Sider

onsdag den 20. januar 2010

Sådan hæfters et hæklet tæppe

Vil da bare lige fortælle, at jeg har fået min helt egen hjælper til mit hækleprojekt...det efterhånden berømte hæklede tæppe til Ida. Jeg snuppede lige et hurtigt bad her til eftermiddag og dette syn mødte mig i stuen efterfølgende:

Sara havde været så omhyggelig og klippet alle de grimme snore der hang på bagsiden af tæppet og dinglede helt tæt på. WHAT....der var jeg sku´lige ved at kaste håndklædet i ringen. På den anden side hun kunne jo også have klippet det midt over, nu hun havde fat i saksen - puha. Nå men jeg bed en hel masse i mig og skældte hende ikke ud - selvom jeg havde lyst, men sagde bare at en anden gang hun ville hjælpe mor skulle jeg se hende hjælpe mig bla bla bla.....jeg ved jo godt med mig selv, jeg aldrig mere vil lade min saks ligge i nærheden af mit guld (hvor dumt var det så ikke lige). Nå men enderne er nu hæftet med sytråd......helt godt er det nu ikke, men når nu det ikke kan være anderledes sååå.

Så langt er jeg nået 27 cm i diameteren så der er laaaaaaaaaang vej endnu. God aften derude :-)
 

14 kommentarer:

 1. Oh no..!! Håber du fik den reddet..
  Men sådan helt overordnet lidt sødt at Sara bare ville hjælpe dig...Kan nu godt forstå, hvis du blev lidt svedt..;)

  Her ville en lille nøgen (før aftensbadet) hjælper lige hjælpe sin mor med at rydde mit yndlingstørklæde op.. Desværre trak hun det med sig, da hun gik derfra - med det resultat at da hun kom til at tisse på køkkengulvet gik det altså mest ud over morens tørklæde....
  Ret humoristisk faktisk:) Hurra for lakerede trægulve og iblødlægning af tørklæder:)
  Godnat herfra

  SvarSlet
 2. Hej Anne - ja det var også derfor jeg ikke kunne nænne og skælde hende ud selvom mit indre var ved at koge over :-)

  Du har også en lille hjælper kan jeg høre - men sød historie og ja gulvet kan tørres og tørklædet vaskes - heldigvis :-)

  SvarSlet
 3. Ej nej nej... det var da os uheldigt!! Men også en meget sød tanke, og ja nytter skæld ud overhovedet i nogen henseender... Men hun ville jo bare hjælpe dig :) Men ka dælme godt forstå du var i det røde felt (indvendig).. Jøses, det er som om det tæppe bare ikke VIL være færdig :) Men det ser godt nok super fint ud.. det bliver godt - tænk på det :) Ha' en fortsat go aften :)
  Knus

  SvarSlet
 4. Hej Frk. Høiriis - Ja du har ret tænker også selv om der stadig er drillenisser i huset :-) Jeg vil arbejde benhårdt på det tæppe de næste dage og hvem ved måske det lykkedes mig at blive færdig :-) Rigtig god tur i sommerhus og god aften. Knus

  SvarSlet
 5. Hejsa,

  Øj.... hvor er det bare et flot projekt du er igang med. sådan et drømmer jeg også om at lave engang. Jeg er bare ikke så godt til at lave fine afslutninger når jeg skifter til anden farve. Men det er du da :).

  Ja hold da fast det kunne være gået galt da lillepigen havde fat med saksen. Jeg ville også havde sagt mange grimme gloser hvis det var mig.
  Jeg er spændt på at se det færdige resultat.

  MVh Kristina

  SvarSlet
 6. Hvor bliver det flot Mette. Godt det ikke gik værre med saksen. Jeg er sikker på at min treårige havde gjort det samme. Alt skal prøves hele tiden!
  Jeg glæder mig til det færdige resultat ligger klar på bloggen - og på gulvet.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 7. SÅ flot et tæppe, du er i gang med Mette!!! Og stakkels Sara og mor, der vist har lidt vej igen før de kan indgå et kreativt team ;)

  Kh Helle

  SvarSlet
 8. Uha uha det var godt nok på et hængende hår, hva'?!
  Men super flot tæppe!

  SvarSlet
 9. Åj, så flott teppet blir! Et sånt et vil jeg også riktig gjerne lave! Vil du ikke give nogle tips på hvordan du har gjort det?
  Ha en god torsdag!
  /Kaja

  SvarSlet
 10. Smukt tæppe - ville ønske jeg kunne det der ;o) Og hurra for ting der kan reddes, når søde små fingre gerne vil "hjælpe".....

  SvarSlet
 11. Hej Kristina - Jeg synes altså også det er svært at skifte farve hele tiden og få det pænt men øvelse gør jo mester og det bliver faktisk bedre og bedre. Jeg har en drøm om at hækle et tæppe til Sara også med knap så mange farveskrift (Smallstuff har et jeg er blevet meget forelsket i, så en klon noget lignende det).

  Hej Malene - Ja sakse, en knap 3 årige hjælpsom pige og farvestrålende garn.....det kunne jeg have sagt mig selv ville gå galt :-)

  Hej Helle - Mange tak og ja min drøm om et kreativt værksted herhjemme ligger noget ud i fremtiden :-)

  Hej Julie - Avs ja det var lige før, og så er jeg altså ikke sikker på jeg havde orket at starte forfra en gang til :-)

  Hej Kaja - Ja det bliver bare så fint, jeg vil gerne give jer en DIY når jeg er kommet i mål med tæppet dog kan jeg ikke de fine udtryk som i en rigtig opskrift men vil gerne give det et forsøg alligevel :-)

  Hej Therese - Mange tak....jeg har altså kun hæklet hvad er det nu 14 dage tror jeg. Kig ind på Drops de har video hækleskole - genialt for alle os der skal have det visuelt ind.

  SvarSlet
 12. Uhhh.... Nervepirrende. Håber du har fået den reddet :-)
  Det ser bare super super flot ud. Wauw! Glæder mig meget til at se det færdigt!!

  SvarSlet
 13. UUUUuuuuuuuuuuuuuha! -Jeg fik lige en svedtur Mette!
  Når nu det ikke kunne være anderledes så synes jeg at det var en fin idé at hæfte med sytråd, og faktisk så var det jo sødt af Sara at hun ville hjælpe mor mens hun fik et bad - god historie til når hun bliver større;-) Men helt ærligt, det er sgu da øv at man har glemt at saksen ligger ved siden af hækleprojektet! :-)
  Det glæder mig at du fandt en løsning!
  Ha' en dejlig aften;-)
  Knus Louise

  SvarSlet
 14. Hej med jer :-)

  Jeg vil mene at tæppet er reddet så godt som muligt, men er nu ikke særlig vild med at skulle vaske det for holder det så?!!
  Nå men ja Sara ville jo bare hjælpe og gør det jo også hele tiden ved at fylde i opvaskemaskinen og hjælpe mig med andre små projekter. Sådan går det bare når mor her havde så travlt med at nette mig før farmand kom hjem :-)

  God aften til jer

  Knus Mette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.