torsdag den 5. august 2010

Ny hækle orden

Jeg roder virkelig meget på mit arbejdsværelse. Når jeg er i fuld sving derinde, rør det mig ikke det mindste MEN jeg bruger også virkelig lang tid på at lede....ja bare i dag måtte jeg lede efter mine nye Clover hæklenåle, så jeg kunne vise jer dagens projekt, det er da for dumt....Jeg vil derfor stille og roligt arbejde mig igennem rodet og skabe nogle systemer / opbevaring som er skræddersyet :-) til mine behov derinde.

Første projekt blev dette hækleetui - perfekt til at beskytte de lækre Clover hæklenåle. Etuiet er syet i Liberty og så fint margurit stof fra Stof 2000. Det kan pakkes fint med sløjfe eller rulles sammen i et ruf, når du er på farten. 
Har du også brug for hækle orden?  Kig forbi min butik på Amio.

PS. Vi har fået købt skoletaske til Emil, så han kan være rigtig sej på sin første skoledag allerede på mandag....uhh hvem mon der får flest sommerfugle i maven mor eller Emil?

15 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et fint etui.
  Jeg mangler også orden på mit kommende syværelse og jeg er helt enig med dig i at der skal individuelle løsninger til - standart løsninger løser sjældent problemet

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare lækkert! Jeg vil også have orden ;-)

  SvarSlet
 3. Sikke et fint etui. Dette liberty mønster er virkelig også rigtig flot!

  Det er også fedt med kreationer der samtidigt løser et praktisk problem. Jeg er eksempelvis overordentligt godt tilfreds med et pusleunderlag og har planer om etui til fjernsynet vi har købt til bilen. :o)

  SvarSlet
 4. Det er godt nok fint, Mette..:)
  Rigtig god idé.. Altid godt at få lavet de ting, der gør det muligt at skabe orden, når man ikke orker rodet mere (eller når man som mig deler krearum med mandens kontor, og det er mig, der er rodehovedet i familien;)
  Nyd aftenen..
  KH Anne

  SvarSlet
 5. Hvor er hæklehuset bare flot og sådan et, man burde have...


  Angående på mandag:
  Jeg gætter på, at du får flest sommerfugle i maven, Mette-mor!

  SvarSlet
 6. Hei..

  Tak for sidst, det var godt nok en ´hyggelig dag...Det må vi gøre igen...Jeg er stadig lang i næsen over hvor flot din Liberty vest er, puuhhaa som jeg synes den er smuk...Ja jeg sukker stadig....

  SvarSlet
 7. Hej Mette.
  Øv, jeg vil også kunne hækle - bare for at have et etui :o)
  Det er da også nogle store skridt dine børn er ved at tage hva? håber han glæder sig :o)
  Jeg har fået din mail, og jeg nåede at åbne den, inden det hele frøs, så jeg fik adressen!
  Jeg kan ikke sende mail retur, men du får bare min adresse på pakken :o)
  Kh.Gry

  SvarSlet
 8. Bella - Bemærk der er ingen billeder fra mit arbejdsværelse for det er simpelthen for pinligt...:-) Ja jeg håber meget på den nye plan for orden

  Mia - Orden må der til...og pakke er på vej til dig :-)

  Maiken - Det lyder også som nogle spændende projekter du har gang i....læste også på en blog om en pose til benene til en Ikea højstol (som vi altid har med i bilen) det er da også genialt :-) Nå men projekter er der jo nok af...

  Anne - Hvis Kim og jeg skulle dele værelse ville han virkelig få et flip....jeg får i forvejen "skæld ud" når mit strygebræt står i gangen og spærre fordi alt mit stof er spredt på gulvet i arbejdsværelse - men jeg skulle jo bare lige finde - du kender det sikkert.... :-) Hvor langt er I med bryllupsplanlægningen?

  Mette b - Jeg tror du har helt ret med sommerfuglene....godt jeg skal tage en masse billeder, så følelserne ikke løber helt af med mig :-)

  Janet - Selv mange tak for sidst - skønt at møde dig. Jeg drømmer selv om Liberty i voldsomme mængder meeen økonomien skal lige kunne følge med - suk! Jeg kaster mig snart ud i en quiltet jakke men skal lige samle kræfter for jeg ved bare det bliver et projekt, der kommer til at trække tænder ud :-)

  Gry - Ja Sara har børnehaveopstart denne uge og Emil skolestart i næste uge. Ida skal så have mig helt for sig selv herhjemme indtil babypigen melder sin ankomst. Jeg glæder mig...vi skal bare råhygge os med en masse små syslerier :-) Sikke noget med din mail men super du fik adressen - glæder mig til at modtage din pakke.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 9. har taenkt jeg skal lave noget i samme stil til alle mine haekle nåle... den er bare så fin.. ellers må jeg lige ind og tjekke dine etuier ud. ha ha

  SvarSlet
 10. Smart tænkt med et hylster til IKEA højstole-benene, for de er da bare irriterende at fragte. Og en lille pose er da en hel del smartere end to elastikker (som dog fungerer upåklageligt...)

  Et etui til GPS med tilbehør er i øvrigt også på den praktiske krea to-do-liste...

  Og pøj pøj med første skoledag i næste uge!

  SvarSlet
 11. Flot etui, skønne kager... er de ikke fra "Det søde liv"?
  stine

  SvarSlet
 12. Så fint etui, Mette. Bliver helt glad af de dejlige farver, og den fine sammensætning :-)

  Og jeg SKAL virkelig også snart igen med at finde løsninger til opbevaring osv. i krearummet - for hold da op, det rodes hurtigt til i øjeblikket ;-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 13. Fint itui Mette. Jeg ønsker mig tid til at lave sådan et til mine hæklenåle også, for de bliver også altid væk ;)

  KH Helle

  SvarSlet
 14. Kristiane - Ja det er så fint at have alle hæklenåle samlet ET sted :-)

  Maiken - Herligt med alle de input om praktiske formål til vores kreativiteter. Pose til GPS udstyr skal da helt sikkert også på min to-do-liste - smart :-)

  Stine - Jo kagerne er fra det søde liv og der er endda en lille videoklip fra programmet på DR´s hjemmeside - smart

  Louise - Ja nu skal der tages fat om nældens rod - jeg går kreativt til værks....det er meget sjovere end "bare" at rydde op

  Helle - Ja sjovt som hæklenålene bare forsvinder sammen med målebånd (aner ikke hvor mange målebånd jeg har for jeg mangler altid)...:-) God bedring til jer

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.