fredag den 16. juli 2010

Berlin

Er I da lige klar over, hvor fed en storby der ligger få timers kørsel fra Danmark?? Jeg er helt og aldeles verliebt, og det er bestemt ikke sidste gang vi besøger Berlin.
Ok eneste hage var min gravide mave og 37 grader puha lidt af en farlig cocktail. Vi har derfor set skyggesiden af Berlin i meget langsomt tempo....

På vej derned overnattede vi i den charmerende by Schwerin for at vise pigerne dette prinsesseslot:
Emil fik sine helt store oplevelser inde i Berlin. Han hilste på pandaen, isbjørnen Knut og de tårnhøje dino skeletter:
Jeg orkede ikke at lede efter genbrugsguld i hedebølgen meeen jeg har jo altid lidt i ærmet, og der ventede skam nogle spændende pakker, da vi kom hjem i går aftes...
Lækkert stof i orange nuancer og en matchende dåse samt et stort fad med påfugle uhhh er ved at få en dille med påfugle kan jeg mærke. Jeg har nemlig også bestilt nogle papirklip, som jeg har en helt bestemt idé med...nå men mere om det en anden dag.

10 kommentarer:

 1. Hej Mette.

  Velkommen hjem :o) Tænk sig vores naboer har også været i Berlin og kom hjem med samme forelskelse som jer. Den by er da vidst et besøg værd!!!
  Det lyder spændende med din påfugle besættelse, hvad mon du har i ærmet ??? Og så vil jeg da lige sende dig varme medfølende tanker mht. graviditetsvarme i heden..... Det kræver din kvinde at klare sådan en sag ;o)
  God weekend Anette

  SvarSlet
 2. Velkommen hjem :) Åh. jeg er også helt tosset med Berlin, og håber sådan vi kan tage derned en uge eller 2 i sensommeren. Vi ses lige om lidt! Kh. Julia

  SvarSlet
 3. Anette - Byen er bestemt et besøg (eller flere) værd, der er noget at se på hvert et gadehjørne.
  Min påfugleidé skal nok flashes herinde har ikke modtaget de fine papirklip endnu, så jeg aner ikke om det er hit eller skrot endnu :-)

  Tak for din medfølelse...det er jo nærmest køligt at komme til DK efter 37 grader i Berlin så alt er helt ok igen :-)

  Julia - Orv hvor lækkert med udsigt til en uge eller to i Berlin inden længe, der er virkelig også bare meget at opleve der. Jeg glæder mig så meget til at møde dig 1. august og ikke mindst din skønne Otto.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Velkommen hjem Mette!
  Dejligt I har haft en god tur - trods varmen. Pyyy..

  Sikke et fint påfuglefad du vendte hjem til - glæder mig meget til at se hvad du ellers har i ærmet :-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 5. Jeg er også bare totalt forelsket i den by. Det er så hyggeligt og der er ikke mindst plads til børn!
  Hvis jeg skulle bo et andet sted end københavn så skulle det helt klart være Berlin!
  Kh Line

  SvarSlet
 6. Velkommen hjem. Ja vi har også planlagt en tur til Berlin i denne sommerferie! Det er bare en herlig by og jeg glæder mig bare så meget;-)

  SvarSlet
 7. Dejligt I havde en god tur...har kun selv været i Berlin en enkelt gang, i forbindelse med en U2 koncert og der nåede vi desværre kun lidt rundt i byen. Så vi må have en ny tur til gode.

  Kh Shina

  SvarSlet
 8. Louise - Tak for velkomst :-) Kan se på listen at vi snart skal mødes til picnic....orv hvor jeg glæder mig til at møde dig.

  Line - Ja jeg er godt nok overrasket over, hvor meget der er for børn.....så er det jo en fornøjelse at rejse med 3 små af slagsen :-)

  Linsens - Lækkert lækkert med udsigt til en tur derned...når vi skal derned igen, skal vi hel klart være der en weekend også (så kan jeg jo lige tilfældigvis komme forbi et af mange mange loppemarkeder) :-)

  Shina - I har bestemt en ny tur til gode....apropos U2 dem skal vi høre i Hannover her 12. august om jeg glæder mig??? JJJAAA

  SvarSlet
 9. Jeg ved LIGE hvad du taler om mht forelskelsen - og det er en af den slags der aldrig går over, tror jeg. Berlin er bare den ultimative storby - fede mennesker, skøn, eklektisk stemning - og dejlige shoppemuligheder (for ikke at snakke om tilstrækkeligt m. Starbucks ;-)) Jeg glæder mig til at slæbe familien derned inden længe og se om jeg kan smitte dem m. kærlighed til den by! Kh lisbeth

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.