Sider

onsdag den 27. januar 2010

Flere genbrugsfund og Rie Elise Larsen papir

Endelig har jeg fået fingre i papir fra Rie Elise Larsen. Tanja fra butikken Barnlil var så sød, at skrive en kommentar herinde om, at hun da forhandlede det skønne papir. Fluks sendte jeg en bestilling til hende, og i dag ankom hele 29 skønheder. Jeg har en masse planer med papiret ,men det skal I jo nok få at se :-)

Jeg havde lidt problemer med at tage et ordentlig billede af alt papiret - 
men I kende jo sikkert også allerede Rie Elise Larsen´s papir, det er jo bare mig, der er lidt langsom med sådan noget :-)

Tour de genbrugsbiks førte mig til Fredericia i dag, hvor 2 butikker blev besøgt. Jeg kan ligeså godt sige det med det samme - det er mit største kup indenfor retrostof til dato! Jeg venter på dagslys for at tage nogle rigtig gode billeder, så der kommer et indlæg for sig selv om stoffet. Et af stykkerne var vel omkring 4 m og jeg vil sy en nederdel til Sara, resten udbydes som en change away i morgen, så kig lige forbi ikke?

Nå men der var andet guld end lækkert stof se bare her:

En småblomstret thehætte, Sødahl kande (passer til dette), Erik Kold 6035 i varm gul til 20 kr (nu er der kaffe i ), en smuk sort og koral dåse med japansk pige, en dåse med papegøjer (har et eller andet med fugle i øjeblikket) og et broderet pudebetræk (lilla og blå nuancer)

PS. Har lige fået at vide, at Emil skal til fastelavnsfest den 5. februar - ja så skal der godt nok arbejdes igennem denne weekend med at sy det vilde Lego Power Miners Monster!!

9 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig gang genbrugs-guf. Jeg var også heldig i går - genbrugsbutikker og tid til dem er en fryd. Er spændt på at se din change-away senere. Min Erik var Lego Power Miners Battle Dwarf sidste år - er det monterest med de grønne pigge på ryggen han vil være? Mvh Nina

  SvarSlet
 2. Skønt fund - du er SÅ heldig. Jeg har selv fået en Södahl-fetish - men indtil videre kun med krusene på fod og m. hank... Har et grønt og et brunt og jagter flere :-) Mærkeligt som ting lige pludselig "må haes" :-) Glæder mig til at se stof - kh Lisbeth

  SvarSlet
 3. Glæder mig da til at se hvad du skal lave med alt det fine papir:)

  og sådan nogle flotte ting du fant!! Venter spænt på at de dine stoffer:)

  SvarSlet
 4. Hej Mette!
  sikke fine ting du har fundet. Og Rie papiret - det taler jo for sig selv - jeg er selv rigtig vild med hendes ting og har lige fået den skønneste æske i gave derfra!

  Glæder mig til at set dit stofkup og evt. være med på en Changeaway - hvis jeg har noget at byde på:-)

  Kh Kristin

  SvarSlet
 5. Hej Mette

  Denne blogverden bekræfter for mig HVER dag at jeg virkelig er en novice med retro...
  Var selv på jagt efter gamle broderier, i mandags. Og så da også en del søde klokkestrenge, men hvor er det svært at finde ud af om det er en god pris.
  og hvor forvasket må retrostoffet være..... Py jeg kan jo blive helt svedt ved tanken om at være med på retro moden ;o)

  Endnu engang tillykke med dit kup. Alle de andre ting I samler på, aner jeg ikke hvad er... som sagt ....NOVICE...

  LOne

  SvarSlet
 6. Hej Nina - Har du et billede af din Erik som Battle Draft, det kunne jeg godt tænke mig at se :-) Emil skal "kun" være Meltrox billede er i et indlæg lidt længere nede :-) Jeg skal til at male masken om lidt - puha ved egentlig slet ikke om det ligner!! Nå men knægten er glad og det er jo vigtigst :-)

  Hej Lisbeth - Ja jeg har også fået et eller andet med det Sødahl, ledte hele nettet igennem igår efter en dug men desværre! Det vil være det ultimative at finde :-) Jeg så 2 brune kander i guloggratis forresten til 25 kr mener jeg (jeg har den kande) men prøv at kigge derinde!!

  Hej Siri - Ja jeg har nogle sættekasse projekter igang blandt meget andet, så papir skal nok blive brugt! Der kommer flere stofindlæg idag - glæd dig :-)

  Hej Kristin - Ja en æske med Rie Elise Larsen papir drømmer jeg også om. Har set du har købt nogle flotte æsker på TS dem drømmer jeg altså også om :-) Har du modtaget bomuldstricot? Jeg har ikke endnu men satser på det kommer idag.

  Hej Lone - Jeg føler mig altså også lidt bagefter herinde. Jeg skal til at sy flagranker som alle mere eller mindre har. Det papir jeg lige har købt er også old news. Tilgengæld har jeg været med min mor i genbrugsforretninger nærmest siden jeg kunne gå, så der har jeg måske et forspring..:-) Jeg køber alt retrostof også selvom noget af det er temmelig forvasket, det bruger jeg måske til lommer og forstærker dem med strygeindlæg og foerstof og på den måde er det jo fint :-) Eller til flagranker, som absolut er et af min to do projekter :-)

  Rigtig god dag:-)
  Kh. Mette

  SvarSlet
 7. Hej Mette
  jeg kan se du har købt det lilla Rie Larsen papir - hvor har du købt det?

  SvarSlet
 8. Hej Bella - hos Barnlil i København :-) Der er et link

  SvarSlet
 9. Nej nej nej Mette nogen lækre fund... se det er da vidst ikke kun mig der finder fine ting! For hunde hvor ville jeg gerne have været med dig...! Er vild med Erik Kold bøtterne, men genbrug'ene er ribbet for dem for tiden :( Er også helt vild med kanden, virkelig retro :) Klø på med fastelavnsdragten, er sikker på du når det :)
  Knus Jeanette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.