onsdag den 11. august 2010

Krabber, koncert og lidt krea...

Hvor er det bare skønt, at komme lidt hjemmefra den daglige trummerum og besøge gode venner til grill, hygge og strandtur. Ungerne gik virkelig til den med fiskestangen, og fangede ret så mange krabber. Godt vindblæste kørte vi nok liidt for sent hjem - vi var alle meget svære at få i omdrejninger kl. 5.30 her til morgen.....
Dagen er brugt på oprydning og organisering i stor stil. Kim og jeg tager nemlig til vores livs koncert allerede i morgen tidlig sammen med min søster og svoger. Vi skal til Hannover og høre U2 sammen med 100.000 andre forventningsfulde fans. Vi forsøgte at få billetter til Horsens, men det var jo umuligt selvom vi sad os fire med hver vores bærbare computer....men Tyskland var der hul igennem, så vi skal on the road again....

Lidt sytid fik jeg også presset ind i programmet. Jeg fandt jo en skøn retro voksdug i går, og den er der allerede blevet sakset lidt i. Jeg har syet dette pusleunderlag med et lille stykke voksdugen og ellers lidt retro og det fine grønne sommerstof. Pusleunderlaget kommer til salg på min Amio butik men først efter koncerten.....Nu skal der nemlig hygges med nachos, kolde øl (ja desværre ikke til baby og jeg) i haven med min søster og svoger.
Vi snakkes ved fredag :-)

6 kommentarer:

 1. fed puslemåtte! Og håber i får en hyggelig tur

  SvarSlet
 2. Lyder som I havde en virkelig dejlig dag :-)

  Rigtig rigtig god fornøjelse med koncerten - er sikker på det bliver fantastisk! Jeg glæder mig i hvert fald selv til på søndag, når vi skal afsted :-)

  Puslehynden er i øvrigt rigtig fin :-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 3. Sikke en flot retro puslemåtte! Den er godt nok blevet fin :) Åhh, håber det bliver en fantastisk koncert! :) God tur!

  SvarSlet
 4. Har forresten tagget dig i en lille leg, Mette. Hvis du har lyst til at være med.

  Kh Louise

  SvarSlet
 5. Pernille-Frederikke - Mange tak, koncerten var i verdensklasse :-)

  Louise - Du kan forvente et brag af en koncert på søndag de er bare så gode live...wauw. Rigtig god koncert.
  Tak for legen...jeg vender tilbage med indlæg, når der er lidt ro på det hele igen :-)

  Gowry - Mange tak - ja jeg er selv vild med det retro voksdug jeg har fundet.....koncert var nærmest ubeskrivelig :-)

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.