Sider

fredag den 22. januar 2010

Genbrugsfund og lidt fastelavn

Hver dag ser jeg alle jeres smukke genbrugsfund og bliver så fristet til at gå på jagt. Jeg blev derfor bare nødt til at kigge ind hos mine lokale Genbrugsbikse i går. Jeg må indrømme, det var nu ikke de helt store skatte jeg fandt, men sjovt nok er der jo altid et eller andet alligevel.

Jeg har i det nye Boligliv set 3 farvestrålende lamper hænge tæt sammen i et hjørne  (så bare så fedt ud) og nu har jeg fundet den første lampe til denne trio. Derudover blev det til nogle nye brødkurveservietter i smukke blå og lilla farver, et forklæde til Sara, en lyserød kurv vi lige nu har stående på spisebordet fyldt med en masse legetøj Sara slæber ned fra hendes værelse hele tiden (så er der opsamling i den, indtil vi gider slæbe det retur). En sjov rød-træ-folde-ud-knagerække-ting...den kommer nok ind til legekøkkenet, og så kan forklædet og grydelapper hænge der. Sidst men ikke mindst en smuk smuk tallerken (vil bruge som fad, når vi får frugt) i ægte orange retroblomster :-)

Jeg er også gået i krig i køkkenet og min balsamshampoo er færdig og testet - Topkarakter - jeg har valgt at tilsætte lidt citronolie og alene duften gør den jo lige til at spise :-) Jeg har fået 2 store og 2 mindre flasker ud af opskriften på billedet er det en af de små. Senere i dag skal der produceres kropspeeling og bodyshampoo....det er altså blevet en hel ny dille det her og ja ja jeg skal nok også huske at få hæklet lidt, det kan jeg jo gøre i aften, når X-factor ruller hen over skærmen.

Emil har spurgt mig om jeg ikke vil sy en Lego Power Miners Monster fastelavndragt til ham!! Hmmmm nu får I lige et billede af det monster, og så kan I jo lige tænke lidt over hvordan den lige skal kringles :-) Jeg tænker noget med papmache, pladevat som muskler syet på en rød dragt med grå ærmer og så et par grå handsker....men lidt af en opgave ikke, som jeg da selvfølgelig syr til vores store dejlige dreng, når nu han spørg så pænt :-

12 kommentarer:

 1. Fine ting du har fundet. Det er sjovt det der med, at man lige var i Genbrugsen i går - men i dag har de alligevel lige nye ting som man ikke kan undvære... Tjek evt. min Give Away, det var et af mine fund - som desværre ikke faldte i så god jord herhjemme.... ;o) Den der fastalavnsdragt, det bliver vist noget af en opgave, men tror du har fat i noget af det rigtige. Glæder mig til at se resultatet.

  SvarSlet
 2. Hej Mette!
  jamen du har jo fundet nogle lækre små skatte igen, igen! Lampen er jeg helt dårlig med, den er bare skønt.
  Happy hækling (nejkan man skrive det?)i aften til X factor. Karla My kræver mig rigtig meget om aftenen, så jeg får ikke nørklet..
  Kh

  Ps kan derværre ikke bidrage til Power miners dragten

  SvarSlet
 3. Super fund Mette.. er især vild med den lyserøde lampe og tror det bliver kanon med en trio :) Og ja den lego monster tror jeg godt du kan lave og tror Emil vil blive pavestolt når han ser den :)
  Og hjemmegjort balsam og shampoo..lyder spændene!

  God weekend..

  SvarSlet
 4. Hej Therese - Jeg har netop tilmeldt mig din fine Give Away tak for hint :-) Ja jeg finder som regel altid noget jeg kan bruge på en eller anden måde i de genbrugsbikse :-)

  Hej Kristin - Ja lampen er bare så flot og som ny fuldstændig og så til 30 kr jamen jamen :-) Æv din Karla My kræver dig om aftenen det er jo ellers genialt at hækle og glo TV :-) Jeg skal huske at bestille fra det link du gav mig...er så spændt på at komme igang.

  Hej Frk. Evigglad - Ja den trio faldt jeg bare for fra nyeste Boligliv så er jeg da lidt på vej med denne lampe. Jeg glæder mig til at se hvad knægten siger til mine anstrengelser (er kun ved idéfasen lige nu)

  God weekend til jer alle :-)

  SvarSlet
 5. Ui for en fastelavnsdragtsopgave du har fået dig der. Kan se jeg har været mægtig heldig, siden jeg "bare" blev bedt om at lave en kagemand :)

  Er spændt på at se, hvad du finder på.

  SvarSlet
 6. Mange fine ting du har funnet:)

  hehe Power miners drakt...jaja, lykke til. tror ikke jeg kan bidra der...

  Så fint det runde teppet blir, det som du hekler...Håper du har fått festet trådene...*uups*

  God helg!

  SvarSlet
 7. Hej Mette..

  Sikke nogle lækre fund..:) Er vild med lampen... Dit indlæg gav lige lysten tl at tage på genbrugs-rundfart i eftermiddags.. Men nåede kun én før lukketid, så tror jeg skal lidt på tur i morgen formiddag og se om der gemmer sig nogle skatte..:)
  Sikke et fastelavnsprojekt - men hvor blir' du bare yndlingsmoren, når det lykkes..:)
  Håber du får hæklet - her gik der com i den pga dårligt tv efter x-factor..;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 8. Hejsa Mette :)
  Måtte lige ind og lure på dit ugle-armbånd (mit er ikke liiii tilfredsstillende endnu, kan jeg love dig)... Det er kommet lidt i skammekrog! Er glad for pejsen ikke er tændt pt!
  Nå blev simpelthen lige nødt til at kommentere på dine fine fund, hold op hvor er jeg bare vild med den lyserøde lampe, heeelt fantastisk :) Var os lige i en genbrug her i Ebeltoft, hvor jeg fandt 2 retro-pudebetræk til 3 kr. pr. stk... Vælter ikke ligefrem budgettet :) Ha det godt :) Kh. Jeanette

  SvarSlet
 9. Hej Esther - kagemand ej det var ellers også en god idé :-) Er det ligesom den fra Shrek filmene, hvis du kender dem? Kh.

  Hej Tulip - Ja tak jeg får brug for alle mine "talenter" for at sy den dragt:-) Tæppet bliver rigtig godt trods det lille uheld..Kh.

  Hej Anne - Jaaaa den lampe er så fed og farven helt perfekt. Håber du har fundet en masse spændende ting på dagens skattejagt :-) Jeg har kun fået hæklet lidt fik pludselig lidt travl pga. 2 forskellige besøg her i dag - det enen har vi lige haft og det andet er til kaffe her om lidt :-) Fortsat god weekend.

  Hej Jeanette - Åh kender det så godt når noget ikke rigtigt vil lykkedes. Hygger I jer ellers i sommerhuset? Vi er ved at overveje om ikke vi skal købe en brændeovn for jeg ville simpelthen elske at sidde nær den og hækle (ren hygge og idyl - kan du se billedet for dig?) :-) Fedt med dine fund og så mega billigt, så billigt har jeg aldrig købt til. Fortsat god weekend. Kh.

  SvarSlet
 10. Jaa tør ikke helt lægge noget billede ud endnu i hvert fald :) Men vi hygger os super meget, her er bare så dejligt, stille og hyggeligt! Føler mig nærmest som hjemmegående husmor (bare uden børn endnu).. Bollerne er i ovnen, og varm kakao og kaffe er serveret, det er altså dejligt og bare ha tid! Jeg kan sagtens se billedet for mig... for har allerede vænnet mig til brændeovnen: "Altså skat, jeg kan jo ikke hækle, hvis der ikke er ild i den!" Tror han synes jeg er ved at blive hækle-plim :) Men brændeovnen kan i hvert fald anbefales, og den skaber bare hygge. Os fortsat go weekend til dig :)

  SvarSlet
 11. Nej, ikke den fra Shrek, den kender jeg nu heller ikke..
  Derimod en helt hjemmelavet af slagsen.

  Jeg tog udgangspunkt i en klovnedragt jeg fandt mønsteret på i det nye nummer af "Symagasinet" og så måtte jeg bare tænke kreativt.

  Du kan finde den her : http://www.ildkat.dk/?p=2805

  og hvis linket ikke virker: Under d. 20. januar 2010

  SvarSlet
 12. Hej Esther - hvor er den fin den kagemand du har syet - jeg har lige sendt en kommentar til dig ved indlægget :-) Kh. Mette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.