lørdag den 12. juni 2010

Orange bølge

Nu er det orange retrostof for alvor kommet ned fra hylden, og hvorfor så ikke lige sy lidt mere ?.....

I går blev det til Ida´s sommerhat og så lidt bonus produktion. Bonus produktionen var istedet for bare at kaste resterne ned til alle de andre rester som jeg plejer....Jeg mener symaskinen var jo alligevel varm, så det tog nærmest ingen tid at drøne en nålepude, en trolde dyne og pude igennem. Derudover har jeg brugt de allersidste rester til sekskanter (altid godt at have liggende).

Hus og have skal have en ordentlig overhaling i dag MEN jeg håber på lidt tid til lilla krea. Sara ønsker sig nemlig en lilla sommerhat og mon ikke, der kunne blive tid til lidt bonus produktion også...

9 kommentarer:

 1. Hvor er det altså også bare noget herligt stof.
  Sad lige og lurede på din nålepude, mens jeg tænker på hvordan mit sybord flyder derhjemme (sidder på arbejde). Tror da vist jeg må sy sådan en, for det er da smart med plads til opsprætter og div.
  God rengøring og glæder mig til at se den lilla hat ;-)

  SvarSlet
 2. Nejj hvor er den skøn din nålepude !!

  Jeg vil bestemt have syet mig sådan en - super smart med plads til saks m.m.

  Tak for inspirationen!

  Smil fra Mia
  Og god dag til dig i øvrigt :)

  SvarSlet
 3. Hej Linsens - Ja det er så skønt det orange og brune stof sammen. Hele mit syværelse ligner noget der er løgn....bliver simpelthen nød til at få ryddet lidt op, så jeg startede med sybordet :-)

  Hej Mia - Ja den er blevet rigtig god den nålepude....husk at sy bånd på inden du samler nålepuden. Jeg fandt nemlig først på det med båndet, da jeg havde fyldt nålepuden og derfor har jeg brugt nåle mellem saks og opsprætter mm.(lidt som nødløsning men fungere jo meget fint alligevel)

  God dag herfra

  Kh. Mette

  SvarSlet
 4. Skønt med nye farver i verden!!! Ikke at jeg er dødtræt af lilla men jeg kan mærke mine indre farver søger andre veje ;-)

  God weekend

  KH

  SvarSlet
 5. Hvor er det skønt, Mette - hele pivtøjet. Min symaskine spytter sjovt nok også orange disse dage :-)

  kram

  SvarSlet
 6. Hvor er det noget skønt stof :) Tak for fin inspiration!

  SvarSlet
 7. Hej Wenche - Ja du har ret det er skønt at sidde med lidt andre farver....har godt nok syet i lilla idag (stort ønske fra Sara og så er det jo ok) :-)

  Hej Trine - Ja jeg har nok bemærket, hvor meget din symaskine spytter ud, når den er i omdrejninger - imponerende og orange jep bliver da sommerens hit.

  Hej Cecilie Astrid - Ja hatten er bare så fin og faktisk forbavsende nem at sy..

  Hej Marie - Velbekomme :-)

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.