mandag den 16. august 2010

Min stofbunke

Uh ved næsten ikke om jeg vil udgive dette indlæg, men jeg har jo et klart mål inde på mit arbejdsværelse - mere orden, og så må jeg jo løfte sløret for, hvordan der i virkeligheden ser ud derinde. 

Kig nu godt på billedet herunder, det er alt det stof, der har ligget på gulvet derinde!!! Jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at tage et billede af, hvordan jeg har siddet midt i denne kæmpe stak stof,  men I kan forestille jer det ikke? Udover denne stak har jeg gu´ved hvor mange hyldemeter med stof - masser af stof - ja begrænsningens kunst er svær. 
Jeg har set hvordan I farvesorterer jeres stof, og det ser jo brandgodt ud på hylderne.....det system har jeg prøvet, det virker slet ikke hos mig. Der går ikke lang tid så havner det på gulvet af en eller anden ukendt grund :-). Derfor har jeg sorteret det efter børnemotiver, prikker, striber, tern, ensfarvet osv.......det system ser ikke så godt ud på hylderne - men nu vil jeg prøve det af.

Udover mit kæmpe stof sorterings projekt har jeg fået sat baby pige sengetøjet til salg hos Amio.
Jeg har da nærmest været ved at opgive det helt derinde, men nu har jeg fået solgt to varer,  og det giver altså lidt mere blod på tanden til at lægge flere varer på hylderne.....hmm tror snart jeg skal have gang i noget patchwork, det er ved at være længe siden.

10 kommentarer:

 1. Tak for ærligheden. Sådan ser der også pt ud på vores kontor efter at jeg har klippet ud til patchworkpakkerne - ja, faktisk lidt værre! ;o) Så nu må jeg vist følge dit gode eksempel og få ryddet op i morgen.

  Tillykke med salget på Amio. :o)

  SvarSlet
 2. he he kender det alt alt for godt..
  Mit er også pænt lagt i faver..og inden ugen er omme så så ligger det på gulvet,og jeg kan starte forfra..grr..

  SvarSlet
 3. Hej Mette,

  Nu har du solgt 3 ting derinde - har nemlig lige bestilt pusleunderlaget :) Det er super flot! Jeg har for nylig brugt nøjagtig det samme tapet til puslebordet. Pudsigt :)

  Glæder mig til at modtage det.

  Kh Berit

  SvarSlet
 4. Hvor er det dog dejlig at se at vi er flere der har stofbunker liggende!! Det havde da været dejlig hvis stofferne bare selv hoppede tilbage i hyllerne når man var ferdig med dem!!

  Så fint et tæppe du har lavet:)

  SvarSlet
 5. Maiken - Uh hvis dit ser værre ud - så må vist hellere igang med oprydningen :-) Utroligt hvor meget stof der kan flyde, når først idéerne har overtaget hjernen...

  *Michelle - Ja det er jo uden ende...jeg nyder min orden men ved jo godt det er en stakket frist :-)

  Filippas Mom - Ihh hvor skønt, at du blev fristet i min butik. Har du selv en blog? Tapetet er så smukt og passer perfekt til en pusleplads....jeg venter en lille pige og var i tvivl om det var lidt for drenget men er vild med det nu....

  SiriR - Aha endnu en med bunker...det må være det kreative gen der spiller ind....jeg roder altså ikke så galt andre steder i huset :-)

  SvarSlet
 6. Hej igen,
  har ingen blog (synes ikke jeg kan finde tiden til det), men jeg elsker at blive inspireret i denne herlige blog-verden.
  Vores pusleplads bruges også til storesøster, som ikke rigtig kan slippe bleen endnu, og jeg synes tapetet er smukt også til tøser :)
  Hvor bliver det spændende med jeres lillesøs på vej. Hvornår er din termin?
  Kærligst Berit

  SvarSlet
 7. Hej Berit
  Ja der går frygtelig lang tid med bloggen....især at surfe rundt, blive inspireret og "snakke" med alle de andre skønne piger :-) Men hey nu ser jeg ikke længere skodfjernsyn om aftenen, så jeg føler den tid der investeres her er godt givet ud :-)

  Jeg har termin 9. oktober, så om 7 ugers tid. Er spændt på om jeg går til termin for plukveerne er allerede godt igang hmmm lidt tidligt synes jeg nok, men nu er det jo også nr. 4....kroppen arbejder i hvert fald på højtryk, så nu er der dømt flere pauser :-)

  Jeg glæder mig til at sende dit pusleunderlag afsted, og der ligger en lille ting til storesøster i pakken også...

  Kh. Mette

  SvarSlet
 8. Hej Mette,
  Er simpelthen SÅ glad for pusleunderlaget! Og tusind tak for den søde ugle. Filippa jublede, da hun fik den :) Og det gjorde jeg bestemt også :)
  Du har fuldstændig ret, det er virkelig en prioriteringssag om man vælger at have en blog. Jeg får også surfet en del om aftenen, hvor Oscar uheldigvis har kolik, men får intet skrevet med ham på armen :o) Nu er farmand lige gået en tur med ham, for barnevognen virker heldigvis på den lille gut. Jeg selv brækkede benet under min graviditet (kan bestemt ikke anbefales..), og kan nu kun gå korte ture.
  Ja, det er med at tage plukveerne alvorligt. Havde det rigtig meget ved begge mine graviditeter, og jeg fødte Oscar 6 uger før termin. Nu er han 3 mdr. og har vokset sig stor og dejlig :)
  Lykke til med graviditeten og endnu engang tak for en super handel!
  Kh Berit

  SvarSlet
 9. Hej Berit
  1000 tak for din tilbagemelding det gør mig rigtig glad :-) Dejligt at storesøster kan bruge uglen også...

  Åh nej dog lyder hverken rart med kolikbarn eller brækket ben som gravid (hvor er du dog uheldig). Jeg er netop 6 uger fra termin og holder mig et velfortjent hvil (uden dårlig samvittighed) for hun skulle jo gerne blive i maven lidt endnu :-)

  Selv tak for handlen.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.