Sider

mandag den 18. januar 2010

Forår og klima award

Mette b har lige haft en genial klima give away, hvor vi deltog ved at give et godt klimaråd med på vejen. Hun har samlet alle rådene her og tildelt deltagerne en Klima Award - 1000 tak Mette!


Håber I kan lide det nye look herinde med 3 kolonner, jeg trænger sådan til forandring i øjeblikket. Bloggen fik derfor lige en omgang, huset er skinnende igen og jeg har fået lidt forår på bordet - en ny voksdug fra Stof og Stil - i en smuk grøn farve med hvide prikker. Så må det snart være på tide med et vejrskrift, så vi igen kan begynde at få tømt skraldespanden!!

Nå men jeg må hellere tilbage til Ida´s runde hæklede gulvtæppe, det bliver så fedt. Jeg hækler på livet løs - stangmasker denne gang og med sådan et projekt får jeg denne nye maske ind under huden godt og vel....vablerne er så småt ved at vise sig.

7 kommentarer:

 1. Uhh, hvor fint her er blevet! Tillykke med det nye layout. Er især vild med headeren og de flotte farver! Og også fint hæklet uglearmbånd :-)

  SvarSlet
 2. Hvordan har du fået sort streg omkring Westmose, hvis jeg må spørge?

  SvarSlet
 3. Mange tak Helle - ja der skulle ske lidt nyt og jeg manglede plads til alt det jeg gerne vil vise :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har sat en tekstboks på et billede og her er muligheden at få stregerne farvede. Gemt det hele som et billede og indsat det... håber det gav lidt mening :-)

  SvarSlet
 5. Ahh, så forstår jeg bedre. Det kan jeg vist sagtens finde ud af, når jeg vil ændre igen... Overvejer faktisk at droppe den venstre spalte igen, for selvom det er rat med det ekstra plads, så vil jeg på en måde hellere have en brede indlægsspalte og et mere enkelt lay out... Men jeg kan ikke helt bestemme mig... :-)

  SvarSlet
 6. Dejligt layout du har fået dig, tillykke med det.

  Er især vild med billedet, du har som overskrift, he he ;) Smukt tapet, glæder mig til at se hvad du får brugt det til!

  SvarSlet
 7. Hej igen Helle - ja jeg tror også jeg kommer til at skifte layout mange gange....det er sundt med forandring :-)

  Hej Julia - Jamen det tapet fortjener virkelig en plads øverst for er vild med det :-) Jeg vil tapesere en skammel fra Ikea ind til Ida´s værelse....jeg må bare ikke gå igang før det gulvtæppe er hæklet...puha jeg er blevet hård ved mig selv for bare at få lidt færdigt indimellem.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.