torsdag den 3. juni 2010

Tivoli i haven

Sommeren er over os og selvfølgelig lever vi udendørs i øjeblikket. Haven ligner nærmest et tivoli med alle de ting vi slæber ud: børnenes legetøj, havehynder, tæpper og puder, forplejning i rigelige mængder og små syslerier jeg kan sidde med samtidig med min blege arme får mere og mere farve. Hvor er det bare skønt!
I går smed de 3 krudtugler alt tøjet - fik masser af solcreme på, og så stillede vi følgende forlystelse op til dem. Luftmadrasser og et lille badebassin i forlængelse af rutchebanen. Masser af vand på banen og så afsted. Hold op hvor var det sjovt...Emil kunne faktisk komme forbi badebassinet og hen på den sidste luftmadras i en fart, der lige passer til en 5 årig. Behøver jeg nævne, hvor trætte de var i går aftes..?

Jeg har syslet med endnu en patchworkbold - Emil ville jo selvfølgelig også have en, da jeg viste ham babybolden...så jeg fortsætter bare med dem til Ida og Sara :-)

9 kommentarer:

 1. Tjuhaj den bane skal mine unger ikke se for så skal jeg ud og købe bassin og madrasser...men ok måske de skulle have lov...jeg kunne faktisk godt tænke mig at se hvor meget fart en på min alder ville kunne skyde med på den bane ;-)
  KH

  SvarSlet
 2. Haha hvor godt, det ser ud til at have været sjovt :) Det er så skønt at solen endelig er kommet frem...
  Knus fra Maria

  SvarSlet
 3. Hvor ser det da bare helt fantastisk ud... Genial idé, og perfekt måde at nyde det gode vejr :) Man får jo helt lyst til at være med... :) Mange sommerknus fra Jeanette

  SvarSlet
 4. Skønt med "tivolibanen" :)

  Fin bold. Har netop kastet mig ud i det med patchworkbolde og må høre, hvordan du undgår buler i fyldet, samt hvad du fylder med :)

  Hav en dejlig sommerdag!

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 5. En sommertarzanforhindringsbane... Den ser sjov ud. Måske vi skulle prøve noget lignende herhjemme, hvor der først er ro far børneværelset omkring kl. 23 i disse dage. ;-)

  Ih, den bold sender mine tanker helt tilbage til folkeskolen. Der syede vi sådan nogle i håndarbejde.

  SvarSlet
 6. Det er da også bare så hyggeligt at sy bolde. Får helt lyst til at lave nogle flere end de seks jeg allerede har fået lavet :-)

  SvarSlet
 7. Ih, det ser sjovt ud. Kan man få en billet til havetivoliet i morgen? Så er jeg klar:)

  SvarSlet
 8. Hej Wenche - Måtte grine højt af din kommentar for kan lige se for mig at du ville flyve afsted i højt tempo....vi havde det bare så sjovt.

  Maria - Det er en af de eftermiddage der vi vil mindes til vinter

  Jeanette - Ja der var høje hvin og grin inde fra vores have meeen med 3 krudtugler er der jo som regel gang i den her :-) Du er velkommen næste gang.

  Mirjam - Jeg har flænset en billig Ikea pude netop fordi fyldet er så let, se den her:
  http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/60072206

  Nette - ups kl. 23 det kender jeg alt til især fordi det er lyst så længe. MEN nu er vi begyndt at lade børnene være ude fra morgen til aften, og det trækker virkelig tænder ud - de sov alle 3 før kl. 19.30 her til aften, så det er jo skønt med tid til lidt andet end kun børnepasning :-)

  Mie - Ja jeg synes godt nok det var imponerende da du viste os alle dine....og så er det jo en sød gaveidé måske sammen med en af de kager der....

  Malene - Du er meget velkommen i vores have...ville da være fantastisk at møde dig engang inden så længe :-)

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.