torsdag den 8. juli 2010

Ida 2 år

Jeg fik puslespillet til at gå op og fik hæklet, syet, bagt, pakket og pudset alt i sidste øjeblik (kom først i seng kl 2 om natten før Ida´s fødselsdag). Heldigvis blev hun rigtig glad for alle gaverne og sikke en dejlig dag vi havde. 
Morgensang og bagerbrød er fast tradition. Leg i nattøj og tegnefilm til laaaangt op af formiddagen og så en middagsslur i barnevognen var lige sagen for Ida.....og derefter dagens højdepunkt - Picnic i Legeparken med hele svigerfamilien. Pizzasnegle, pølsehorn, muffins, kaffe og kolde drikkevarer blev stillet op, og så blev der ellers leget igennem både på land og til vands.
Jeg har fået indrettet vores puslehjørne på det lille badeværelse ovenpå her i formiddags. Farvemæssigt skulle man ikke tro det er en lille babypige, det gemmer sig i maven MEN Kim og jeg kan begge godt lide de blålige toner til et badeværelse og mon ikke den lille pige vil hygge sig i denne krog alligevel? 
Tapetet er klistret på en tynd plade, så kan det nemt tages ned igen og ændres, hvis vi bliver trætte af looket. Puslehynden har fået retrofrotté (en gammel morgenkåbe er blevet flænset) og kurvene er fra Søstrene Grene. Jeg vil sy et forhæng til puslebordet men det bliver på et andet tidspunkt - skal lige finde det helt rigtige stof først. 
Derudover har vi taget den lille blå kommode fra børnenes legekøkken op. De har masser af skuffer i legekøkkenet i forvejen, og jeg mangler virkelig en masse skuffeplads til alle mine parfumevarer, cremer og kosmetik .....hmm måske skulle der en lile sortering til.
Billedet af kommoden er fra dette indlæg.

15 kommentarer:

 1. Jeg elsker også de blå farver, så jeg kunne have fundet på det samme. Jeg synes, at det er blevet så flot.
  Og tillykke med Ida!

  SvarSlet
 2. Tillykke med Ida- sikke en dejlig dag I fik skabt :-)
  Og en lækker pusleplads den lille ny får !

  SvarSlet
 3. Lækker pusleplads Mette - jeg synes, det er helt super, at lillesøster skal kikke på blåt i blåt, mens hun pusles :)

  Og tillykke med Idas 2 års fødselsdag!

  KH Helle

  SvarSlet
 4. Først og fremmest; Et stort TILLYKKE med Ida. Det både lyder og ser ud til, at I alle havde en dejlig dag... På trods af manglende nattesøvn for nogens vedkomne;o).
  Hvor er det bare en lækker pusleplads, du har fået indrettet.
  Vh. Louise

  SvarSlet
 5. Tillykke med Ida!
  Og sikke en fin pusleplads - jeg synes da bestemt godt det kan bruges til en lille pige - det er vel stemningen og hyggen der betyder noget :)

  SvarSlet
 6. Tillykke med Ida, sikke nogle fine gaver du har lavet til hende. Er æblestoffet retro eller nyt?

  Er vild med puslekrogen, lækre farver!

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med Ida. Hvor er hun skøn.
  Er helt forelsket i puslepladsen, især puslepuden suk hvor er den fin!

  SvarSlet
 8. Hej Mette,
  Stort tillykke med Ida! Det er sådan nogle fine gaver du har fået kreeret til hende :-) Og det lyder, og ser ud til, at I havde en vidunderlig hygggelig dag :-)
  Jeg er iøvrigt ret imponeret over, at du kunne holde dig vågen til kl. 2 om natten! Jeg selv går så tideligt kold i øjeblikket ;-)

  Og Mette, så må jeg altså sige at jeg er fuldstændig solgt over puslepladsen - den er så så fin! Og bestemt en prinsesse værdig! :-)
  Og så gav du jo mig en god ídé, med tapetet. For vores pusleplads er nemlig også med sådan en tynd plade bagpå - den skal da tapeseres, ja den skal! :-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 9. Hjerteligt tillykke med Ida! Min dreng bliver 2 år om to måneder - jeg forstår slet ikke hvor tiden er blevet af!

  Og WOW det er blevet et fint puslehjørne!!!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 10. Tine - Jeg mangler stadig en uro eller lignende, der kunne jeg jo gå lidt tøseamok i gule/lilla farver :-)

  Losarinas mor - Godt udtryk - ja vi skabte en dejlig dag for hende. Jeg spurgte hende i dag om hun havde haft det sjovt jaaaa svarede hun, der ellers siger bestemt nej til alt i øjeblikket :-)

  Helle - Ja jeg kan sagtens forstå din passion for blå - skøn farve og ingen grund til overtalelse hos Kim, så det var jo for en gang skyld nemt :-)

  Louise - Denne gang blev det da kun kl. 2 - før Sara's fødselsdag arbejdede vi hele natten med at færdiggøre køkkenet. Jeg elsker at have en form for deadline og arbejder bare allerbedst under pres :-)

  Bella - Tøsehygge får vi jo også masser af i huset med hele 3 piger + mor her, så mon ikke en blå pusleplads er meget godt..

  Julia - Æblestoffet er købt hos Etsy og er nyt retroprint men bare super fint sammen med stoffet fra dig :-)

  Julie - Ja fantastisk hvor fin en gammel morgenkåbe fra 70'erne kan blive....ville først have syet håndklæder, og er så glad for jeg sadlede om i sidste øjeblik, så det kunne pynte puslehynden.

  Louise - Fedt jeg har givet dig gode idéer, det vil jeg glæde mig til at se. Jeg sover bare generelt meget dårligt i øjeblikket dvs. kan ikke falde i søvn pga. varmen meeen så tager jeg nogle dage en middagssøvn og det er jo en fantastisk luksus her i ferien.

  Mia - Ja hvor går tiden dog bare alt for hurtigt....Emil begynder i skole, Sara i børnehave, Ida er en snakkende charmetrold og jeg har kun 3 mdr. til termin.....gisp!!!

  Tak til jer alle sammen for skønne lykønskninger til Ida, det varmer rigtig meget.

  SvarSlet
 11. Stort tillykke med den søde Ida..:) Så heldig hun er med så krea en mor, der rigtig begaver hende..

  Og sikke en skøn pusleplads!!! Jeg er helt væk i de skønne farver.. Der skal lille bebs nok blive puslet godt;)

  Kh Anne

  SvarSlet
 12. Tillykke med Ida og sikke nogen fine ting du har kreeret til hende.
  Er også helt vild med puslepladsen og kunne selv ha' fundet på at lave det blåt, selvom det var til en pige. Er sikker på hun vil nyde at ligge der og blive puslet.

  Kh. Malene

  SvarSlet
 13. Hjertelig tillykke med den lille pige!

  SvarSlet
 14. Anne - Ja det må være en last som kreamor at gå totalt amok med alt det fra egen hånd.....mindre kunne jo sagtens gøre det ikke? :-)

  Malene - Blå er også bare en skøn farve og er pige og drengefarver ikke også ved at være lidt yt? :-)

  Gaia Cunin - Mange tak

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.