mandag den 26. juli 2010

WIP Sengetøj til store og små....

I dag har jeg været ved jordemoder og alt var i skønneste orden hos baby pigen på nu 1500 g. I morgen skal jeg på farten igen til glukose belastning - skønt det er min fjerde graviditet, har jeg aldrig prøvet den test, så jeg er lidt spændt.....skal jo møde fastende, det bliver nok det værste for mig!!

Ulla´s blog så jeg et indlæg om hendes forberedelser til deres babydreng (vi har termin samme dag, ret sjovt faktisk). Min babypige skal da selvfølgelig også have nyt sengetøj, så kom jeg i tanke om, at Emil faktisk også mangler. Derfor er jeg gået igang med min egen lille sengetøjsproduktion.

Junior og babysengetøj til drengene er blevet klippet, så tager jeg pigerne bagefter....
Babysengetøjet er syet men mangler bare lige en bagside (stoffet drøner rundt i vaskemaskinen i øjeblikket). Nå ja og så et pudevår....nå det må blive aftenens projekt. Sengetøjet kommer til salg i min Amio butik.

Emils sengetøj er klippet op.....så i morgen drøner det igennem maskinen :-)

22 kommentarer:

 1. jeg er forundret og dybt imponeret. Hvad er du lavet af??? du har 3 børn, nr. 4 i maven, manden arbejder hårdt og stadig har du tid og overskud til at lave en masse kreativt- IMPONERENDE SEJT.
  Dine patchworksengetøjer er super flotte Mette :) det skal ungerne og den nye lille bebs nok blive super lækre i, når de drømmer om skønne sager.
  Dejlig aften til dig,
  kh

  SvarSlet
 2. Jeg skulle også igennem glykosetesten - bare fordi min søster havde haft graviditetssukkersyge! Så jeg gav selvfølgelig hende skylden for at jeg skulle udsættes for det ;-)
  Man skal drikke det der sukkerstads - det er så sødt at det er ulækkert!

  Jeg har sent pakke til dig i dag :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare fint det hele.
  Glæder mig til at møde dig på søndag :)

  SvarSlet
 4. Det ser vel nok lækkert ud. Heldige børn du har:-)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle lækre farver! :D Ville ønske jeg fik produceret lige så meget som dig ;o)

  SvarSlet
 6. WOW!! Jeg er fuldstændig vild med dit underskønne sengetøj! Gid jeg havde ligeså fine stoffer som dig :-)

  Hvis du har noget af det med dyr, hjerter el. småfolk vil jeg meget gerne købe nogle stykker af dig på søndag :) (rester er også mere end velkomne :)

  Mht glukose - så var jeg det også igennem fordi min farfar har gammelmandssukkersyge - hehe! Jeg havde intet! Det smager ikke super godt - men ned med det i en køre og så er det slet ikke så slemt!

  Mange smil fra Mia

  SvarSlet
 7. Fantastisk sødt sengetøj, dejlige stoffer, synes jeg.
  Jeg er også vild af beundring for alt det du får fra hånden :-)

  SvarSlet
 8. Kære Mette, Hvor er de skønne:-) Og hvor er du sej at du har så meget overskud og energi:-)
  Jeg har også været igennem glukosebelastning. Første gang efter fødsel af min datter der var 4720g, og det var grundet den hendes str at jeg skulle. Og 2. gang skulle jeg så også, fordi tøsen havde været så stor.
  Jeg synes ikke det var så slemt, fasten og ventetiden er det der er "værst". Tag noget kreativt eller en bog med til at fordrive ventetiden med:-)
  KH Frk. Nobel

  SvarSlet
 9. Hvor er de bare flotte...man bliver jo helt skruk gennem skærmen.

  Kh shina

  SvarSlet
 10. Hej Mette. Wauw, hvor er de flotte. Kh Nanna.

  SvarSlet
 11. er målløs, hvordan i alverden får du tid til alt det... :) hvor er de altså bare fine de betræk du har fået kreeret her :)
  KH Micha

  SvarSlet
 12. Nej hvor lækkert! :o)
  Du skulle vel ikke være interesseret i at sælge et par lapper af det med træerne?
  jeg havde det som lille, men min mor har desværre smidt det ud :o(

  SvarSlet
 13. Hej Mette..
  For dælen de er fine!! Rigtig lækre sammensætninger.. Godt Karoline ik' læser med på bloggene for så ville hun også kræve så fint sengetøj;) Tror desværre ikke jeg har ligeså mange fine stoffer som dig - men måske jeg skulle prøve mig frem..
  Ned med sukkerstadst i morgen uden for mange pauser..;)
  KH Anne

  SvarSlet
 14. Hvor ser det godt ud :)Jeg endnu engang imponeret over hvor meget andre kan nå :) Jeg når aldrig til kreativitetterne ( altså lige for tiden)..Knus fra mig

  SvarSlet
 15. JEg skulle også igennem testen, da både min mor og mormor har/havde diabetes 2.
  Jeg synes ikke sukkervandet var så slemt, men helt sikkert drik det hurtigt.
  Husk noget at læse eller kreativt til hænderne, ventetiden er det værste, og noget af spise til bagefter.

  SvarSlet
 16. Hej med jer.

  Wauw sikke mange kommentarer....jeg skal nok skrive til hver og en af jer....men lige nu er jeg MAT efter testen i dag...

  Så desværre er jeg ikke gjort af et overmenneskeligt stof :-) Testen gik ellers rigtig godt, og jeg slugte det stads på nul komma fem - men kroppen og hovedet er tæt pga. fasten, varmen, blodprøven mm.

  Vi skrives ved inden så længe :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 17. Jeg har først nu set, at du venter dig igen. TILLYKKE! Klem fra
  mette

  SvarSlet
 18. Hvor blir det fint :) det hvide med brune hjerter, hvor er det fra?? Har en veninde der efterlyser det og vi kan ikke helt gætte om det er retro eller ej :)

  SvarSlet
 19. Stubenfreude - Hvor dejligt at se du er tilbage...:-) Jeg har bestemt også mange perioder hvor jeg nærmest kun lige når at servicere børnene....men jeg er begyndt at klippe ud til projekterne den ene dag og drøne igennem maskinen den næste, det fungere ret så godt :-)

  Britta - Mange tak for den fine pakke og øreringene er bare perfekte. Ja puha det sukkerstads der....adrrr

  Bella - Tak og i lige måde, bliver så hyggelig en dag er jeg sikker på.

  Julie - Mange tak....Emil på 5 år, er nu ikke altid så begejstret for mine retroflip men sengetøjet har han fuldstændigt accepteret, så det er jo skønt.

  Julia - Tak du kan også tro jeg smeder mens jernet er varmt :-)

  Mia - Jeg tager lidt forskelligt med på søndag har bl.a. lidt af det orange Småfolk, det med hjerter og dyr er reseveret til pigesengetøjet og så er det desværre slut!
  Godt at høre du ikke havde noget sukkersyge, jeg krydser også fingre for det samme svar :-)

  Almas mormor - Mange tak...og jeg ville endda gerne nå endnu mere kreativt - måske fordi jeg føler lidt der er en deadline allerede her i oktober (termin med nr. 4) :-)

  Frøken Nobel - Nej hold da op en stor pige gik du over termin? Jeg havde taget den mumi jeg hækler på med, skønt at være optaget af noget kreativt i ventetiden.

  Shina - Mange tak....ja jeg glæder mig godt nok også til at møde vores lille babypige...:-)

  Nanna - Mange tak

  Micha - Du kan tro jeg er effektiv, når børnene holder middagshvil:-). Jeg vil hellere være kreativ om aftenen end se fjernsyn, så på den måde kan jeg nå en masse hver dag. :-)

  Gry - Har du noget at bytte med i stedet? Send mig gerne en mail: mettew@sol.dk

  Anne - Du må ind og grave på dit lager....vi har ofte mere end vi lige huske, så Karoline også kan få et retrosæt :-)

  Mona - Du må igang med det kreative, det giver så meget blod på tanden og energi for hvert projekt der bliver ført ud i livet...:-)

  Rikke R - Jeg synes bestemt også ventetiden var værst fordi vi sad der, hvor alle skulle have taget blodprøver. Er der noget jeg hader er det nåle, og så hele tiden se folk med plaster på armene adrr. Godt jeg havde min mumi med jeg kunne koncentrere mig om :-)

  mette b - Mange tak....håber du har det godt, har sendt dig mange kærlige tanker :-)

  Krudtuglens mor - Det hvide med brune hjerter er fra nogle dækkeservietter (så ægte retro) og jeg har desværre kun lige til det næste sengetøj også. Graziela stof kunne din veninde måske bruge, det findes i forskellige farver og kan bl.a. købes på TS indimellem :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 20. uh har du mere stof af det med dyrene for så køber jeg gerne en stump :) Prøver at finde retrostof der passer lillemanden :)
  kh Emma

  SvarSlet
 21. Hej Emma
  Jeg har desværre ikke mere af det stof med dyrene - det er ellers bare så fint :-)

  SvarSlet
 22. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.