Sider

søndag den 17. januar 2010

Skjortevest og billeder af genbrugsfund

Hvor er det bare skønt med en dag helt uden planer. Vi har sovet så længe det nu er muligt med 3 A børn :-) Emil dækkede sågar morgenbordet fordi han var så sulten, det sker ikke så tit, at vi kommer ned til et dækket morgenbord, så det var jo lidt af en sensation og et vink med en vognstang.

Kim skal på 3 dages kursus i næste uge, så han var flink lige at give mig lidt luft til lidt kreativ tid, da jeg jo ikke får luft de næste dage...

Jeg har syet en sjov lille vest til Sara af en gammel kortærmet skjorte fra H&M, det er da genbrug der batter. Vesten er kantet med det smukkeste koralmønstret stof fra Stof og Stil. Vesten er meget let/tynd i stoffet, så jeg tror den bliver genial til forår / sommer og farverne er altså vildt gode sammen.


Nu jeg er ved emnet genbrug, så er her et billede af det genbrugsguld fra Valby. Noget sengetøj i flotte blå, grønne, hvide og gule farver. Noget sjovt julestof og stof med dansende mennesker samt nogle hæklede store lapper. Jeg er gået i gang med at hækle videre på en af de runde lapper. Det skal være gulvtæppe på Ida´s nye værelse og jeg synes jo det er helt rart at få en kickstart når nu jeg er en grøn hækler :-)


11 kommentarer:

 1. Hej Mette. Det lyder til at I har haft en dejlig ferie - jeg glæder mig til at se, hvad du får ud af dine genbrugsfund. Jeg ville bare lige fortælle dig, at jeg i går fik gang i decoupagen, og jeg er hooked. Tak for hjælpen og inspirationen. Kh. Lone

  SvarSlet
 2. Hej Mette

  Hvor sejt med genbrug af H&M skjorte, og resultatet blev da bare rigtig, rigtig fint!

  Der er en award til dig på min blog i øvrigt...

  Ha en herlig søndag aften
  Kh Helle

  SvarSlet
 3. Hej Mette,
  Lyder til I har haft nogle dejlige dage på sjælland - skønt!!
  Hvor er den fin vesten - den ser også ud til at være blevet vel modtaget :-)
  Og herlige sager fra Valby.
  Hvordan går det egentlig med dit strikkeri?
  Mange hilsner fra Louise

  SvarSlet
 4. Super hækle-idé - jeg glæder mig til at se det costumizede tæppe når det er færdigt! Kh Lisbeth

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder af en smuk pige og en meget fin vest.

  SvarSlet
 6. Hvor er den vest til Ida bare blevet super skøn! Dejligt du var heldig at få tid til dette :) og sikke nogen gode fund.. glæder mig til at se tæppet..

  SvarSlet
 7. Hej Lone - Nej hvor det glæder mig, at du har fået gang i decoupagen, det er så hyggeligt at sidde med. Du må endelig vise resultater på bloggen.

  Hej Helle - Jamen jamen 1000 tak for den flotte Award og tjek indlæg herunder jeg har skam allerede modtaget den hehe. Ja genbrug er bare sagen så slap jeg for at smide ud :-)

  Hej Louise - Vi havde skønne dage på Sjælland. Strikkeriet er gået lidt i stå, da jeg fandt ud af at sy lapper sammen til deres sengetæpper (som også ligger og venter). Lige nu er det hæklekunsten jeg prøver kræfter med ja ja jeg har endda lånt masser af bøger og den ultimative test bliver de Oldemorfirkanter men som du kan høre jeg har 1000 projekter igang - kan bare ikke lade være. Holder du gang i strikkepindende?

  Hej Lisbeth - Ja costumize der var ordet, det er jo det jeg har gang i :-) Tæppet er igang og bliver FEDT kan jeg allerede se...:-)

  Hej Marina - Mange tak!

  Hej Frk. Evigglad - Mange tak, ja jeg sætter virkelig pris på lidt kreatid uden mand og børn :-) En lille rettelse det er Sara på billedet :-) Hehe

  SvarSlet
 8. Hej Mette. Det skal jeg nok, men det bliver nok først i morgen. Er i gang med en krea-research lige nu...

  Billederne, jeg lavede i går, var en gave til vores venners datter. Hendes lillesøster blev døbt i dag, og hun skulle også ha' en lille ting. Jeg fik i øvrigt en bestilling til barnedåben. Herligt! Sov godt. Kh Lone

  SvarSlet
 9. Hej Lone - Ja det er jo den perfekte gave - jeg har selv givet mange væk efterhånden :-) Bestillinger kan vi li´ - ja jeg kan hører du har godt gang i decoupagen, det er jo fedt..:-)

  God dag

  SvarSlet
 10. Hej Mette, tusind tak for awarden. Jeg har lavet et indlæg om den. Kig ind, der er noget til dig :)

  SvarSlet
 11. Sikke en fin vest til Sara - det er da det bedste når man på den måde (og med sådan succes) kan genbruge...;)

  Sikke nogle fine grnbrugsting - er vild med de runde lapper..!! Glæder mig til at se resultatet engang..;)

  Kh Anne

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.