torsdag den 18. februar 2010

Stofkup

 I går skulle vi ud og snakke med fagfolk om radiatorer, hvilken filt og spartel vi skulle bruge på væggene samt købe lidt bygge materialer. Helt tilfældigt er vi i den ende af byen, hvor min favorit genbrug ligger, og derfor skulle jeg jo liiiiige....Jeg var ved at få et chok, der lå hele 8 dynebetræk med tilhørende pudebetræk (fik det hele for en hund). Det er patchworksengetøj meget af det i 80ér stof men alle sammen med de flotteste lapper indimellem. Nu er der for alvor ved at være fyldt op på mine hylder (tror faktisk ikke jeg kan mase mere derind), så symanskinen skal altså snart i omdrejninger :-)
 
Børnene og jeg holder vinterferie, så idag har vi bagt og guffet chokoladekage. Hygget os med at læse bøger, tegne og nu er fjernsynet blevet tændt på Sjang (Ramasjang) som Ida siger så sødt :-)

Jeg har fået tegnet mønster og klippet ud til Sara´s dukke, som hun (måske) skal have i 3 års fødselsdagsgave. Hmmmm jeg er altså ikke helt tilfreds med benene (der er derfor ikke nærbillede), det ene er fyldt med uld men ligner helt ærlig en kæmpe klupfod med åreknuder!!! Jeg skal vist lige prøve at fylde den på en lidt anden måde :-)

Frk. Evigglad sendte mig denne pakke med en masse lækkert stof. 1000 tak Maria for en fed Change Away.
Fra Stine med bloggen Livet blandt stiletter og mursten har jeg modtaget denne spændende pakke. Jeg har sendt noget stof til hende og hun sendte mig stof, tapet og ikke mindst smukke smukke broderier. Lækker pakke Stine, mange tak :-)

12 kommentarer:

 1. Hold da op sikke et kup! er det den nye (i mine øjne bor nemlig i kbh) der ligger oppe ved t hansen?

  Hilsen Tina

  SvarSlet
 2. Hej mette - sikke heldige fund - jeg kan særlig godt lid æble-lapperne (og de der fine broderier fra changeaway - jeg ææææælsker jo babushka!!!) Kh Lisbeth

  SvarSlet
 3. Hej Mette
  Har du set du har vundet min give-away? Kig forbi min side..
  Hvor er jeg misundelig på dine loppefund (70'er stoffet).
  KH Mia

  SvarSlet
 4. Hej Mette

  Synes nu også der ser ud til at være meget lækkert stof blandt dit genbrugskøb:) Blir helt misundelig:) Sikke nogen flotte broderier du har modtaget også. Er helt vild med babushka'erne.
  Er spændt på at se, hvad du finder på med alt det lækre stof:) God fornøjelse i hvert fald.
  Har du forresten noget tapet, som du bytter med?

  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Hej Tina - Den ligger på Dieselvej er ikke engang klar over om der ligger en T Hansen i nærheden men meget tæt på Georg Jensen, hvis det siger dig noget?

  Hej Lisbeth - Åh ja Babushka - hvad er der med de små buttede damer, der er ved at vælte os omkuld? :-) Æblelapperne er allerede slagtet til et lappetæppe til Emil.

  Hej Mia - Nej hvor jeg dog sidder i held i øjeblikket, kigger straks forbi....jubiiii:-)

  Hej Malene - Ja jeg har muligvis noget tapet vi kan bytte (mit arbejdsværelse er jo nærmest ved at vælte pga. alt mit stof og tapet) :-) Vil du sende mig en mail med billeder? mettew@sol.dk
  Jeg synes virkelig også det stof er lidt af et kup, selvom noget af det godt nok er lidt kikset for at sige det mildt :-)

  SvarSlet
 6. Hej Mette!
  Aiii nogle skønne stoffer du har fundet der. det er da et mega lækkert kup!
  Tror lige jeg skal et smut forbi din blogshop og se om der er noget der passer til mit lappetæppe.
  Og når jeg scroller ned, ja så kan jeg jo se at du er gået i gang med dukken!!! Nej hvor spændende... Mon ikke du får styr på årknuderne og klumpfoden:-)

  Kh Kristin

  SvarSlet
 7. Hej Kristin....Jeg aner ikke om jeg får styr på de åreknuder - giver det et nyt forsøg i morgen :-) Du skal være velkommen til en Change Away, det kunne da være hyggeligt :-)

  SvarSlet
 8. Uha, mange lækre stoffer her!
  Bliver spænnende at se hvordan dukken bliver til sidst, med eller uden åreknuder:)

  SvarSlet
 9. Lækkert lækkert stof! Spændende med dukken, hvilken bog bruger du? Kan anbefale, at du laver benene lidt tyndere og kun putter meget lidt uld i af gangen og fyld rigtig rigtig godt!!
  God weekend.

  SvarSlet
 10. Det kan man da kun kalde et godt kup :)

  SvarSlet
 11. Hej Siri - Dukken har desværre stadig lidt åreknuder men al begyndelse er jo svær og jeg er sikker på Sara vil komme til at elske den ligemeget hvad!

  Hej Lisbeth - Bogen er fra Anne Meyer, jeg prøver at sy den på 60 cm for at vi kan bruge rigtig babytøj til den :-) Ja du kan tro jeg gerne vil bruge rådet om at lave arme og ben lidt tyndere for de er godt nok tykke....men nu skal hovedet lige på og så må jeg se hvordan helheden er :-) Jeg har virkelig prøvet at være grundig med den uld og paprør og det hele men det er godt nok svært!! Endnu mere hatten af for de smukke dukker du kreerer jeg er dybt imponeret.

  Hej Esther - Ja jeg kastede også alt stoffet i kurven og skyndte mig til kassen - ingen skulle købe det før mig :-)

  Kh. Mette og fortsat god søndag

  SvarSlet
 12. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.