Sider

lørdag den 23. januar 2010

Genbrug på den fede måde og en Change Away

Efter jeg har kastet min kærlighed til hæklingens kunst manglede jeg en lille æske til hæklenåle, saks, målebånd og hvad ved jeg....Jeg har derfor beklædt en juicekarton (en at de store) med det smukke papir fra Minemega. Jeg er bare til de friske forårsgrønne farver i øjeblikket. Den næste æske jeg skal igang med at beklæde, er en tom æske der har været opvasketabs i. Den skal jeg have postkort og kort som jeg gerne vil gemme, men ikke lige ved hvor jeg skal ligge. Se det synes jeg jo er genbrug på den fede måde, og samtidig kan jeg få orden på en masse små ting, der måske ellers bare ville ligge og flyde.

Vi har haft skønne gæster hele dagen i dag af to omgange. Spisebordet havde jeg pyntet med en hvid lanterne fra Tiger med de skønneste fugle til kun 20 kr!. Det er godt nok længe siden vi sidst har haft levende lys på bordet pga. de 3 krudtugler. Med lanterne kan det lade sig gøre igen ,uden at være nervøs over nysgerrige pilfingre, og det er da ret så hyggeligt i disse iskolde dage  med lidt levende lys :-)

Dorthe fra Fruens Univers og jeg har indgået en Change Away. Jeg var interesseret i en af hendes poser med en applikeret ugle, og hun i tapet og stof - vi havde en deal. Jeg er ellevild med den Change Away - ikke nok med at posen er smukkere end jeg havde turde håbe på, men Dorthe havde også sendt nogle ekstra gaver med. Et smukt fuglekort, en broche og et smukt retro pudebetræk. Hvor heldig har jeg da næsten lov til at være. 1000 tak Dorthe.


 
Jeg kan kun på det kraftigste anbefale, at I indgå i en masse Change Aways hos hinanden. Det er så inspirerende at modtage og give en krea pakke, og det holder gang i hjulene herinde i Blogland. Jeg har i hvert fald tænkt mig at sætte gang i en masse Change Aways i nærmeste fremtid meeeeen først er der jo lige det der tæppe :-) Status er 35 cm i diameteren og det skal nok være omkring 1 meter i diameter hvis ikke mere - gisp!!

13 kommentarer:

 1. Ja det er bare supert med sådan noget genbrug. Her har jeg også nogle skotøjsæsker der står og venter på at blive beklædt med Rie Larsen papir :)

  SvarSlet
 2. Du har helt ret - det er virkelig genbrug på den fede måde!! :-)
  Og lækre sager du har byttet dig til - det er sådan en fin ide med change aways, jeg må også snart få sat gang i en :-)

  SvarSlet
 3. Bella: uha ja jeg glæder mig også til mit nyindkøbte Rie Elise Larsen papir ankommer :-) Skoæsker er også en kanon idé at beklæde.

  Louise: Glæder mig til om jeg skal hoppe på en Change Away mere inde hos dig, sidst var jo en kæmpe succes :-)

  SvarSlet
 4. Skønt genbrug, Mette! Jeg er også ret så vild med blomsten i Kusmi dåsen - super sød idé (som jeg nok kommer til at nuppe, når én af mine bliver tømt) :-)
  Kh Ulla.

  SvarSlet
 5. Hej Ulla - ja og jeg har set den med Kusmi dåsen et eller andet sted herinde kan bare ikke huske stedet og derfor intet link!! Men ja vi skal da bare igang med at genbruge for hvem kan ikke lige bruge en æske til noget nips :-) Kh.

  SvarSlet
 6. Super god idé, at bruge juicekartoner og lignende på den måde. Så sent som , jeg faktisk på om jeg kunne bruge en pyntet mælkekarton til mine blyanter, men jeg skrottede idéen, da jeg troede kartonen ville være for ustabil. Men nu skal det da prøves!

  Jeg har gemt dit link nu, og så kan det være jeg prøver at pimpe min profil imorgen. Tak for hjælpen!

  Godnat ;)

  SvarSlet
 7. Hov! *så sent som IGÅR* skulle der selvfølgelig stå...

  SvarSlet
 8. hej Mette

  Ja her dukkede du lige op... og jeg må da følge med i fremtiden... Du har en spændende blog med mange gode ideer... tak for det..

  Det er en god ide med de pakker, det må jeg være en del af en dag..

  lone

  SvarSlet
 9. Rigtigt! Vi kvinder kan altid bruge en æske mere til nips ;o)

  Rigtig god søndag til dig!

  Kh Ulla.

  SvarSlet
 10. Hej Mette..
  Super god idé..:)
  Hvad sætter du papiret fast med..? Er lidt i tvivl om jeg skal bruge lim eller tapetklister (men det skal jeg vel ikke, for det er jo papir og ikke tapet) eller noget helt tredje...
  Tak for (igen igen) gode idéer og inspiration..
  Kh Anne

  SvarSlet
 11. Hej Mette din heldige kartoffel.

  Det pudevår er da skøønt!!! Og fint med blomsten i dåsen også :)

  ha en herlig søndag
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 12. Julia: hvis du synes mælkekarton er for ustabil kan du male den hvid først - det forstærker kartonet inden du pynter med papir eller tapet. Glæder mig til at se din pimpede blog. :-)

  Lone: Velkommen og derligt at høre du finder noget inspiration herinde. Jeg smutter også ind forbi dig og hilser på:-)

  Ulla: Jeg skriver lige en mail til dig en af dagene...også en god søndag til dig :-)

  Anne: Jeg har brugt mit nye favorit krea sysle produkt - ultratyndt dobbeltklæbende tape fra Panduro :-) God arbejdslyst

  Helle: Ja føler mig bestemt som en heldig kartoffel - glæder mig til jeg skal sy af det smukke stof.

  God søndag til jeg alle sammen.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 13. Smart ide med gamle kartonger! Den skal jeg ta med meg videre. Kan også være jeg skal i gang med å kreere noe så jeg kan være med på en av dine change aways!
  Vil også gjøre deg oppmerksom på at du har fått en award hos meg :)
  God uke til deg!
  /Kaja

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.