Sider

lørdag den 16. januar 2010

København med mere

Efter en fantastisk tur over til søster og svoger er det blevet tid til en kæmpe opdatering her på bloggen. Jeg kan allerede nu afsløre, at det blev en foto tur, så det bliver næsten kvalmende så mange billeder jeg oploader til dette indlæg men altså hvor har det været sjovt, at lege med denne nye ven.

Torsdag formiddag blev Emil fejret i børnehaven - jeg havde bagt kanelsnegle som en lille dessert efter deres madpakker. Lidt men godt og ikke en kæmpe sukkerbombe som så meget andet, der ofte deles ud til fødselsdage! Emil blev begavet med en designer T-shirt og kunst fra alle vennerne. Han sad i kongestolen og tronede og nød at være i centrum for en formiddag.

Inden vi kørte mod Sjælland skulle vi forbi Emil´s nye skole til indskrivning, hvor vi hilste på skoleinspektøren, Emil fik sandelig et æble og et kladdehæfte, så rykker den skole altså bare tæt på.....puha. :-)

Fredag kørte vi ind til Københavns centrum og betalte 70 kr for at holde 2 timer i Magasin´s P-hus.....godt vi ikke skulle holde derinde en hel dag! Jeg skulle jo egentlig have købt Rie Elise Larsen papir men den butik jeg havde fået anbefalet havde lukket, da vi kom forbi, så det må blive netshopping istedet.

Fra indre København kørte vi til Charlottenlund, hvor vi havde et fantastisk besøg i Danmarks Akvarium. Børnene var ellevilde og drønede rundt derinde, og var meget betaget af krodillen, den store havskildpadde og hajerne.

Flotte farverige fisk, havskildpadder, dværg krokodiller - guf for et nyt kamera

Lidt genbrugsforretninger fik vi også besøgt i Valby, jeg har ikke fået taget billeder af guldet endnu, men det blev til lidt hæklede lapper, sengetøj og julestof plus lidt legetøj til børnene. Skønt med lidt lækkert til fremtidige projekter.

Om aftenen hos søster og svoger var der hjemmebagt pizza, X-factor, is og Wii hold op hvor vi hyggede os og tjek lige Wii nørderne Emil og Sara :-)


Her i dag gik vi en iskold tur inden den lange køretur hjem. Der er ikke nær så meget sne nær Roskilde som her i Kolding, men det der var blev til en sneboldekamp mellem voksne og børn.

Moster er doven og bliver trukket på kælken af ungerne.
 

 Emil fryser men jeg synes jo billedet er fantastisk alligevel.

Da vi kom hjem, havde Kim og jeg bare lyst til at kaste os ud i et husprojekt (kan slet ikke huske , hvornår vi sidst har haft det, for det har hængt os ud af halsen i lang tid). Ida sover inde i vores soveværelse ,som er megastort - men nu har hun faktisk fået sit eget værelse. Vi har sat en række Billy reoler (fra Ikea) ved siden af hinanden og indrammet dem med plader, der går fra gulv til loft, så det ligner en rigtig væg. På hylderne ligger sengetøj, tøj og legetøj derudover står hendes tremmeseng (min morfar har lavet, jeg kan ikke helt finde ud af om jeg vil male den hmmm) plus sættekassen og et par billeder fra Maileg er blevet hængt op. Nu mangler jeg bare en lækker flagranke, og et hæklet rundt tæppe i alle regnbuens farver til gulvet. Utrolig hvor stor en forskel det giver at skærme af ind til hende, det føles virkelig som et rigtigt værelse.6 kommentarer:

 1. Hej!
  Det lyder som en rigtig dejlig tur til København, Roskilde osv og et stort tillykke med Emil!
  En anden gang du kommer til "djævleøen" og mangler Rie Elise Larsen papir vil jeg gerne anbefale "PLINT" somm ligger i Købmagergade!
  Ha en god søndag
  KH Heidi

  SvarSlet
 2. Hej Mette

  Det lyder og ser ud til I har haft en herlig tur til KBH. Det havde jeg i den grad også, men det er også dejligt at være hjemme ved mand og børn igen :-)

  Og sikke fint det nye "værelse" tegner. Glæder mig til at se, hvad du finder på mht ranke og tæppe :-)

  God søndag
  Kærligst Helle

  SvarSlet
 3. Hej Æblekinder - Tak for tippet ang. REL papir :-) Jeg vil dog købe noget på nettet, da jeg allerede har mange projekter, hvor det papir vil være genialt og der går alligevel lidt tid inden djævleøen besøges igen. :-)

  Hej Helle - Ja det lyder også til du har hygget dig hos søster og svoger, men ja selvfølgelig er det dejligt at komme hjem igen :-) Fatter stadig ikke lige hvor den energi kom fra til at bygge Ida´s værelse men hvor er det fedt nu hvor hun har sit "eget". Jeg går i krig med "gulvtæppet" om lidt selvom jeg jo egentlig ikke burde starte nyt op men kan altså bare ikke lade være :-)

  Fortsat god søndag

  SvarSlet
 4. Rigtigt fine billeder og flotte montager!

  Med hensyn til tremmesengen så synes jeg den ser rigtigt hyggelig ud og jeg synes ikke du skal male den medmindre du er helt sikker :)

  Mvh. Mirjam

  SvarSlet
 5. Hej Mirjam - ja jeg hælder også mest til ikke at male den. Hvis ikke min morfar havde lavet den var jeg ikke i tvivl, men han har jo nusset og pudset om det træ, og jeg kan altså ikke nænne det...:-) Tak for din kommentar. Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Hej Mette..

  Hvor lyder det bare til I har haft en dejlig tur!!:) OG lækre billeder af både børn og værelse.. Godt du fandt lidt i Valby, så jeg ikke fik jer sendt derud forgæves..;)

  Ser godt nok ud til at det er blevet vellyket med Idas værelse! Lækkert for jer alle sikkert at få det delt lidt op.. Du har da vildt mange fine ting.. Er lidt misundelig på din sættekasse - da jeg selv kun er vel malingen på min;)

  Hvordan vil du lave det hæklede tæppe..? Lyder fantastisk.. Her er der også lidt koldt gulv på tøsens værelse, så vi kunne godt bruge lidt til gulvet - og så hygger det jo også..:)

  Ha' en dejlig aften..

  Kh Anne

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.