onsdag den 17. februar 2010

Nyt stof på hylderne, præmier og vores rodebutik

Jeg har fået så mange spændende pakker de sidste par dage - dels har jeg haft gang i en masse Change Aways og dels har jeg været så heldig at vinde hele to Give Aways.

Hos norske Siri med bloggen reSIRIkulert har jeg vundet dette fantastisk net. Der er endda en fin inderlomme og så flot pyntet med sjove sømme og broderi. 1000 tak Siri, det vil blive slidt op :-)
 
Selv den mørkeste sky kan gi grobunn for de vakreste gleder....

Hos MollyMy har jeg vundet en sød Marimekko ring og en fin elefant i det skønneste papir. Hvor er det bare fint og jeg elsker jo knald på farverne. 1000 tak for præmien.
 

Nu til alle mine fantastiske Change Aways.

Fra Helle med bloggen En fugl i hånden har jeg byttet mig til dette smukke stof (øverste billede):
 
Trine med bloggen Scene 7 har sendt mig de skønne lapper her (nederste billede)

Lisbeth med bloggen Skrubbeline har jeg sendt flere forskellige smukke lapper (øverste billede):
Sidst med ikke mindst har jeg modtaget 4 smukke blomstrede stykker fra Malene med bloggen Kreakiller.(nederste billede)

1000 mange tak de damer....hold op hvor har jeg nusset mit nye stof - tror børnene og Kim kiggede lidt mærkeligt på mig da det ene åhhh, wauwww og ihhhh kom efter det andet :-) Jeg er endda så heldig, at der er flere skønne pakker på vej....

Nå men I har selv bedt om en opdate med billeder på vores køkkenprojekt så her er den nøgne sandhed....kors hvor vi roder.....beklager!!
Status er: alt hessian tapet er taget ned og nu skal der spartles, slibes, tapeseres og males....weekenden er sat af til det projekt.

8 kommentarer:

 1. Du har godt nok været heldig. Sikke nogle lækre præmier. Og god arbejdsweekend :o) Det bliver helt sikkert skønt når I bliver færdige,

  SvarSlet
 2. Ja sikke du har held i sprøjten med de der give aways for tiden. Og lækre change aways ser det ud til.

  Selvom det roder, så virker det alligevel hyggeligt med sådan et familieprojekt. Glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 3. Sikke et projekt - jeg ved jo hvad jeg taler om :-) Held og lykke med det! Og sikke dejligt sager - er MEGET misundelig på dit nye shoppenet! KH Lisbeth

  SvarSlet
 4. Det er et stort projekt, sådan at lave køkkenet om... men det skal være skidt, før det bliver godt. Så det ender helt sikkert RIGTIG godt for Jer ;-)

  Sikke heldig du har været, først at vinde to give-aways og så bytte dig til lækkert stof... heldig dig ;-))

  SvarSlet
 5. Hej Shina - Ja lidt af en heldig kartoffel :-) Det bliver så fedt når det rum bliver færdigt. Det er jo både vores køkken, spisestue og stue, så et kæmpe projekt :-)

  Hej Mie - Ja jeg må indrømme, jeg er heldig. Min Sara på snart 3 år har adopteret den lilla bamse (troede egentlig Ida skulle have den) men Sara elsker den bare, så det er jo herligt :-) Det er altså også hyggeligt indimellem med det her projekt. I går gik Emil til makronerne og fik virkelig skrabet meget tapet af....så er det jo pludselig en hjælp - stort :-)

  Hej Lisbeth - Du har grund til at være misundelig på det net, der er bare så mange fine detaljer / syninger, så jeg har kikket på det mange gange i dag :-) Åh ja Lisbeth kan huske I også har været i gang, da din mand pludselig havde revet et køkkenskab ned - var det ikke sådan...? :-) I har fået et super flot køkken må jeg sige, og jeg drømmer også om at stå på den anden side af projektet :-) Nå men der er jo desværre laaaaang vej, men vi har heldigvis prøvet det før, så ved hvad det kræver :-)

  Hej Kirsten - Ja du har ret det skal være rigtig skridt før det bliver godt. Uha vi skal igang med at spartle og slibe inden så længe = fint støv overalt, om jeg gider....meeen det er jo vejen frem :-)
  Ja jeg har været heldig og nyder mit nye stof og smukke præmier :-)

  Kh. Mette

  SvarSlet
 6. Vad bra att du hittade till mig för då hittade jag hit! :) Härlig blogg du har. Hit kommer jag tillbaka!

  SvarSlet
 7. Jeg er glad for at den lille give away kom godt frem til dig og at du kunne li den.
  God fredag.
  Kram Birthe

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.