Sider

torsdag den 28. januar 2010

Stof i lange baner

Så har jeg fået taget billeder af alt det nye stof - jeg har fået fat i en masse ægte retrostof, det er nemlig sengetøj fra mine forældre - tænk engang min mor havde overvejet at smide det ud! De fleste er min. 30 år, hvis ikke også nogle af dem nærmer sig de 40 år - nu får de nyt liv i min systue :-)

Derudover fandt jeg også en del skal vi kalde det vintagestof - tror ærlig talt ikke der er så meget retro over det - men fint er det da!

11 kommentarer:

 1. Wow det er fedt.. er helt vild med det brune i midten, det er da så fedt :) Egentlig os utroligt din mor ikke havde smidt det ud endnu, min mormor og mor har smidt hele lortet/guldet aka. retro-sengetøjet ud :( ØV

  SvarSlet
 2. Hej Jeanette - ja heldigvis er vi samlere i min familie, og det er i virkelig flot stand selvom det har nogle år på bagen :-)

  SvarSlet
 3. Wow, sikke nogle guldkorn din mor har haft i gemmerne. Måske man burde tage fat i "de gamle" i familien, og høre hvad de har til at ligge på lofte og i kældere. Tror der kan gemme sig mange gode sager ;)

  SvarSlet
 4. Hvor er det nogen fine sager du har fundet i de gamles gemmer.. er især helt vild med det helt blå :)

  Glæder til at se hvad du får lavet i systuen..

  SvarSlet
 5. Hej Julia og Frk. Evigglad
  Jeg tror på der ligger rigtig meget guld derude, min mor var ihvertfald slet ikke klar over at jeg kunne bruge det. Det er så smukt det hele, og jeg glæder mig til at sysle med det:-)

  SvarSlet
 6. Ej hvor fint!!
  Så heldig du er... I min familie er der også samlere - desværre er det (udover mig) mest min far.. Og det er IKKE sengetøj og stof han gemmer på.. Men mangler jeg noget i værktøjsafdelingen eller lign. ved jeg hvor jeg skal gå hen..;)
  Det lyseblå nederst til højre ville nok stå godt til mit det sidste fund.. Sig til hvis vi skal bytte lidt..;)
  Kh Anne

  SvarSlet
 7. Tror nemlig tit det er der problemet ligger... Ens forældre eller bedsteforældre tænker, ej det gamle møg er der ikke nogen der kan bruge, og så smider de det ud.. Det er sket i min familie i hvert fald :)

  SvarSlet
 8. Hvor er du dog heldig at din mor ikke havde smidt det sengetøj ud, sikke nogle flotte ting du kan lave med de lækre stoffer:)


  Glæder mig til at se!!

  SvarSlet
 9. Hej Anne - Ov ja men det er da lækkert hvis din far er lidt af en gør det selv mand. Vil du skrive en mail: mettew@sol.dk så kan vi lige finde ud af en Change Away :-)

  Hej Jeanette - Ja så lad os håbe det meste ender på genbrug for bare tanken om at det ryger i småt brændbart er jo skrækkelig! :-)

  Hej Siri - Ja jeg har godt nok været heldig og er helt vild efter at skulle sy men må ikke (for mig selv) før det tæppe er færdigt - snøft :-)

  SvarSlet
 10. OK, jeg er altså død misundelig på det med de orange blomster.
  Forleden var jeg hjemme hos min far, hvor vi så gamle billeder. Jeg sukkede hver gang, jeg så et billede af nogle dyner, og det betræk... Det vil jeg så gerne have fingrene i. Min far har desværre brugt det som pudseklude for længst.
  Jeg snager hver gang jeg kommer på loppemarked, men der er meget langt imellem det betræk!
  Ok, det i midten er nu også ret fedt.

  Tillykke med det. :-)

  SvarSlet
 11. Hej Nette - ja kender godt det med at kigge billeder men egentlig mest se på alt det i baggrunden pga. alle de fede møbler, puder eller stof :-) Jeg finder af og til lidt i genbrugsforretninger men ja der er ved at være lidt langt imellem de store fund. Kh. Mette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.