søndag den 18. juli 2010

Valmuepuder og nu Amio

Jeg har længe gerne ville være med på Amio. Min undskyldning for ikke at tilmelde mig har været, at med 3 børn og en mere på vej.....hvordan skulle jeg dog finde tid til også at sy et større lager op til en butik hos Amio?  Men men men LYSTEN til at afprøve Amio er der, og jeg behøver jo ikke have et kæmpe sortiment derinde...lidt har også ret ikke sandt? 
Jeg har derfor taget det store spring, og er så småt ved at sætte varer på hylderne derinde. Hold da op hvor er jeg spændt på om der vil dukke kunder op i min butik.....

Efter succesen med de orange blomsterpude (forrige indlæg) har jeg rodet hele mit stoflager igennem, jeg fandt da sørme et passende stort valmuemotiv - igen en bekræftelse i, at have et kæmpe stoflager :-) Jeg har fået syet 3 af de sjove blomsterpuder og de ligger allerede i min nye butik.

8 kommentarer:

 1. Ih hvor er de bare fine!
  Og jeg tror helt sikkert på at det skal være lysten der driver værket - og netop når man ikke har så meget tid til en selv er det måske endda en rigtig god idé :)

  SvarSlet
 2. De er da helt vild skønne.. hvor finder du dog så skønne stoffer?

  Lidt har også ret.. Når det er kvalitet som din er det ingen problem. Det er jo unik håndværk, så få og fantastiske ting til at begynde med er lige sagen...
  Held og lykke med det.. Du når, i øvrigt stadig mere end jeg, og jeg har ingen børn... æv så du er en knag..

  Lone

  SvarSlet
 3. Mon ikke du får solgt dine fantastiske ting :-)

  SvarSlet
 4. Bella - Ja lysten er der hel klart - synes bare det var lidt skrabet at åbne en butik med så lidt - men jeg prøver at sy lidt til salg hele tiden sååå 1. august burde der være en anelse mere :-)

  Lone - Jeg finder nærmest alt mit stof i genbrugsforretninger selvom der nogle gange er lidt længe mellem de gode kup (tror vi er mange der kigger efter det samme) :-)

  Sikke du roser mig....det gør mig glad og giver lidt flere kræfter til endnu mere - 1000 tak. Jeg skal bare have gang i projekter hele tiden...er nærmest en livsstil så mand og børn ved at mor har bunker af stof og tapet overalt nogle gange :-)

  Losarinas mor - Jeg krydser mine fingre ihvertfald - det kunne være skønt at få gang i en lille forretning :-)

  SvarSlet
 5. Så fine de er! Der skal da helt sikkert nok være kunder til din butik, Mette.
  Jeg har også besluttet mig for at hoppe med på bølgen - også bare med et lille udvalg, i første omgang i hvertfald ;-)

  SvarSlet
 6. Held og lykke med projektet ;0)

  SvarSlet
 7. Louise - Nej hvor spændende vil glæde mig til at følge dig inde på Amio også :-)

  Merete - Mange tak :-)

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.