lørdag den 14. august 2010

Lørdagsgaver

Jeg er i fuld sving med at klippe firkanter til hele tre babysengesæt. To stk. til piger (vores babypige skal have det ene), og et i stil med det jeg lige har solgt på Amio til en lille dreng. Midt i alt det klipperi ringede posten på døren, og havde disse fantastiske gaver med:
Masser af retrostof fra Malene - Kreakriller. Hun kørte med til Blogpicnic og for os kreative sjæle er dette jo den allerbedste klingende mønt der findes. 1000 tak for alt det flotte stof, jeg glæder mig til at sy til vores lille babypige og flere af lapperne i det nye sengetøj er fra denne bunke.

Krudtuglens Mor havde forlænget sin Mumi Give Away - til mit held, og se så her hvad hun har skabt til vores lille babypige. En skøn fugleuro med pink neonsnor og knald på farverne. Nøj hvor er den fin Christina 1000 tak for den kreative gave.
Så i virkeligheden med god hjælp her fra dejlige Blogvenner er jeg jo godt i gang med forberedelserne til babypigens ankomst.....hvorfor er jeg så egentlig jeg er ved at gå i panik? Slap nu bare af.......hun er nok også ligeglad med, om der ligger en Elsebeth Gynther kollektion fra min systye klar til hende eller ej :-)

7 kommentarer:

 1. Håber den lille pige vil nyde tranerne ;)

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Sikke skønne gaver du har fået! Og jeg vil lige huske at kommentere at det drengesengetøj du har solgt bare er for skønt! Simpelthen så flot sat sammen, kan godt forstå det blev solgt!!!
  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Du har helt ret - baby er da sikkert ligeglad, men derfor kan man nu godt selv synes at det ville være fantastisk liiiige at nå.. ;-) Sådan har jeg det i hvert fald - min liste er så lang så lang... Og jeg synes virkelig oktober nærmer sig med hastige skridt - er begyndt at kunne mærke det på kroppen, må jeg sige..

  Men så fine sager du modtog med posten. Ikke mindst uroen - den er virkelig sød :-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 4. Hej Mette.

  Altså hvor får du meget for hånden og i postkassen :o) Jeg kan sagtens følge dig mht. alt det du gerne vil lave. Jeg er også begyndt, at tænke på hvor travlt, jeg får når vi engang vil have nummer to, med alt det jeg har lavet til Asta-godten. Og i min lille verden skal der ikke gøres forskel, men kunne sagtens ske at jeg blev nødt til at gå på kompromis der ;o)
  Glæder mig til at se dine kommende sengetøjs kreationer :o) Rigtig god sy-lyst og weekend.
  Kh Anette

  SvarSlet
 5. Hej med dig.
  Åhh dit baby senge sæt til dreng som blev solgt, er det noget du laver snart igen??? Vil så gerne købe et;-) Er det mon muligt at bestille et?
  HIlsen Tina

  SvarSlet
 6. Dejligt du blev glad for stoffet. Hvor er fugle-uroen fra Christina dog skøn. Og skønne sengesæt du har fået syet:)

  SvarSlet
 7. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.