mandag den 1. februar 2010

En orange æske

Julia fra The Vintage Hausfrau havde et indlæg den anden dag om hvordan en æske nemt kan beklædes med tapet eller papir så hjørnerne bliver smukke. Hvad var mere oplagt for mig, end at bruge lidt af det nyindkøbte Rie Elise Larsen papir på en kedelig hvid æske fra lageret. Papiret er limet på med tapetklister. De orange hæklede svampe på billedet er fra min farmor (fik dem ved juletid men ville ikke pakke dem væk med det andet julepynt, jeg er slet ikke træt af svampe endnu).

Ellers bruges tiden på at hækle rundt og rundt og jeg er nu på 52 cm i diameteren....kan ikke helt finde ud af hvor stort det skal være det tæppe der, men nok omkring de 1 m, hvis ikke lidt mere skal jo helst se ud af noget, når jeg har brugt så lang tid på det ikke? :-)

17 kommentarer:

 1. Din æske er blevet rigtig fin. Jeg har også nogle stående, som er ret triste at skue.
  Jeg synes du er sej, at du bare hækler videre... men det er vel også et projekt, du kan se en film til eller noget?

  KH Mette

  SvarSlet
 2. Ej hvor fint!! Både æsker og svampe..:)
  Jeg har også et par æsker der skal beklædes efter den fine guide Julia lagde ind..;)
  Jeg sender dig snarest en mail mht en evt. stof change away - har bare haft en ret hektisk uge..
  God hæklelydt herfra..
  Kh Anne

  SvarSlet
 3. Hej Mette - Ja pludselig er jeg opdateret på nyheder og filmfronten igen pga. det hæklede tæppe, så det er bestemt ikke kun sur pligt :-)

  Hej Anne - Ingen hast ang. Change Away, du skriver bare når der er mere ro på:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er den blevet fin! Dejligt at guiden kunne bruges ;)

  -Og svampene er vildt lækre, de skal da ikke pakkes væk!

  SvarSlet
 5. Hej Julia - Guiden var perfekt, så nem at gå til og jeg har lige tænkt på en æske der skal under behandling i morgen. Og nej de svampe bor her nu - hele året :-)

  SvarSlet
 6. Ej, hvor er den fin! Jeg må simpelthen også få beklædt nogle en dag - de vil pynte mange steder i huset ;-)
  Svampene er (stadig) lækre ja, og du er sej du holder ud med dit projekt. Det bliver så fedt når det bliver færdigt!

  SvarSlet
 7. Ej hvor er du nået langt med tæppet, men ja, der er da et stykke vej endnu kan jeg høre, men tror i hvert fald du bliver glad og ikke mindst stolt af resultatet... Måske jeg burde komme igang med at få færdiglavet mit tæppe? Her i blogland bliver man konstant mindet om, hvad man OGSÅ har gang i - og som er blevet et hængeparti :)
  Go fornøjelse... Knus fra Jeanette

  SvarSlet
 8. Hej Louise - Ja sådanne æsker kan vi slet ikke få for mange af (godt jeg købte masser af papir) :-) Jeg bliver færdig med det tæppe - Basta.....men det trækker ud som alt andet ikk :-)

  Hej Jeanette - Jaaa lige over halvdelen og det bliver så fedt er bare bange for det bliver lidt for fedt hvis du forstår. Kim mener nemlig vi skal have et ved den nye arbejdsplads i gangen og Emil og Sara har også spurgt....gisp siger jeg bare!! Jaa vil gerne se dit tæppe også hæklet eller?...

  SvarSlet
 9. Fin, fin orange æske Mette! Jeg skal også have fundet tid til at afprøve Julias tutorial, for jeg drukner i diverse skoæsker og mangler smuk opbevaring til alverdens dimser og dutter :)

  Og flot med dit tæppearbejde - jeg er virkelig imponeret... Og så med tre unger i huset... Det har jeg sagt før, men jeg mener det virkelig!

  Ha en skøn dag
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 10. den er blevet super flot din æske.. :)

  SvarSlet
 11. Jeg er imponeret over din tålmodighed med det tæppe. Jeg tror, jeg ville starte det op, og efter et par dage smide det til side, hvor det så kunne blive fundet frem fra et par gange om året indtil jeg blev så træt af det, at jeg smed det hele ud.

  Fin æske, fantastisk papir. :-)

  SvarSlet
 12. Hej Helle - Ja Julia´s guide er så nemt at gå til. Dine skoæsker vil være perfekte til projektet. Jeg synes netop det er den fordel ved at hækle, da jeg kan gøre den mens børnene leger, når vi kører en længere tur, foran fjernsynet mm. Med 3 bøn i huset er det svært, at gå for mig selv og sy - men hækling tager jeg lidt løbende hele dagen igennem :-)

  Hej Sara: Mange tak!

  Hej Nette: Jeg kan sagtens nikke genkendende til den tilgang til et kreativt projekt. Fyr og flamme i opstartsfasen, kæmpe krise undervejs og måske bliver det aldrig afsluttet!! Jeg ved bare det tæppe passer perfekt til Ida´s værelse og VIL derfor gerne give hende det....håber lidt på det vil følge med hende senere i livet også, så derfor har jeg ikke kastet håndklædet i ringen endnu :-)

  SvarSlet
 13. Fin æske du har fået lavet. Jeg får også helt lyst til at prøve at gi et par af mine nyt liv :)

  SvarSlet
 14. Hej MollyMy - Mange tak, det er et hurtigt og nemt projekt - god fornøjelse :-)

  SvarSlet
 15. Ihhh altså...har også noget Rie Elise papir liggende...godt nok til et andet projekt. Men man kan jo også bare købe noget mere. Ville være fint med nogle kønne kasser til alt Thereses bitte-lille Sylvanien family.

  SvarSlet
 16. Hej Shina - Super idé - jeg elskede skovens dyr som barn (ja det kaldte vi dem) og min mor har en kæmpe kasse med det som hun heldigvis har gemt - ret heldigt ikke :-) Kh. Mette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.