torsdag den 26. august 2010

Amio køb til babypigen og lidt genbrug

Hele familien kørte Emil til skole i dag og derfra fortsatte pigerne, Kim og jeg til Sdr. Jylland for at besøge Kim's mormor. Vi har ikke været på besøg længe, så i dag skulle det være, selvom Kim skulle på arbejde over middag. Det nytter bare ikke at presse det hele ind i weekenderne, der som altid også er ved at være godt bookede....kan I høre jeg er ved at stresse lidt med kun 5-6 uger til termin?

Efter hyggeligt besøg skulle der ske et eller andet da vi kom hjem. Ungerne og jeg hev derfor papir og saks frem samt emballagen fra nogle chips (desværre var de allerede tomme hmmm mon det har noget med den der graviditet at gøre?) Nå men de blev vasket grundigt og beklædt med lidt fint papir (dobbeltklæbende tape - så bliver det ikke nemmere). Projektet tog max. 10 min og Emil har nu fået en fin opbevaring til alle de sten og smågrene han samler i skolen. Sara bruger sin til alt muligt skrammel (men så ligger det da ikke og roder). Så burde Ida jo også have en ikke? Nå men så må jeg jo hellere melde mig til tjansen om at skaffe mere emballage :-)

Jep jeg ved godt væggen på Sara's værelse mangler tapet, men andre projekter står længere oppe på listen. Hvis vi venter længe nok blive den rustikke træplade måske trendy så var der da et projekt mindre....

Mit første køb på Amio er til babypigen. En skøn uld vest str. 0-3 mdr. til (hold nu fast) 75 kr. Sikke et kup og fra bestilling til jeg modtog den gik der bare 2 dage. Besøg den turbo strikkende super sælger lige her. Jeg skal helt sikkert have købt nogle flere til den øvrige børneflok.

9 kommentarer:

 1. Den vest er skøn ! Og synes det er synd at Ida ikke har en dåse, så se at komme i sving med at tømme en :-)Hi Hi :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en fin vest til babypigen! Super idé med chipsdåserne. Mon ikke der kommer en til Ida i den nærmeste dage og måske også en til dit kreaværelse...

  Go weekend - ingen stress, du skal passe på dig selv!

  Kram Kristin (4 barnsmor med knald på)

  SvarSlet
 3. Ih, det var da en god undskyldning for at spise nogle pringles, hi, hi!!

  Så smart:)

  SvarSlet
 4. sikke en sød vest du har købt :)
  Og super ide, med de bøtter, jeg nænner aldrig at smide dem ud, men ender med kæresten gør det når vi har en stor del stående, men nu ved jeg da hvad jeg kan gøre med dem tak :)
  KH Micha

  SvarSlet
 5. Hehe, de er altså også bare gode de chips ;-) Fin idé efterfølgende at bruge dem til opbevaring.

  Og sikke da en lækker vest! Vil helt klar tjekke superstrikkerens butik :-) Selvom jeg så sent som i går, selv fandt en opskrift på en lignende vest i Hendes Verden. Ja ja, jeg tror stadig jeg kan og kan nå at lave alt selv ;-)..

  Kh Louise

  SvarSlet
 6. Skøn skøn vest...sådan en må jeg også bestille til vores kommende lillebror - sådan en lille november baby vil da hygge sig i sådan en lækker vest:-)
  Kanon ide med chipsdåserne..jeg må straks i gang med at tømme en stak, ha ha:-) Mon ikke jeg godt kan lokke resten af familien til at hjælpe mig:-)
  Ha en dejlig weekend.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. Hej Mette
  Åh jeg kender godt til den der hårde mor tjans... Noah kan ikke lide kager eller is, men får tit alligevel noget på tallerkenden og ja, så er det mig der må springe til ;o)
  Skøn ide med dåserne, de er da vildt flotte og har en god størrelse til alt muligt rod som du selv siger.
  Uh 5-6 uger, hvor er det spædendende :) Så stress nu ikke for meget!
  Kh Mette

  SvarSlet
 8. Losarinas mor - Jeg skal nok arbejde på sagen senere i aften (har købt 2 dåser mere i dag).

  Kristin - Jo en til Ida og kreaværelset det arbejder jeg på i aften (uh ha en hård tjans jeg har fået her) :-) Ja der må være knald på med 4 krudtugler men det kan jeg jo snakke med om inden så længe.

  SiriR - Ja altid godt med en undskyld for chips - god fredag :-)

  Micha - Sikke dog en orden du vil kunne få, hvis I har samlet en del. Jeg glæder mig til at få fat i nogle flere og få en masse forskelligt tapet og papir på....vil helt sikkert se godt ud :-)

  Louise - Jeg vil virkelig også gerne det hele selv, men er blevet glad for at købe andres håndværk også. Jeg VIL lære at strikke engang, men kunne tænke mig at mødes med andre for at lære det....en vaskeægte strikkeklub, det ville jeg elske. Tror da snart jeg skal til at købe Hendes Verden, lyder som et blad der er værd at
  læse.

  by myr - Familien vil sikkert nyde det projekt...og din november baby skal da klart have en dejlig varm vest....den er virkelig også bare SÅ lækker :-)

  Mette - Godt mor kan træde til....ja vi har en hård tjans :-) Jeg kæmper en evig kamp med alt det rod, og hvad gang der er noget der kan eliminere rodet bare en lille smule, jamen så er jeg jo lykkelig. Jeg prøver ikke at stresse men hold da op hvor er denne graviditet altså bare gået stærkt!!!

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.