud det sengetøj, fede stoffer og farver
  Stine:)

  SvarSlet
 5. Ja, du må huske at passe på dig :)

  Hvor er det nogle fine sengesæt du får lavet!

  Kunne du have lyst til at bytte med noget af det lysegrønne med kløvere med mig? Et lille stykke ville være bedre end ingenting. Jeg har fx. tilsvarende med rød baggrund eller forskelligt stof med æbler, som vi kunne bytte?

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 6. Mia - Mange tak for de søde ord. Jeg har en løve tilbage der kommer på et nyt sengetøj inden så længe. Æv at jeg kun fandt det som pudebetræk og ikke dynebetræk....men sådan er der jo så meget :-)

  Ja du har ret jeg skal da huske at forkæle mig selv lidt inden det store babyræs.

  Helle - Tak for alle roserne, hvor er du sød. Du kan også tro jeg bruger tid på at få hjørnerne pæne og sprætter op hvis jeg ikke er helt tilfreds :-)

  Losarinas Mor - Tak for omsorgen og ja jeg tager så mange hvil min hverdag med 3 små børn nu tillader :-)

  Stine - Mange tak...det synes Emil og mor også :-)

  Mirjam - Jeg har allerede planlagt næste projekt med den lille rest af det med kløvere jeg har, MEN vil helt sikkert have fat i noget mere hvis jeg kan, og så er jeg klar til at bytte - det er nemlig bare så skønt det stof :-)

  SvarSlet
 7. Du siger bare til, hvis du har heldet med dig :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 8. Lækkert sengetøj du får lavet, Mette. Emil bliver helt sikkert vild med det! :-)
  Og godt at høre du tager den med ro også. Jeg kan bestemt også godt mærke kroppens signaler, og løber slet heller ikke så hurtigt mere. Men når så tilgengæld heller ingen ting - desværre.

  Kh Louise

  SvarSlet
 9. Uha Mette, så skal du bare passe godt på dig selv kan jeg høre!

  Hvor er de bare flotte dine lappetepper! Rigtig fine.

  Og hjemmelavet cremer ol, jeg er vildt imponeret!!

  SvarSlet
 10. Mirjam - Kommer lige i tanke om at jeg har lappen fra Mia (Made by Mia Hansen) det kan være hun har mere?

  Louise - Ja Emil sover rigtig godt i sit nye sengetøj og det passer bare så godt til hans kommode med tapet :-)
  Jeg synes godt nok det er tidligt at være så forpustet / plukveer mm. det kan jeg slet ikke huske fra de andre graviditeter eller også har jeg bare lykkeligt glemt det :-) Ærgerligt du slet ikke når noget...

  SiriR - Jeg passer godt på mig selv og babypigen men hun er godt nok en lille sprællebasse :-) Mange tak for alle dine roser.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.