lørdag den 27. februar 2010

Uventet vinterferie

Ok vi har fået en anelse travlt med vores køkkenprojekt. Kim blev indkaldt på kursus i går, der ellers normalt er fridag. Derudover er han indkaldt til kursus hele næste uge i Nordjylland.......ok så, der gik jeg så lige i koma. Jeg blev nærmest helt umulig og kunne altså bare ikke lige se mig ud af 3 små børn i døgndrift en hel uge uden køkken...........

Således har vi løst den noget pressede situation:
 
Børnene og jeg tager med Kim til Nordjylland, og flytter ind i dette hyggelige sommerhus med brændeovn og KØKKEN :-) Vi holder simpelthen vinterferie og Kim deltager hver dag fra kl. 15, så det er da genialt......

I dag havde vi dejligt besøg af Bedste, så vi lidt nemmere kunne koncentrere os om køkkenprojektet. Derfor er der revet en lille mur ned og alle vægge er slebet helt glatte og klar til filt. Derudover har vi haft VVS på besøg og 2 radiatorer er nu fjernet. Vi skal holde Sara´s fødselsdag lørdag den 13. marts uha hvor ville jeg gerne kunne vise lidt mere til gæsterne end denne byggeplads vi har i øjeblikket MEN træerne vokser ikke ind i himlen vel?

19 kommentarer:

 1. Det er da en fantastisk løsning på en træls situation :)
  Og med foråret, der risler og begynder at pible frem, kan I sikkert få nogle skønne ture udenfor.
  KH
  Mette

  SvarSlet
 2. perfekt løsning, der både lyder praktisk og hyggeligt.

  SvarSlet
 3. Hej Mette - Ja jeg er ellevild med løsningen og vi trænger også til ferie, så det er virkelig dejligt. Nu skal der pakkes især spil og min hæklenål :-)

  Hej Mie - Ja jeg glæder mig, vi skal råhygge og samle kræfter til at give den en skalle med køkkenet, når vi kommer hjem.

  SvarSlet
 4. Ej hvor fantastisk for jer:-)
  Ville jeg kunne gøre det, når min mand tager på kursus, men de arbejder til kl 17, spiser sammen og bagefter er der gruppearbejde, så der ville være ingen tid til os!!!

  SvarSlet
 5. Hej Rikke - således "plejer" det også at være hos Kim men ikke denne gang - hvorfor aner jeg ikke men så løste det problem jo sig selv :-)

  SvarSlet
 6. Godt i fik klaret situationen og det bliver da hyggeligt for jer og med fornyet energi måske...!? Rigtig god tur nordpå :)

  SvarSlet
 7. Hej Mette.

  Pyha, kan da godt forstå det kunne tage pippet fra dig..... Det havde gjort det samme ved mig, vi har en enkelt lille Asta på 6 mdr. at tage os af. Anyway synes jeg jeres løsning er genial. Håber I når så langt som muligt til den kommende fødselsdag.
  God weekend og ikke mindst ferie i den kommende uge.
  Kh Anette

  SvarSlet
 8. Pyh - godt I fik vendt det til noget meget positivt..;) Kan lige se mig selv i lignende situation - jeg ville være hende den trælse Frau, der bare blev negativ;)
  Men hvor er det godt til jer - og ved at tage væk kommer I også på afstand af alle køkkenforpligtelserne og kan forhåbentlig slappe helt af og bare hygge..:) Ikke dårligt..
  Nyd det..
  Kh Anne

  SvarSlet
 9. Smart løsning... rigtig god ferie ;-)

  SvarSlet
 10. Hej Mette,
  Hold da op, kan godt forstå at du er en anelse presset - men hvor er det da en genial løsning at I tager med til Nordjylland og holder ferie sammen...super godt fundet på! Hvor må det være skønt at have mulighed for at gøre det, sådan bare lige tage væk i en uge, meget impulsivt...det kan jeg godt misunde lidt:-) Håber I får en skøn uge og at køkkenet bare har "lavet sig selv" når i kommer tilbage:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 11. Hej Mette!

  Nej det ville jeg heller ikke lige kunne overskue! Super løsning i har fundet.
  Nogen gange ville det nu være praktisk at de træer voksede ind i himlen:-) Men som man siger - det skal være skidt før det bliver godt, ik? Det bliver så dejligt når det er færdigt!

  I mellem tiden, så ny ferien, børnene og nogle små syslerier (som du sikkert har med;-))

  Kh Kristin

  SvarSlet
 12. Hej Mette,
  godt gået- super fed løsning, hvor alle kan være med. Ønkser jer en fantastisk tur med gode oplevelser og djelige stunder.
  glæder mig til at se køkkenet, det bliver sikkert vild flot:)
  kh kirsten

  SvarSlet
 13. Hej alle I skønne blogvenner.

  Hvor dejligt at åbne computeren til så mange kommentarer :-)

  Emil begynder i skole efter sommerferie og så slutter festen med impulsive indslag som vi bare elsker....:-) Ja dvs. vi skal nok få presset lidt ind hist og her.

  Fordelen ved at komme lidt væk er helt klart jeg kan fordybe mig lidt i nogle små syslerier, spille spil med børnene og få lavet en slagplan til køkkenprojekter, således ingen tid spildes.

  I må have en rigtig dejlig søndag....ja mit humør steg altså lige fra kold til varm da sommerhuset blev bestilt :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 14. Det er da en supergod løsning på sådan en mindre sjov "overraskelse".
  Hav en god tur i det nordjyske :o)

  SvarSlet
 15. Velkommen nordpå ;o) Håber I nyder den uventede ferie. Du er ellers en heldig kartoffet i tiden - du har vundet endnu en Give Away. Du må godt smitte lidt af på mig ;o) Det kan være du skal på genbrugsjagt, mens du er heroppe. Der er masser af genbrugsbutikker i Aalborg i hvert fald.

  Fortsat god ferie ;o) Kh. Lone

  SvarSlet
 16. Hej Esther - Vi har en fantastisk tur her i det nordjyske....her er godt nok meget sne:-)

  Hej Lone - Vi skal ind til Aalborg om lidt og jeg vil prøve at nå en enkelt eller to genbrugsforretninger og hvis heldet følger mig, burde jeg jo finde et eller andet. Jeg sender gerne lidt held din vej.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 17. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.