onsdag den 23. juni 2010

Sweet Home

Sidste uges indlæg har været sådan lidt la la fra min side.....de har såmen været planlagte og udgivet mens vi har nydt en velfortjent ferie i Sunny Beach Bulgarien. Alt inklusiv er bare sagen for en småbørnsfamilie - Emil nåede kvalmegrænsen med 10 is på én dag - men hvad pokker knægten plager ikke længere efter is :-)

Vi landede i går eftermiddags, og hvor er det bare mærkeligt at være hjemme igen. Hverdagen blev kastet i ansigtet på os, da vi rullede ind i indkørslen - ukrudtet står jo nærmest meterhøjt, og der har bestemt ikke været Roomservice mens vi har daset ved poolen. 

Nå men for lige at vende tilbage til Paradis for en stund - er her lidt stemningsbilleder fra ferien:
Vi besluttede at lade Emil og Sara drøne rundt i haven efter aftensmaden for at brænde lidt krudt af, de havde jo siddet stille i bus, lufthavn, fly og bil hele dagen. Så må jeg præsentere jer for Rocky 1 og 2 - hold op hvor var de herlige....ps. behøver jeg nævne de selv har fundet tøjet :-)

12 kommentarer:

 1. Jamen velkommen hjem :-) Hvor ser det bare skønt ud og sikke en fin mave du ellers efterhånden har fået bagt dig der ;-)

  SvarSlet
 2. Hej Mie - Mange tak....ja maven vokser fint (måske fordi mor her også skulle køles ned med masser af is i varmen) :-)

  SvarSlet
 3. Velkommen hjem :-) Hvor lyder det bare dejligt! Jeg drømmer i den grad også om at komme afsted til varmere himmelstrøg... Længtes sådan efter sol og varme - og en pool... Suk...

  Og dejlig ser du ud med maven! Skønt hun trives og vokser derinde ;-)

  Kh Louise

  SvarSlet
 4. Hey Mette, velkommen tilbage på pinden. Herlige feriebilleder, og herligt med mavebillede! :)

  SvarSlet
 5. Åh, hvor lyder det da dejlig med en ugen med all inclusive! Synd det ikke vare når man kommer hjem!!

  Dejlige billeder, og hvor ser din mave flot ud:)

  SvarSlet
 6. Hej Mette!

  Det lyder som en dejlig ferie -og dejlige billeder, ikke mindst glimtet af den lille nye Westmosespire i indpakning :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Velkommen hjem, Mette:) Det ser ud til at I har haft en skøn ferie! Og maven som vokser...ih, det er så fantastisk med spirende liv:)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 8. Hej Mette - Tillykke med den fine mave, dejligt at se. Jeg nyder også lige billederne, og venter nu da kun på at det bliver august, for da er det vores tur til Sunny Beach og jeg er så spændt på hvordan der er. Men her ser det jo lækkert ud :-) Kh, Dorthe

  SvarSlet
 9. 10 is - herligt :-)
  Og velkommen hjem !

  SvarSlet
 10. Louise - Vi har taget det gode vejr med hjem, så håber du nyder det ovenpå en veloverstået eksamen - stort tillykke :-)

  Helle - Ja vi tog knap 300 billeder på den uge, så jeg havde da lidt at vælge imellem :-)

  Siri - Ja det er utroligt hvor hurtig man vænner sig til at blive opvartet - så lidt hårdt at komme hjem og skulle det hele selv igen :-)

  Mette - Hihi jeg pakker vist den lille spire godt ind :-)

  Malene - Mange tak og så er der simpelthen sommer i Danmark og VM i aften - det bliver da en skøn dag.

  Losarinas mor - Jeg gætter på Emil har spist mellem 50 og 60 is den uge (med flere kugler hver gang).....drengen nyder sine rugbrødsmadder og tigger slet ikke efter is mere :-)

  SvarSlet
 11. Velkommen hjem - Det lyder som om I har haft alletiders fest:)

  SvarSlet
 12. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.