torsdag den 19. august 2010

Neonprojekter

Efter en længere periode med alt for lidt søvn, blev det så i går aftes / nat jeg virkelig knaldede brikker - 11 timer blev det til. Jeg fik sand i øjnene da ungerne fik deres godnathistorie og faldt i søvn sammen med dem.....heldigvis havde Kim stillet vækkeuret for mig inden han tog på arbejde. Puha at vågne med alt tøjet på, er altså en lidt mærkelig fornemmelse.

Nå men her er de neonprojekter jeg har haft gang i:
Et par broderibilleder i nye rammer a la 2010 - neonpink.....inspiration har jeg herfra Frk. Evigglad. Jeg vidste bare da jeg fandt billederne til 25 kr pr. stk. på genbrug, at de skulle gennem denne make over og med malingen til under 10 kr er det endda en ret så billig løsning. De skal hænge på Sara og Ida´s værelse (de er lige flyttet sammen) så vi skal igang med lidt fornyelse derinde.

Det andet neonprojekt er gaven til Jonas fra Emil´s klasse. Jeg har tænkt mange gave idéer igennem og endte så med dette navnebanner - alle stikninger er syet med neongrøn tråd:
Det bliver så "pakket ind" i en frugtpose med Byggemand Bob og Emil er rigtig godt tilfreds med at komme med den gave og det betyder jo også noget ikke?

Prøv lige at kigge forbi denne forholdsvise nye Blog Cloudcake, det er min første kunde fra Amio, der skriver her. Hvor gør det mig glad, at hun er tilfreds med handlen og endda har skrevet et indlæg om det - 1000 tak Line :-)

5 kommentarer:

 1. Det ser bare rigtigt fint ud.. sjov og skæv kontrast med broderi og så det pinke.. :)

  SvarSlet
 2. Wuhuuu! Det ser godt ud - de vil da virkelig pynte på det nye pigeværelse :-)

  Og så fin fødselsdags gave du besluttede dig for, den kan Jonas da kun blive glad for :-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 3. bare WUNDERBAR -
  Ja lige netop jeg er vild med det er lidt "skævt" så er broderiet jo pludselig blevet topmoderne og har fået en værdig fornyelse :-)

  Louise -
  Ja det lyser godt op derinde....de hænger ved siden af Sara´s sættekasse, og det passer bare så fint sammen.
  Emil spørger hele tiden til bogstaver og hvordan ord staves, så jeg tror helt sikkert Jonas bliver glad for det. :-)

  SvarSlet
 4. Hej Mette!

  Sikken god idé du landede på med det navnebanner! -OG broderier i neonrammerne! WOW!

  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.