Sider

søndag den 31. januar 2010

Snobrød

I weekenderne kan vi godt lide at gøre et eller andet skørt sammen med børnene. Det hele skal altså ikke bare være rengøring og huslige projekter (selvom der er rigeligt på den konto). Kim tændte derfor op i grillen (vi har ikke fået anlagt et bålsted endnu) jeg googlede en opskrift på snobrødsdej og vupti.....snobrød og hygge i sneen. Det var sindsyg koldt ,så det var dejligt at sidde og varme sig lidt foran grillen :-) 

Eftermiddagen blev brugt til at spille et Harry Potter spil, jeg købte på genbrug den anden dag. Ja spillede og spillede (det er fra 8 år) men vi opfandt nogle regler så Sara og Emil synes det var sjovt. Emil er helt vild med Harry Potter i øjeblikket, og leger meget han kan trylle og flyve. Han leger også han er hund og vi har da sandelig fundet en hundekurv til ham:-)
På den kreative side fylder den fastelavnsdragt det hele. Jeg har endelig regnet ud hvordan masken skal være, og er netop nu igang med at male den måske et billede allerede i aften :-)

Fortsat god søndag.

12 kommentarer:

 1. Snobrød smager egentlig fantastisk godt. Jeg får det ca. 1 gang om året, når min mc-klub afholder Børnedag for kommunens unger.

  Jeg er MEGET spændt på at se den dersens fastelavnsdragt!

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud der i sneen :)
  Jeg sender stof til dig i morgen, nåede ikke på posthuset igår som planlagt! Men tusind tak for mønstrene - dem vil jeg snart i gang med :)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare super hyggeligt ud. Og du har helt ret, der kan alt for let gå hushold i hele weekenden, så det gælder om at være lidt kreativ. Glæder mig også til at se dragten :o)

  SvarSlet
 4. Ej hvor var det en go idé med grillen... Virkelig god aktivitet for ungerne ude, hvor de kan holde varmen alligevel foran grillen :)

  Og jeg venter da i hvert fald med spændning på at se det færdige resultat med fstelavnsdragten :)

  Knus Jeanette

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare hyggeligt ud!
  God søndag aften:-)
  Kh Julie

  SvarSlet
 6. Det SÅ hyggeligt ud, rigtigt god idé på sådan en kold og snefyldt søndag.

  Glæder mig meget til at se fastelavnsdragten!

  SvarSlet
 7. Der mangler vist lige et "ser" i den sætning...

  SvarSlet
 8. Snobrød er et sikkert hit.
  God søndag

  SvarSlet
 9. Hej alle sammen.....ja snobrød smager fantastisk og sikke en ro det gav bare at sidde og kigge ind på "bålet". Kan da godt forstå I glæder jer til at se fastelavnsdragten....den er desværre bare ikke færdig endnu meeen masken er klar, så der kommer et Work in process (WIP) indlæg om lidt:-)

  God søndag aften

  SvarSlet
 10. Se dét er lige præcis derfor jeg også vil have en have. Eller i hvert fald en af grundene... Det ser bare super hyggeligt ud!

  SvarSlet
 11. Hej Vevika - Det kan jeg godt forstå du gerne vil...vi nyder at kunne gå ud og bare være os selv og gøre noget så skørt som at grille her sidst i januar :-)

  SvarSlet
 12. Ej hvor ser det bare hyggeligt ud, Mette.. Hvor er I gode, at får gjort sådan nogle ting..:)
  Måske vores have også skulle udsættes for et vinterbesøg..;)
  Kh Anne

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.