Sider

fredag den 29. januar 2010

En flagranke til Ida

Jeg kunne simpelthen ikke dy mig i dag, og sneg mig nærmest ind til symaskinen og fik syet en retro flagranke til Ida´s værelse. Den er primært i brune, orange, beige og lilla farver og hænger nu og svajer midt i værelset. 
 
Ellers har jeg fået syet lidt på Emil´s fastelavndragt - desværre er der meget, der skal syes i hånden, så det projekt trækker også lidt ud.....men det bliver rigtig godt!

Dette smukke stof er en Change Away med Bella - helt fantastisk smukt og ender sikkert som en vest eller nederdel til Sara.
 
Fortsat rigtig god fredag aften :-)


7 kommentarer:

 1. Ej hvor er den bare fed den flagranke... virkelig fede farver :) Og for ikke at nævne det stof du har byttet dig til... Ihh hvor bliver jeg bare inspireret af dig :)
  Knus Jeanette
  Ps. blev færdig med uglearmbåndet i dag - ka dog stadig bedst li dit :)

  SvarSlet
 2. Den er bare skøn, den flagranke. Her til sommer vil jeg også have flagranker - bare ude i haven :)
  Klem fra
  Mette

  SvarSlet
 3. Ej ja Mette b... Kanon idé, det havde jeg da ikke tænkt på :)

  SvarSlet
 4. Får rigtig meget lyst til at lave sådan en flagranke til mine børn, når jeg ser din hænge der og pynte så flot.

  SvarSlet
 5. Hej Jeanette - Sikke dog du roser mig :-) Ida er også vild med den....."a det, a det" siger hun og peger på den. Jeg har allerede fået bestillinger fra Emil og Sara også. Glæder mig virkelig meget til at se din vation af uglearmbåndet :-)

  Hej Mette: Det er virkelig en god idé med flagranker i haven, det skal vi helt sikkert også have. 1000 tak for den idé :-)

  Hej Shina: Det er en super måde at bruge lidt rester ved at sy en flagranke og effekten er kæmpestor på børnenes værelser, det giver bare sådan en hyggelig stemning. Tak for din kommentar herinde :-)

  SvarSlet
 6. Den er bare lækker den ranke. Er vild med de bløde farver. Får også helt lyst til at sy såsan en til børneværelset....eller hvis jeg bare havde en have. Rigtig god ide, ser lige sommerfesten for mig :-)

  SvarSlet
 7. Hej Line - Ja den sommerfest kører også i mit hoved...:-) Tror faktisk jeg tænker ret meget på forår, sol og sommer i øjeblikket. I dag hev vi sågar grillen frem og "grillede" snobrød i vores skitøj, det var nu ellers hyggeligt :-) Tak for din kommentar

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.