torsdag den 24. juni 2010

Lækre indkøb

På mine tidligere rejser har jeg slæbt hjem af alt muligt og (mest umuligt) tingel tangel - tror jeg bliver grebet lidt af varmen og stemningen. Jeg mener pludselig, jeg sagtens kan bruge en taske med pallietter overalt, et par sylespidse stilletter i kopi slangeskind eller magneter med delfiner, og hvad ved jeg....kender I til det?

Nå men denne ferie gik det ud over børnene istedet, og jeg har slet ikke tal på, hvor mange forskellige badedyr og umuligt legetøj vi fik købt - helt anden snak.....det jeg egentlig bare ville vise, var mine to eneste ferieindkøb.

Neonsystråd i grøn og pink (nederste billede) og en skøn Babushka med 7 dukker.
Kurven er fra Søstrene Grene og jeg forelskede mig hovedkuls så købte de to store den anden dag. De skal stå på badeværelset og pynte sammen med håndklæder af det lækre retro frotte stof jeg fandt engang for længe siden. Jeg vil kante håndklæderne med noget småmønstret stof evt. gult?
Apropos håndklæder ja så fandt jeg endnu et i den lokale genbrug i dag. Dette er orange, lyserødt og hvidt så fint. Jeg fandt også denne sommerkjole som nok lader livet og bliver til en nederdel med rib i taljen....den er nemlig liiidt stram over brystet (som jo bekendt også vokser under graviditeten) :-) men tjek lige det helt fantastiske stof. Uh sikke et kup gav 25 kr for kjolen og 5 kr for håndklædet.

10 kommentarer:

 1. Den sidder så flot på dig den kjole... vil også have en gravid mavse igen at vise frem :)

  Mht det gule kantebånd... synes jeg personligt det ville være synd :-)

  SvarSlet
 2. Sikke en flot mave du har fået dig:).

  SvarSlet
 3. Hej Mia - Mange tak....ja det er skønt med en gravid mave :-) Tak for input til håndklæder....jeg har allerede fået en ny idé pga. stoffets størrelse ville der kun kunne blive et alm. håndklæde eller to meget små. Tilgengæld kan det blive et fedt betræk til puslehynde så det skal det være istedet :-)

  Hej Louise - Jamen mange tak :-)

  SvarSlet
 4. Fantastisk kjole - du ser da fantastisk ud i den :) Især med en flot gravid mave - tillykke!

  SvarSlet
 5. Ej hvor ser du bare fantastisk ud Mette :) Den kjole er da bare helt perfekt til dig, for ikke at nævne din fine mave :) Åhh jeg glæder mig til det er min tur :)

  Knus Jeanette

  SvarSlet
 6. Hej Mette.

  OM jeg kender det med at købe alle mulige ubrugelige ting med hjem fra udlandet - hihi. Så sent som her på vores Thailand rejse købte jeg intet mindre end 7 par fiskerbukser (slå-om bukser), som jeg synes var dødsmarte til den voksende mave. De var da også fine nok at spankulere rundt i dernede på en strand fyldt med palmer, men herhjemme i Tyskland er det som om de bare ikke helt passer ind :-) Heldigvis kostede de kun 32 kr. pr. par, så det var ikke noget der ruinerede mig.

  Hvilket smuk mavse du render rundt med - og så fin den er i den lækre blomstrede kjole!

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 7. Finer sager du har fået med dig hjem Mette - og gode genbrugsfund også.
  Du ser rigtig fin og sommerlig ud i kjolen - håber den kan blive en fin nederdel også.
  Kh Louise

  SvarSlet
 8. Katrine - Mange tak heldigvis er stoffet lidt elastisk meen den må lade livet og blive til en nederdel inden længe...

  Jeanette - Jeg glæder mig også til at følge dig, når det bliver din tur...

  Ulla - Hvor er det sjovt vi har termin samme dag men uha hvor er din mave - jeg er jo nærmest en hval allerede :-) (måske fordi lejligheden har været beboet 3 gange før, det kan jeg jo prøve at overbevise mig selv om) :-).

  Ja skørt at købe hele 7 par bukser - til den pris havde jeg nok gjort nøjagtig det samme....husker selv fra en rejse til Thailand, hvor jeg sendte indtil flere pakker til Danmark fyldt med skrammel :-)

  Losarinas mor - tak for rosen.

  Louise - Jeg slæber lidt til huse i øjeblikket....har fundet så mange gode genbrugskup, at jeg næsten ikke kan følge med til at vise det på bloggen. Måske har jeg bare udvidet min horisont og kigger nu udover stof også tøj, håndklæder, porcelæn, pynt og børnebøger og og og....du kender det sikkert.

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.