Sider

tirsdag den 5. januar 2010

Genbrug og en ny pude

Emil og jeg tog skitøj på i morges og vandrede nærmest i snestorm til vores læge få km herfra. Vores vænge er snekaos og vi har ikke fået tømt skraldespand i 4 uger nu, så overalt står der sække fyldt med skrald adrrrr - ikke et kønt syn og minder mig konstant om vores overforbrug her i december....nå men Emil skulle til 5 års undersøgelse. Han er nu officielt 18 kg og 113 cm - store dreng! Medaljens bagside - et stik i skulderen og mundvigerne kom godt nok nedad. Uff jeg hader at se mine børn blive vaccineret, og det bliver bestemt ikke nemmere selvom han er 5 år og prøver at snakke sig udenom.

For at muntre knægten (og mor) lidt op kørte vi en tur til en ny favorit genbrugsbutik her i Kolding. Jeg fandt en del hæklede sager og symærker (fade og sengetøj) og med lidt trylle trylle og temmelig meget strik, skal det blive til et sengetæppe til Sara - mere herom en anden dag :-)
Dagen var efterhånden så fremskreden, at det kun blev til én pude til sofaen (og ikke en masse, jeg troede på i går). Den er syet af diverse vintage / retro og Ikea fuglestof. Mit mål for i morgen er derfor justeret lidt, og jeg drømmer bare om at sy en mere af disse skønheder :-)

6 kommentarer:

 1. Nej, det er ikke sjovt at blive stukket :(

  Til gengæld fandt I da en masse spændende og du er bare god til at se muligheder i alt muligt!

  Klem fra Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette

  Ja, må give Mette B helt ret. Du er virkelig god til at se muligheder i en masse ting. Det beundrer jeg dig for!

  Fin pude og især fine, fine hæklede lapper fra gebrugen. Glæder mig allerede til at se det færdige tæppe når engang... ;-)

  Ha en dejlig vinterdag
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 3. Hej Mette
  Elsker også genbrugsbutikker - man finder en masse skatte!
  Og sikke da en flot pude - passer bare rigtig godt til stuen :-)
  Mvh Bella

  SvarSlet
 4. Hej med jer!

  Nej sikke dog I roser mig - det varmer :-) Jeg elsker at finde de skatte og ville ønske jeg kunne ose rundt i de butikker i timevis. De havde også nogle fine hæklede servietter (ensfarvede bla. lilla) dem købte jeg ikke, men har fortrudt - de lapper vil jo spare mig en masse tid da de jo kunne bruges til sengetæppet. Så skulle jeg kun strikke nogle striber hist og her. Nå men kan næsten regne ud, jeg skal forbi butikken snarest :-)

  Igen tak for rosen og fortsat god dag.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 5. Jeg bliver lige nødt til at spørge til de hulehynder, du har som billede ude i højre side. De er virkelig fine, og jeg udgår fra du selv har lavet dem. Hvor kommer stofferne med dyrene fra? Iihh, det ville jeg gerne have fingre i :)

  Kh Julia

  SvarSlet
 6. Hej Julia - velkommen til :-) Det er såmen stof fra Ikea til 40 kr pr. meter. Jeg mener der er 4 forskellige prints og de er altså virkelig lækre allesammen. Lidt kraftigt stof der passer perfekt til puder eller madrasser :-) God jagt. Kh. Mette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.